Bugün 2. gün, bekliyorum. ABD dış işleri bakanlığı vize departmanına ve Ankara elçiliğie mail attım, ne zaman açıklarsınız diye. yarında telefonla arıycam
EDİT: 15. günümde açıklandı.
Bugün 2. gün, bekliyorum. ABD dış işleri bakanlığı vize departmanına ve Ankara elçiliğie mail attım, ne zaman açıklarsınız diye. yarında telefonla arıycam
EDİT: 15. günümde açıklandı.
Konu 41inciHarami tarafýndan (25-05-2010 Saat 04:11 PM ) deðiþtirilmiþtir.
selam arkadaþlar
dün itibariyle görüþmeye girdim. yeþil kaðýdý elime verdiler. daha önce work and travel ile iki kere gitmiþtim. bu sefer B2 için baþvurdum.görevli daha önce gittiðim ve çelýþtýðým için güvenlik soruþturmasýna gireceðimi söyledi.
bakalým hayýrlýsý 15 haziran için bilet ayýrtmýþtým. inþallah o terihe kadar açýklanýr.
sorusturmaya takýlanlarýn cogu erkek mi acaba ?
ismi cok kullanýlan bi bayan olarak sorusturmaya takýlma ihtimalim nedir ?
6 . hafta bugün açýklandý bakalým sonuç nasýl olacak. kýsmetse yarýn pasaportumu göndereceðim. hayýrlýsý olur..
bende 6 haziran tarihinde girdim vize görüþmesine.güvenlik soruþturmasý verdi adam.1-4 hafta arasýnda sonuçlanýr dedi.tam olarak hangi linkten bakacaðýmýzý birisi yazabilir mi?bide tahmini olarak ne zaman sonuçlanýr ve eðer emniyet de adam bulursam bunu hýzlandýrabilir miyim
Of uçak biletini falan herþeyimi ayarlamýþtým.Þimdi artýk bekleyeceðiz.Ama temmuzun ortasýna doðru hala bi haber çýkmazsa gitmemeyi düþünüyorum.
Bi de arkadaþlar eðer olurda gitmekten vazgeçersem þirketten paramý geri alabilir miyim?Bilgisi olan bilgilendirse sevinirim
Hangi günler yenileniyo bu sayfa beyler?
Konsolosluðun sayfasý cuma günleri yenileniyor diye biliyorum. Ama benim isim soruþturmasý 6 günde açýklanmýþtý. Hemde cuma günü deðildiSende umudunu kesme arkadaþým bir an önce açýklanýr inþallah...
Kardeþ peki sen ne zaman baþvuru yapmýþtýn
Arkadaþlar cuma günü oldu geçti ama hala yenilenmedi bu sayýlar bilgisi olan var mý
bu yeþil kaðýt olayýnýn baþýmýza ne iþler getirdiðini ilk baþtan itibaren yazýyým;
kasýmda 4 arkadaþ wat programýna katýlmaya karar verdik; 2 arkadaþým ve erkek arkadaþým. 28 nisan günü vize görüþmesine gittik. arkadaþlardan ilki girdi görüþmeye 'vizeyi aldým' dedi, erkek arkadaþýma sýra geldi döndüðünde alamadýðýný söyledi. þaka yaptýðýný düþündüm çünkü ingilizcesi çok iyiydi þaka yapmamasýný söyledim ve elindeki koyu yeþil kaðýdý gösterdi.kaðýdýn ne anlama geldiðini bilmiyoduk.diðer arkadaþa geldi sýra döndüðünde o da alamadýðýný söyledi, ortalama sorunu vardý zaten. ben yýkýldým napýcagýmý bilemiyordum sevgilim olmadan gitmek istemiyodum. gidip vize almak istemediðimi söylicektim paramý iade etsinler diye. kafam karýþýk bi þekilde beklerken sýra bana geldi ve hiç biþey konuþamadým sadece aðlýyorum adam hatta kendi sordu kendi cvpladý bi ara türkçe 'endiþelenme ' bile dedi ve bana vize verdi. eskiþehire döndüðümüzde direk þirketimize gittik. þirkettekiler kaðýdýn bi önemi olmadýðýný sadece isimle alakalý bisorun olduðunu ve 15 dün içinde çýkacagýný söylediler.içimiz rahatladý uçak biletlerini aldýk beklemeye baþladýk.13 haziran gidiþ tarihimizdi. 2 hafta geçti ses yok 3 hafta 4 hafta.. derken gidiþimize 1 hafta kaldý hala vize çýkmadý napýcagýmýzý bilemedik.ben sevgilim olmadan gitmem dedim ve öyle bi hakkým olmadýgýný söyledi þirketim bana. birsürü vize danýþma hattýný aradým ve gidebileceðim söylendi ama muhtemelen iþveren beni kabul etmicekti. tamam sevgilim beni bi süre idare eder dedim. 13 haziran geldi diðer arkadaþýmýz gitti biz kaldýk beklemeye devam ettik umutsuzca ve 26 haziranda vize çýktý. þirket hemen belgeleri gönderdi pasaporta iþleyip göndermelerini bekledik. onda da baský hatasý yapmýþlar 1 hafta daha bekledik. uçak biletlerimizi ertelettiðimiz için kiþi baþý 300 € para istediler ona da razý olduk daha sonra çok geç kaldýðýmýz için sevgilimin de benim de iþimizin iptal oldugunu ve 2 hafta içinde iþ bulamazsak amerikadan gönderilceðimizi söylediler. ona bile razý olduk..
2 temmuzda amerikaya gittik normalde aquaparkta çalýþacaktýk ve bizim iþteki tek þansýmýzýn orasý oldugunu düþündük. bikaç kez gidip geldik oraya patron hep çok yoðundu konuþamadýk. bi gün bize vakit ayýrabildi ve bizim gelecekler listesinden ismimizin silindiðini söyledi. bizim sponsorumuz amerex amerikaya giden arkadaþýmýzý arayýp diðerleri niye gelmedi diye sormuþ vizede problem oldu diye anlatamamýþ ve isimlerimiz silinmiþ. sonra patron bizim yanýmýzda amerexi aradý bizim geldiðimizi söyledi. telefondaki kadýn kýzmaya baþladý bizim þirketimizin ona haber vermesi gerekiyomuþ, vermemiþ. eðer haber verseler gelmesinler dicekmiþ. ve bizim vizemiz iptal olmuþ geri dönmemiz gerekiyomuþ..birden afalladýk daha geleli 4 gün olmuþtu ve geri gönderiliyorduk.. patronun gitmesi gerekti yarýn yine gelin dedi. bigün sonra patrona bize gelmeden önce ,15 gün içinde iþ bulmamýz gerektiði, söylenmiþti dedik. amerexi arayýp bunu söyledi. dünkü kadýn bu kez 'evet dogru' dedi! bu kez de kadýn bizim o aquaparkta çalýþmamýzýn yasak oldugunu gidip kendimize yeni bi iþ bulmamýz gerektiðini söyledi.. kafamýz karýþmýþtý çünkü çok saçmaydý. patron telefonu kapatýp nedenini anlayamadýðým bi þekilde burada çalýþmanýza izin veriyorum dedi iþte o gün en mutlu günümdü
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks