slm arkada?lar bende bu yaz alabama mobile'da mcdonalds'da çal???cam bölge hakk?nda bilgisi olan warm????
slm arkada?lar bende bu yaz alabama mobile'da mcdonalds'da çal???cam bölge hakk?nda bilgisi olan warm????

tevenen sen bilet ald?n m??ald?ysan kaça ald?n? biraz bilgi verirsen sevinirim.biz daha almad?k,?irket toptan al?p grup indirimi olacak diye bekletti,?imdi nerdeyse 150 euro falan artt? biletler![]()

ben de alabama mobile a gidiyorum (mcdonalds). biletimi bugun 745 euro ya aldim. daha ucuz alan warmi? ayrica mobile gidecek arkadaslar haberleselim)

Ya Arkadaslar Yok Mu H?c Aran?zda Alabamaya G?decek OlanBen 9 Haz?randa Alabama Mob?le A Ucuyorum. Varsa Ayn? Yere G?den Ben?mle ?rt?bata Gecs?n. 32 Saat Sonra V?ze Gorusmem Var B?raz Gerg?n?m :\
![]()

biz de mobile'a gidiyoruz.bileti bugün al?caz.8 hazirana alacakt?k ama bakars?n 9una al?r?z.sen 740 € vermi?tin dimi bilete.nerden ald?n bir yard?mc? olursan.fiyat cazip geldi
vizede ba?ar?lar

ewet 740 euro ya aldim bileti. adresusa dan. ayni ucakta bi arkadasim daha gelcek ama o pensacolaya gidecek memphis ten.

alabama mobilede bi arkada??m üni okuyor dedi?ine göre çok s?k?c? biyermi? yane yapacak çok aktivite fln yokmu? ayr?ca çok türkte yokmu? ama mekan bak?m?ndan heryer ye?il ormanl?km?ve arabas?z orda ula??m zormu? bildi?im kadar?yla
ben haziran?n 23ünde i?ba?? yap?cam 20sinde fln gidicem herhalde vize görü?mem 27may?sta o yüzden daha biletimi alamad?m genctura ba?vurup ay?rt?cam san?r?m

tek umidim plajlar![]()
![]()

evt Mobile icin konsolosluktaki bayanda demisti very interesting place diye bakalim ne gorecez tabi vize alirsa ds2019 beklemeye devam...
Safinaz...

Facebooktan ekledi?im mobile li bir arkada??m da demi?ti e?lencek fazla yer yok biraz s?k?c? dieAma plajlar?n öyle oldu?unu dü?ünmüyorum gerçektende..

fritz biletini nerden ald?n ve kaç aktarma ayr?ca dönü?ü yine mobiledanm? ald?n?z? ben new yorktan almay? dü?ünüyorum bugün bi bilet sordum amsterdamda 17 saat bekleme verdiler deli oldum sizin biletlerin ?artlar? nas?l??

herkesin dönü? plan? new yorktan binmek üzerine kurulmu? san?r?m.ben de onu dü?ünüyorum ama new york'a nas?l gidece?iz.uçakla gitsek çok pahal?,otobüsle gitsek ömür yetmez. ancak türkiye'ye gelip new york maceras? anlatman?n,ya da özgürlük an?t?n?n önünde bir foto?raf çektirmenin verece?i haz?n yan?nda uçak paras? sorun olmaz diye dü?ünüp, kendimi dönü? biletini new york'tan almaya endeksledim,hadi hay?rl?s?...

ben de mobile yolcusuyum ama henüz vize görü?mesine gitmedim.

fritz senin gidi? tarihin neydi?

sen sanki daha erken gidecektin.biz de 9una yer ay?rtt?k. arkadas?n birinin vizesi gelmedi onu bekliyoruz.bu arada seninle nas?l irtibata gecelim.ben halen özel mesaj atam?yorum![]()

gecen sene giden epey arkadas varmis alabama hakkinda bilgi yazarsaniz seviniriz nasil bir yer??
Safinaz...
ben 21 haziranda klmyle sabah 5.30da gidiyorum arkada?lar amsterdam-memphis-mobile... san?r?m burda herkes benden önce gidiyo ehh beni kar??lamaya gelirsiniz art?k![]()

Ben de 11 haziranda gidiyorum ve sanirim herkes benden sonra gidiyokarsilayacagim cok kisi olcak galba
![]()

hasan galba ben senin adini daha onceden duymustumglobal vizyonla mi gidiyosun? eger oyleyse harun bey senle beraber 11 haziran da hasan die biri daha var demisti bana. o sen misin yoksa?
![]()

ben burday?m msnden konu?al?m?

msn adresi vermek yasak o yuzden hep problem yasiyoruzvize hakkinda nasil bi problemin war? gorusmeye ne zamn gittin? ve ds formunla mi gittin? ucak biletini aldin mi? sitede sana benden daha cok yardimci olcak kisiler de war. umarim yardimci oluruz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks