Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize görüþmeleri baþlýyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart vize görüþmeleri baþlýyor

bu alana da vize görüþme tarihlerimizi ve sonuçlarý yazalým. hepýmýz inþallah kolaylýkla vizemizi alýrýz..
    beným vize görüþmem 5 mart yaný 6 gun sonra

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bugun gorusmem vardý. Vizeyi aldým, daha doðrusu yeþil bir kaðýt aldým. DS-2019 gelince vize basýlacak. Çok rahat geçti, herkese iyi þanslar...

Tavsiyem erken saate randevu almanýz. Daha az kiþi olduðundan iþleminizi çabuk halledebilirsiniz.

Profesyonel Watçý fatih26 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý mj_turk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bugun gorusmem vardý. Vizeyi aldým, daha doðrusu yeþil bir kaðýt aldým. DS-2019 gelince vize basýlacak. Çok rahat geçti, herkese iyi þanslar...

Tavsiyem erken saate randevu almanýz. Daha az kiþi olduðundan iþleminizi çabuk halledebilirsiniz.
    ya ben de vizeye gittim ankarada ama yeþil kaðýt falan vermediler ama vizeyi ds formu geldiðinde vereceklerini söylediler.o yeþil kaðýt bi iþe yarýyor mu?
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ÞÝMDÝ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AÐUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOÐU AMERIKADA.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

hayýrlý olsun mj_turk darýsý baþýmýza.. bende ds olmadan gidecegým vizeye bu arada 5ýnde degýlde 12sýnde gýdecegým maleseff

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

arkadaþlar bende ds siz gitmek istiyorm ama birazda çekiniyorum. vize görüþmesinde olumsuz bi etkisi oluyo mu sizce?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý jeconur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar bende ds siz gitmek istiyorm ama birazda çekiniyorum. vize görüþmesinde olumsuz bi etkisi oluyo mu sizce?

valla ds olmadan vize almadan cok arkadas var bu sene hýc sorun olmuyor ýcýn rahat olsun bende ýlk baslarda emýn olamadým ama arkadas alýnca kesýn kararýmý verdým..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Jeconur, olumsuz etkisi olmuyor. Zaten konsolosluk da baþvurularýn erken baþlamasý için DS-2019 olmadan görüþmeye gelmenizi istiyor.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

yeþil kaðýt eksik evrak var demek ondan onu vermiþler..sana vermedilerse sorun olmaz sanmýyorum vize vermicek olsalar pasaportu direk geri verirlerdi için rahat olsun

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

27 subatta gorusmem vardi istanbulda cok rahat gecti ds 2019 olmadan gittim ds gelince vizemi basacaklar inanin korkulacak hicbir sey yok...herkese bol sanslar dilerim

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý ner_min Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    27 subatta gorusmem vardi istanbulda cok rahat gecti ds 2019 olmadan gittim ds gelince vizemi basacaklar inanin korkulacak hicbir sey yok...herkese bol sanslar dilerim
    artýk sana bir tek þey diyebiliriz. iyi yolculuklar ve iyi eðlenceler Nermin

Tecrübe Puaný
    19

ben ds siz vize için 2 hafta önce(forum kapalýydý yazamadým)ankaraya gittim.randevu saatimden önce þirketime gidip son kontolleri yaptýrttýktan sonra konsolosluða gittim.yoðun güvenlik önlemlerini atlattýktan sonra belgeleri giriþteki camekanlý bölmeye verdim ve bana bir sýra numarasý verdiler.sýranýz gelince vize görüþmesi baþlýyor.camekanýn arkasýndaki görevli size 3- 4 soru sorup cevaptan tatmin olunca vize görüþmesini bitiriyor.benimki 2 dk falan sürdü.(bu arada arkanýzda sizin gibi bir sürü insan oturup sýrasýný bekliyor ve sizin camekanýn arkasýndaki görevliyle olan konuþmalarýnýzý dinliyorlar.ben sýram gelinceye kadar ,baþklarýnýn konuþmalarýný dinlerken baya koptum orda,kendimi zor tuttum öyle ki bazý arkadaþlar çok abuk sabuk konuþuyorlardý bazýlarý ise türkçe konuþup vizelerini aldýlar.)
    daha sonra ordaki görevli bayan vizeyi ds 2019 ve sevis ödendi makbuzu gelince adresime postalanacðýný söyledi.bu iki belge gelince þirketiniz sizin adýnýza bu belgeleri ups ile konsolosluða gönderecek yani bi daha siz vizeyle falan uðraþmýcaksýnýz.konsolosluktakiler de zaten kabul olmuþ baþvurunuz, bu belgeler tamamlanýnca pasaportunuzu adresinize ups ile göndercek.yanlýz extradan 17 küsür ytl ups masrafý oluyor o kadar.
    ama anlamadýðým olay benim pasaportumu üzerinde sýra numarasý zýmbalý halde geri verdiler.ben de þirkete býraktým.benim gibi gelen diðer arkadaþlar da öyle yaptý.þirket gerisini biz hallederiz dedi.yani sizin almýþ olduðunuz yeþil kaðýdý ds siz alýnca vermiyolar mý? ya da baþka bir deyiþle ds 2019 olmadan vize alanlar arasýndan yeþil kaðýt alan var mý?yoksa problem yok demektir.
    Konu fatih26 tarafýndan (01-03-2007 Saat 04:27 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ÞÝMDÝ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AÐUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOÐU AMERIKADA.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart slm nermin

Alýntý ner_min Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ya ben daha vize almadým..ne gibi sorular sordular kaç dk.sürdü.konuþmalarý net anlayabildinmi anlamazsan tekrar surunca tepki verirmi adam ya çok stresliyim ya vize alamazsam diye..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Talking

bende senin gibi çok sitresliydim ama hiçte stres yapmaya gerek yokmuþ bunu anladým. 28 martta görüþmem vardý ve ailemin ne iþ yaptýðýný sordu okulumu, gideceðim yeri sordu ve vize verdi........

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

vay be %116 küsür zam gelmiþ ha biz geçen sene ups e 8 lira ödemiþtik ama istanbul'Da
    Konu fatih26 tarafýndan (01-03-2007 Saat 10:03 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    admin (at) turkishwat.net

Tecrübe Puaný
    19

Alýntý gezgin Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    vay be %116 küsür zam gelmiþ ha biz geçen sene ups e 8 lira ödemiþtik ama istanbul'Da
    yok öyle deðil gezgin.ben 2 adet ups parasý ödedim. neden dersen þirkete ds formu gelince þirket o formu ups ile göndermek zorundaymýþ,yani elden veremezmiþ.(halbuki þirket konsolosluða 5dk.falan) bu birincisi. ikincisi ise konsolosluðun bana vizeyi göndermek için alýnan ücret.yani 8.5ytl.o da %6.25 zam demektir hacým...

Tecrübe Puaný
    10

hmm þimdi anlaþýldý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ups çok kazýklýyor bu iþten. bir kargo 8 küsür ytl olmasý sizce normal mi? diðer kargolarýn iller arasý taþýma bedelleri ortada. ya da bu kargo çeþidi sýký güvenlik içinde olduðu için mi bu kadar pahalý orasýný da bilmek gerekir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

vize hakkýnda anlamadýgým bý sey var yeþil kagýt almamýz vizeyi aldýgýmýz anlamýna gelýyor sanýrým demý? bý arkadasa tamam sen vizeyý aldýn deyýp yesýl kagýt falan vermemýsler bu ne demek sýmdý?

Tecrübe Puaný
    10

yeþil kaðýt eksik evrak anlamýna geliyor demiþ bir arkadaþ. yani tedirgin olacak birþey yok. muhtemelen ds formudur o eksik olan. onu da danýþman þirketin halleder zaten

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

hýmm tamamdýr sýmdý anladým saoalsýn gezgýn

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

peki yeþil kaðýdý aldýk ondan sonra red yeme gibi bir durum sözkonusu olur mu?

Tecrübe Puaný
    10

red vermeye kalksalar zaten bunu görüþme sýrasýnda belli ederler. red yiyenleri fazla uðraþtýrmýyorlar

Tecrübe Puaný
    10

oraya gidenlerin çoðu stressli ve heyecanlý. ama konsolosluktan çýkýnca ne gerek varmýþ o kadar strese diyeceksin. anlamayýnca tekrar etmesini isteyebilirsin ve görevliler tane tane konuþurlar yani rahatça anlayabilirsin. sorduklarý sorular genelde aynýdýr ve bu sorularýn ne olduðunu merak ediyorsan forumda araþtýrma yapman yeterli çünkü daha önce verilmiþti vize sorularý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bende aldým ýký gun once vizemi kolaylýkla hýc bý sorun yok herkes rahat olsun benden bý onceký kýz cogunlukla turkce konustu ve výzesýný aldý, tek tek kelýmelerýn ustune basa basa býle sordugu oldu soruyu anlamadýgý zaman ..hýc bý problem yok cok ýyý cok tatlý bý kadýndý zaten bana sorular soran kadýn, muhabbet ettýk resmen.. herkese ayný soruyu sordular zaten ký bu sorularda vize gorusmesý baslýgý altýnda mevcut herkese kolay gelsýn bol sanslar...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart güvenlik soruþturmasý

arkadaþlar vize esnasýnda güvenlik soruþturmasýna girenler var mý acaba ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bizim bir arkadaþ soyadýndan dolayý soruþturmaya alýnmýþ o soyadda birisi daha önce abd de suç iþlediðinden bir baðlanýtýsnýn olup olmadýðý araþtýrýlacak
    bende 28 martta vize görüþmesine gidecem bakalým hayýrlýsý inþallah sorunsuz bir görüþme olur.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim soyadýmda sahin þansa bak soruþturmadayým 1 ay geçti sonuç yok bekliom

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bende aldým vizemi arkadaþlar kadýn suratýma bile bakmadý 3 tane soru sordu
    sonra have a nice summer dedi
    bu kadar kolay olcaðýný düþünmemiþtim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

çok kjolay oldu bende aldým vizemi......... herkese baþarýlar.......

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ya arkadaþlar konsolosluktan randevu alamýyoruz çok yoðunmuþ. en son martýn 26 dediler yine ertelenir diye korkuyoruz hadi hayýrlýsý...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks