Bir arkadaþýmýz Kýbrýsta vize görüþmesine girecek.Daha önce Kýbrýsta görüþmeye giren varmý ? Kýbrýstaki durum nedir ? Þimdiden teþekkürler .
Bir arkadaþýmýz Kýbrýsta vize görüþmesine girecek.Daha önce Kýbrýsta görüþmeye giren varmý ? Kýbrýstaki durum nedir ? Þimdiden teþekkürler .
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Valla ben de Kýbrýs'tan girecem bakalým ne olacak?
duyduðuma göre kýbrýsta o kadar katýlýmcý olmadýðý için biraz daha fazla sohbet etme þansý doðuyomus bunu sonucunda da baya uzun sürüyomus galiba güvenin kendinize yeter baþarýlar þimdiden
sonunda alalým da vizeyi isterlerse sabaha kadar sorabilirler..
bende kýbrýsda okuorum vizeye istanbulda girdim çok emin deilim alýp almicaýmdan bugnlerde açýklancak zaten sonucum þubatýn ortasýnda girmiþtim=) ds biraz uzadý sadece.eger alamazsam kbrýsda gircem 2. vizeye þrketimle konuþmamda danýþmaným biraz daha kolay oluyo almanýz dedi.yani öyle ayrýcalýklý bi zorlugu kesnlkle yok dedi.
yalým bölümdemisn? ? ?
bende kýbrýstan basvuracam vizeye daha kolay oldugunu duydum bende burdan olunca bakalým görcez ben ds in gelmesini bekliorum rezervasyon almak için...
Bolumdeyim ingiliz dili ve edebiyatý sen?
ben hazrlktayým henüz o yüzden bi kez daha gidebilirim belki vizeye diyorum.kýbrýstan daha önce baþvurmuþ birileri olsa bi fark varmý anlicaz ama bakalým.
ya way arkadas sorduklarý sorular yada ne býleyým ýste katýlýmcý yok dýye daha fazla muhabbet edýyolarda cartta curtta hýc onemlý degýl beným ýcýndemayýs ayý gýbý gorusmelerýn baslamasý canýmý sýktý ankara ýstanbul ucak býletlerýde cok pahalý..kýbrýsta gýrsem výzeye buseferde amerýkaya gýtmek ýcýn alacagým býlet fýyatlarý artacak kaldým ortada....
bende kýbrýsta girmeyi düþünüyorum vize görüþmelerine
ankara yada istanbuldan farký varmý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks