Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Polonya

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Polonya

merhaba ben master yap?yorum ve 3 ay staj ?c?n polonya torun sehrine gidecegim.Adanada yas?yorum ve polonyaya v?ze nas?l ala?r?m neler gerek?yor.Ve schengen v?zes? polonyaya gecerl? deg?lse ordayken baska ulkelerede g?tmek ?st?yorum yan? almanya,italya,hollanda g?b? buralar ?c?nde ayr? bir vizemi almak zorunday?m.Heps?n? burdan al?rsam daha rahat olurmu...Bukonuda b?lg?s? olan lutfen ac?l paylass?n ben?mle...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Merhaba,

ben geçen y?l bir y?l kald?m polonya gdansk ta ve toruna da gittim, küçük ama ?irin bir yerdir ben çok sevmi?tim. bu y?l shengen veriyor mu emin de?ilim ama geçen y?l vermiyordu onu polonya konsolosluktan ö?renebilirsin. e?er alabiliyorsan ye?il pasaport alman? tavsiye ederim o zaman vize almana gerek kalm?ycak ve di?er avrupa ülkelerine de gidebilceksin. e?er alam?yorsan yani ailen de memur yoksa o zaman davetiye ile shengen alabilirsin. bence burdan alsan çok daha iyi olur, çünkü orda 2 kere warsaw a gitmen gerekcek ve sitresli bi evre olcak. sana tavsiyem http://forum.gencbeyinleriz.org/ adresindeki yaz?lar? iyi bi okuman, her konuda aç?klay?c? cevaplar? oraya ben ?ahsen yazd?m. kolay gelsin. bu arada istanbul 4 günde ankara bir günde verir vizeyi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mesaj ?c?n tesekkurler,schengen vizesine dah?l olmus 27 aral?k 2007 den beri polonya.Peki Adanadan ucakla Torun'a nas?l g?debilirim??Yan? Adana-Istanbul sonra ?stanbul-warsova ve ordan nas?l torun'a geceb?l?r?m.Yada sen?n b?ld?g?n sek?lde.B?rde bu schengen v?zes?n? polonya konsoloslugundan ald?ktan sonra ordayken baska ulkeye g?tmek ?stesem schengen v?zes? dah?l olan baka konsolosluga g?tmeden g?deb?l?rm?y?m???Konsolosluktan randevu al?nmas? gerek?yormu??30.000 euro sagl?k sgortas? ned?r nerden al?n?r...

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10
    admin (at) turkishwat.net

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı giray74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj ?c?n tesekkurler,schengen vizesine dah?l olmus 27 aral?k 2007 den beri polonya.Peki Adanadan ucakla Torun'a nas?l g?debilirim??Yan? Adana-Istanbul sonra ?stanbul-warsova ve ordan nas?l torun'a geceb?l?r?m.Yada sen?n b?ld?g?n sek?lde.B?rde bu schengen v?zes?n? polonya konsoloslugundan ald?ktan sonra ordayken baska ulkeye g?tmek ?stesem schengen v?zes? dah?l olan baka konsolosluga g?tmeden g?deb?l?rm?y?m???Konsolosluktan randevu al?nmas? gerek?yormu??30.000 euro sagl?k sgortas? ned?r nerden al?n?r...

istanbul-warsaw yap?p ordan trenle toruna geçebilirsin, çok uzak de?il 2 ya da 2,5 saat olmal? trenle ve epey ucuza gelir uçakla gitmektense. warsaw havaalan?n?n hemen önünden otobüsler kalk?yor tren gar?na. tam önünde b?rak?yor.havaalan?nda paran? bozdurma sadece bikaç günlük yetecek kadar az bozdurabilirsin.

shengen vizesiyle bikaç ülke d???nda di?er avrupa ülkelerine gidebilirsin, tekrar almana gerek yok.

sa?l?k sigortan? mutlaka yapt?r. internetten sa?l?k sigortas? yapan ?irketleri ara?t?r e?er 6 ayl???na gidiyorsun 6 ayl?k yapt?r. firmaya göre de?i?iyor. 50- 150 ytl aras?nda. bikaç numara al netten ve ara sor ne kadara yapt?klar?n? ve geçerlili?ini ö?ren ona göre yapt?r.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks