Slm... Herkese....

Ben Bu Konu Hakk?nda D?l?m?n Dondugu Olcude B?r Kac Sey Soylemek ?st?yorum...

Gecen Sene ?stanbul C?k?sl? Olarak Orlandoya G?tt?m... Tab?k? S?rket?m Ayarld? Ucak B?let?n? Ve B?zde Acem?y?z Ne B?lel?m Boyle Olacag?n? S?md?k? Akl?m Olsa Bugun Yapt?g?m G?b? Turk?shwat Sayes?nde Gul G?b? Thy Den Ucak B?let?m? Al?rrahat Rahat Abd Ye Ucard?m

Gelel?m Esas Meseleye Ded?g?m G?b? ?stanbul-orlando Sefer? ?c?n Bana Klm Den Ucak B?let?m Al?nd?.2 Term?nal Vard? ?lk? Amsterdam ?k?nc?s? Detro?t Tab? Ben Havalarday?m Bak Sennnn Nereler? Gorcem Falan D?ye G?d?s Te Pek B? Sorun Olmad? Ucak ?n?s Kalk?s Lar? Aras?nda Pek Uzun B?r Sure Yoktu....

Ama Donus De Ne S?z Sorun Ne De Ben Anlatay?m Yafffff....

Orlandodan Turk?yeye Tam 2 Gunde Dondum... Yuh Ded?g?n?z? Duyar G?b?y?m Ama Ac? Ama Gercek Bu...detro?t Havaalan?nda 9 Saat Amsterdam Havaalan?nda 11 Saat Bekeld?m Ya Han? Belk? Hat?rlars?n?z Su Term?nal F?lm?n? Kend?m? O F?lm?n Cek?m Set?nde Sand?m Ya Hehe Tam B?r Komed? Ve Ez?yet T?....

Ama Tercube Bunlar S?md? Ak?ll? B?r ?s Yap? Ucak B?let?m? Turk?shwat Sayes?nde Thy Den Ald?m...

?stanbul-newyork D?rect Ucus... Aktarma Falan Da Yok...

Belk? B?r Cesme Bas? Veya Sole Guzel Manzaral? B?r Yer Bulursak Okyanus Ustunde Bulutlar Aras?nda B?r Cay Molas? Ver?lecekm?s...

S?z S?z Olun Ucak B?let? Al?rken Aktarma S?ras?nda Ucag?n Kalk?s Ve ?n?s Saatler? Aras?nda K? Farklara Bakarken Kurnaz Olun...eln?zden Gel?yorsa 2 Saatten Cok Fark Bulunmamas?na Ozen Goster?n Yoksa Vala Ben?m G?b? 2 Gunde Gel?rs?n?z... B?rde F?rmalar Ucuz Ucak B?let Vaad? ?le Ogrenc?ler?n Gozunu Boyad?g? ?c?n K?mse Bu Konuya D?kat Etm?yor B?lg?n?zeeeeeee

Had? ?s?n?z Rastgels?n...