Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aktarma Sorunları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı enflamatuar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amsterdam hava alanını biraz anlatın lütfençok güzel diyorlar bir türlü anlayamıyorum ne demek istiyorlar...yani bizdeki hava alanlarından farkı nedir...olayı ne bu güzelliğin?
    Bir terminalden diğerine yürüyen banttan yarım saatte ulaşabilmek herhalde güzellik

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart daha görmeden gülmeye başladım..

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir terminalden diğerine yürüyen banttan yarım saatte ulaşabilmek herhalde güzellik
    off çok güldüm...felaket bişeymiş...ekşi sözlükte acaip tanımlamalar var
    ahada bazıları;
    schiphol = ship hell...eskiden gölmüş,kurutulmuş...sürekli gemi batıyormuş üstünde..
    temizlik iscilerinin cogunu turklerin olusturdugu havaalani.
    alt katındaki tren peronlarında hoş bir uyku geçirilebilen mekan
    kendileri havalimanina ufak bir muze bile acmislardir. zaten bir cok transfer ucusa ev sahipligi yaptiklarindan, "aman da amsterdami gezemedik bi van
    gogh goremedik" diyenler icin bicilmis kaftandir, bölyle düşünenler için transfer suresi boyunca mest olunacak yer.
    free shop çılgınlığının tavana vurabileceği havalimanı
    lazerli sifonlari var tum havalimanindaki tuvaletlerin.isedikten sonra saga dogru kaykilirsaniz lazer artik dotunuzun orada olmadigini anliyor ve kullanimin sona erdigi kanaatine varip sifonu cekiveriyor.
    uçaktan indikten sonra pasaport kontrolüne kadar eşşekler gibi mesafe olan havaalanıdır
    schiphol havalimaninda karsima cikan bir dilenci, flemenkçe bir seyler soyleyerek avcunu acti. "no dutch" diyerek savusturmaya calistim ancak herif catir catir ingilizce konusmaya basladi. "kein englisch" diyerek bir salvo daha yaptim ama adam almancaya donunce "ulen helal olsun sana 1 euro" diyerek cebimdeki tum bozuklukları eline bıraktım. koptummmm
    internet bağlantı ücretleri 30 dk kablolu 6€, 30 dk kablosuz 6€, 90 dk kablosuz 12€, gün boyu kablosuz 16€ şeklinde olan havalimanı
    artik hicbir noktasinda sigara icilemiyor.
    pasaport polisleri arasinda turklerin de bulundugu gupguzel yer

Bu böylece uzayıp gidiyor...Bu arada bende kendi merakımı giderdim araştırmacı kişilik oldum iyice bu wat yüzünden
    *EnFla ProDuction™*

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)