Shinoda söz verdi 500 mesaja tiþört ve þapka verecek baþlayýn saymaya 500 için benim az kaldý sanýrsam bu 180. mesaj
Shinoda söz verdi 500 mesaja tiþört ve þapka verecek baþlayýn saymaya 500 için benim az kaldý sanýrsam bu 180. mesaj
167. mesaj
t-Shirt vs. için gereksiz mesaj atmamak gerek
forum da cok kirlilik yapar diye düsünüyorum.
bekle beni amerika
Tiþört ve þapkaya giden yolda flooda geçit yoktur!
aslýnda abd de reklamýmýzý yapmak için gitmeden yaptýrýlsaydý çok hoþþ olurdu t shirt..tekstilci arkadaslar yok mu ilgilenensole bi 500tane diktirsek
dikimini ben yaptýrýrým.kumaþý içinde arastýrýrým..
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN ÝçiÝmdeKi ÝnsAn SeVgÝsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar
Garip bir uygulama olmuþumarým üyeler sadece mesaj sayýlarýný artýrmak için tek kelimelik yazýlarý yapýp konu harici þeylerle dolmaz baþlýklar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
boþ postlara müdahale ederiz. bunda amaç mesajlarýn hepsi yardým amaçlý ve bilgilendirici olmasýdýr.
admin (at) turkishwat.net
Bu arada gerçekten kafama yattý bu fikirhem forumun gelecek yýlki reklamý kat kat fazla olur, hemde bizim için þaklabanlýk olur
![]()
uzman birileri varsa o söylesin bu konuda, yoksa araþtýralým, herkesin kendi nickleri basýlý t-shirtler bastýrýp öyle gidelim wat'a... resim çekilelim 50 milletten insanlarla, yýl sonunda da koyarýz foruma süper olur
kesinlikle yapýlabilir diye düþünorum, birsürü site var bu iþi yapan 10-15 ytl'ye....
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
top idoda kalýcak gibi![]()
yaz yaz bitmez heralde yaza doðru alýrýz...![]()
usta þimdi sponsor derken adetler çok buyuk olmazsa neden olmasýn arastýrýr baakarýz...tekstil iþimiz...
ama bu iþe 10 15ytll gitmez onu bastan söyliyeyim..maximum 4ytl bu 3ytl yede düþebilir kumaþý babamdan ayarlarsam..baskýsý da içinde bu söylediðim fiat ama tabiki yine arastýrmak lasým..ayrýca necro herkesin nick name olayýný biras zor
çunku ole biþe ki kýmse o iþe bulaþmaz..yani hiç bi baskýcý..zaten bu ara piyasa ölü þu anda yaptýrabilirsek yaptýrýrz sezonun açýlmasýna dogru çok zor olur...
yaptýrýrsak da t.shirtler öle çok byük bi kalite beklemeyin onu da baþtan söyliemde
ama ole bi organizasyon kurulabilirse önümüzdeki haftadan itibaren harekete geçeris..ama en önemlisi baský laç para isteyecek çünkü ben kumaþý bi þekilde ucuza halledebilirim.dikiþide fason çalýþan tanýdýk çok ama baskýcý onemli..sitede war mý boyle ahbabý falan baskýcý olan
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar
baskýcý 2-3 tanýdýðým var ama antep 'te,
konusmak gerek ,
oncelikle baskýnýn nasýl olacaðýný netlestirelim ona gore konusurum
hallederiz![]()
bekle beni amerika
millet gunaydýn
babamla konuþtum babam dedi ki biz o kumaþý üretebiliriz.ona uygun makine varmýþ..yapýlabilcek en iyi fiatta maliyete fiatlarý yani bizden para kazancak hali yok
4ytl ye yaparým dedi..25defa da yýkama garantisi verdi...yalnýz burada dediðim gibi baský onemli..çok ayrýntýlý bi baský olursa fiat ta deiþiklik olbilir..
babama sordum az adetler için belký ben sponsor olurum diyeaz adetle uraþýlmaz..makineni ayarýný deiþtiremeiz dedi..
ama yýnede az adet olursa yine ilgilenirim..ayrýca tanýdýk baskýcýda warmýs arkadaslar gerek kalmadý..
bu iþlerle baþka uðraþan arkadaslar da warsa onlarda bi fiat wersin de bakalým..güsel reklam olur...
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
fiyat verebilmek için nasýl birsey olacaðini sorarlar,
renk içerik yoðunluk v.s.
tasarýmý yapilirsa ona göre fiyat almak kolay olur
bekle beni amerika
ayrýca izmirde de yaptirabilrz baskýyý ,
tasarýmý netleþirse en ekonomik fiyatý alýrýz..
bekle beni amerika
abi alt tarafý ayný gibi olur tabi ama tasarým yapsýnlar ben babama beyaz dedim..tabi ama zemin ne renk istenýr baský ne renk istenýr onlarý konuþþmak ona gore baþka fiatlarda almak lazým..ayrýca bi arkadas yaza kadar ancak biter demiþ 15gunde yapýlýr. o sure 7gun de babamýn iþleri yogun olur falan ugrasmaz ondan diorum..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
ya abi ole çok saçma olur..10,000tane iþ degilki baskýsý baþka yere dikiþ baþka yere..ama diorsan herseyi izmmirde ucuza yaptýrabiliriz yaptýralým..500tane iþe gidicek olan zaten 200kg kumaþ falan ortalama..dediðim gibi bakalým baþka arkadaslar çýkabilir..bekleyelým býras bu iþ çok zor biþey deðil karar werirlirse 15gunde yapýlýr..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
kardes tabi hepsi istanbulda oýlsa daha iyi olur ,
gerci sabah vakti yatýyodur millet,
aksama doðru cýkar yardýmcý olacak biriileri
bekle beni amerika
ya shinoda bu tiþörtler maviden mi yoksa dockers mý abi kolpa olmasýn![]()
tiþört örnek baskýlarý bitirince atsanýza foruma bi bakalým, tasarým konusunda farklý bi þeyler yapabilriz üyeler olarak sadece anafikri belirtin yeter siz
watken haklýsýn kardeþim bizde görelim t-sört leriolmadý bjk-ÇARÞI bastýrýrz
![]()
Konyada bir firmayla görüþtüm, prostil adý, promosyon reklam üzerine çalýþýyorlar... 100 adet ve üstü için 2,5 ytl fiyat verdiler t-shirt ve baský dahil... yalnýz daha önce dediðim nick yazma olayý olmuyor, tek basým... fiyat çok uygun ama kalite konusunu bilemiyorum, her ne kadar kendileri iyi deseler de...
peki bu t-sörtler basýlýnca nasýl alýcaz bz onlarý
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Ben zaten 15 günde bir istanbula geliyorum, eðer isterseniz yaptýrýp gelebilirim. hem böylece ilk forum buluþmasý da oluþmuþ olur
ya da herhangi bir yanlýþ anlaþýlmaya mahal vermemek için direkt olarak adminlere þirketin iletiþim bilgilerini de verebilirim onlara temasa gecebilirler belki daha uygun fiyata anlaþabilirler...
Bookmarks