Work and Travel
Sayfa 11 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011
Toplam 315 adet sonuctan sayfa basi 301 ile 315 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: güvenlik soruþturmasý (koyu yeþil kaðýt)

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Bugün 2. gün, bekliyorum. ABD dış işleri bakanlığı vize departmanına ve Ankara elçiliğie mail attım, ne zaman açıklarsınız diye. yarında telefonla arıycam

EDİT: 15. günümde açıklandı.
    Konu 41inciHarami tarafýndan (25-05-2010 Saat 04:11 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

selam arkadaþlar
    dün itibariyle görüþmeye girdim. yeþil kaðýdý elime verdiler. daha önce work and travel ile iki kere gitmiþtim. bu sefer B2 için baþvurdum.görevli daha önce gittiðim ve çelýþtýðým için güvenlik soruþturmasýna gireceðimi söyledi.
    bakalým hayýrlýsý 15 haziran için bilet ayýrtmýþtým. inþallah o terihe kadar açýklanýr.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sorusturmaya takýlanlarýn cogu erkek mi acaba ?
    ismi cok kullanýlan bi bayan olarak sorusturmaya takýlma ihtimalim nedir ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

6 . hafta bugün açýklandý bakalým sonuç nasýl olacak. kýsmetse yarýn pasaportumu göndereceðim. hayýrlýsý olur..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende 6 haziran tarihinde girdim vize görüþmesine.güvenlik soruþturmasý verdi adam.1-4 hafta arasýnda sonuçlanýr dedi.tam olarak hangi linkten bakacaðýmýzý birisi yazabilir mi?bide tahmini olarak ne zaman sonuçlanýr ve eðer emniyet de adam bulursam bunu hýzlandýrabilir miyim

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý C_Jayy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende 6 haziran tarihinde girdim vize görüþmesine.güvenlik soruþturmasý verdi adam.1-4 hafta arasýnda sonuçlanýr dedi.tam olarak hangi linkten bakacaðýmýzý birisi yazabilir mi?bide tahmini olarak ne zaman sonuçlanýr ve eðer emniyet de adam bulursam bunu hýzlandýrabilir miyim
    Ýnþ açýklanýr 1 ila 4 hafta içinde benim tam 1 ay oldu

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

geçen sene bi arkadaþýmýn ki 2 ayda açýklandý ve vizeyi vermemiþlerdi

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Of uçak biletini falan herþeyimi ayarlamýþtým.Þimdi artýk bekleyeceðiz.Ama temmuzun ortasýna doðru hala bi haber çýkmazsa gitmemeyi düþünüyorum.
    Bi de arkadaþlar eðer olurda gitmekten vazgeçersem þirketten paramý geri alabilir miyim?Bilgisi olan bilgilendirse sevinirim

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Of uçak biletini falan herþeyimi ayarlamýþtým.Þimdi artýk bekleyeceðiz.Ama temmuzun ortasýna doðru hala bi haber çýkmazsa gitmemeyi düþünüyorum.
    Bi de arkadaþlar eðer olurda gitmekten vazgeçersem þirketten paramý geri alabilir miyim?Bilgisi olan bilgilendirse sevinirim
    vizen basýlmýþ gelirse alamayabilirsin temmuz bile olsa.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hangi günler yenileniyo bu sayfa beyler?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Konsolosluðun sayfasý cuma günleri yenileniyor diye biliyorum. Ama benim isim soruþturmasý 6 günde açýklanmýþtý. Hemde cuma günü deðildi Sende umudunu kesme arkadaþým bir an önce açýklanýr inþallah...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kardeþ peki sen ne zaman baþvuru yapmýþtýn

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar cuma günü oldu geçti ama hala yenilenmedi bu sayýlar bilgisi olan var mý

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý necro Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bildiðim kadarýyla soruþturma bazý nedenlerden dolayý seni biraz araþtýrmak istediklerinde oluyor...

Bunun sebepleri de;

*Fazla genel bir isim-soyisime sahip olmak "Ör: Ali Gül"
    *Ayný isimde iki kiþinin baþvurmasý
    *Ailede kaçak göçek insan bulunmasý
    *"Biraz bekletelim de heyecaný artsýn ehueuhe" þeklinde düþünen sadist konsolosluk görevlileri...
    dostum benim adým murat olduðunda baya sorun olur o zaman çünkü bizim memlekette çok adam var bu isme sahip.sencede sorun olur mu?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu yeþil kaðýt olayýnýn baþýmýza ne iþler getirdiðini ilk baþtan itibaren yazýyým;
    kasýmda 4 arkadaþ wat programýna katýlmaya karar verdik; 2 arkadaþým ve erkek arkadaþým. 28 nisan günü vize görüþmesine gittik. arkadaþlardan ilki girdi görüþmeye 'vizeyi aldým' dedi, erkek arkadaþýma sýra geldi döndüðünde alamadýðýný söyledi. þaka yaptýðýný düþündüm çünkü ingilizcesi çok iyiydi þaka yapmamasýný söyledim ve elindeki koyu yeþil kaðýdý gösterdi.kaðýdýn ne anlama geldiðini bilmiyoduk.diðer arkadaþa geldi sýra döndüðünde o da alamadýðýný söyledi, ortalama sorunu vardý zaten. ben yýkýldým napýcagýmý bilemiyordum sevgilim olmadan gitmek istemiyodum. gidip vize almak istemediðimi söylicektim paramý iade etsinler diye. kafam karýþýk bi þekilde beklerken sýra bana geldi ve hiç biþey konuþamadým sadece aðlýyorum adam hatta kendi sordu kendi cvpladý bi ara türkçe 'endiþelenme ' bile dedi ve bana vize verdi. eskiþehire döndüðümüzde direk þirketimize gittik. þirkettekiler kaðýdýn bi önemi olmadýðýný sadece isimle alakalý bisorun olduðunu ve 15 dün içinde çýkacagýný söylediler.içimiz rahatladý uçak biletlerini aldýk beklemeye baþladýk.13 haziran gidiþ tarihimizdi. 2 hafta geçti ses yok 3 hafta 4 hafta.. derken gidiþimize 1 hafta kaldý hala vize çýkmadý napýcagýmýzý bilemedik.ben sevgilim olmadan gitmem dedim ve öyle bi hakkým olmadýgýný söyledi þirketim bana. birsürü vize danýþma hattýný aradým ve gidebileceðim söylendi ama muhtemelen iþveren beni kabul etmicekti. tamam sevgilim beni bi süre idare eder dedim. 13 haziran geldi diðer arkadaþýmýz gitti biz kaldýk beklemeye devam ettik umutsuzca ve 26 haziranda vize çýktý. þirket hemen belgeleri gönderdi pasaporta iþleyip göndermelerini bekledik. onda da baský hatasý yapmýþlar 1 hafta daha bekledik. uçak biletlerimizi ertelettiðimiz için kiþi baþý 300 € para istediler ona da razý olduk daha sonra çok geç kaldýðýmýz için sevgilimin de benim de iþimizin iptal oldugunu ve 2 hafta içinde iþ bulamazsak amerikadan gönderilceðimizi söylediler. ona bile razý olduk..
    2 temmuzda amerikaya gittik normalde aquaparkta çalýþacaktýk ve bizim iþteki tek þansýmýzýn orasý oldugunu düþündük. bikaç kez gidip geldik oraya patron hep çok yoðundu konuþamadýk. bi gün bize vakit ayýrabildi ve bizim gelecekler listesinden ismimizin silindiðini söyledi. bizim sponsorumuz amerex amerikaya giden arkadaþýmýzý arayýp diðerleri niye gelmedi diye sormuþ vizede problem oldu diye anlatamamýþ ve isimlerimiz silinmiþ. sonra patron bizim yanýmýzda amerexi aradý bizim geldiðimizi söyledi. telefondaki kadýn kýzmaya baþladý bizim þirketimizin ona haber vermesi gerekiyomuþ, vermemiþ. eðer haber verseler gelmesinler dicekmiþ. ve bizim vizemiz iptal olmuþ geri dönmemiz gerekiyomuþ.. birden afalladýk daha geleli 4 gün olmuþtu ve geri gönderiliyorduk.. patronun gitmesi gerekti yarýn yine gelin dedi. bigün sonra patrona bize gelmeden önce ,15 gün içinde iþ bulmamýz gerektiði, söylenmiþti dedik. amerexi arayýp bunu söyledi. dünkü kadýn bu kez 'evet dogru' dedi! bu kez de kadýn bizim o aquaparkta çalýþmamýzýn yasak oldugunu gidip kendimize yeni bi iþ bulmamýz gerektiðini söyledi.. kafamýz karýþmýþtý çünkü çok saçmaydý. patron telefonu kapatýp nedenini anlayamadýðým bi þekilde burada çalýþmanýza izin veriyorum dedi iþte o gün en mutlu günümdü

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)