arkadaşlar merhaba,
sorunum wat ile ilgili değil ama burada yardımcı olabilecek birilerinin mutlaka olduğunu düşünüyorum. içerik kirliliğine sebebiyet veriyorsam şimdiden özür dilerim ama bu soruların cevabını merak eden mutlaka olacaktır. ocak ayı için istanbul - londra - dallas - san francisco aktarmalı biletim var. londra hakkında pek iyi şeyler yazmamışsınız, biraz gözüm korktu açıkcası, daha önce lufthansayla munich aktarmalı gitmiştim amerikaya, hiçbir sorun yaşamamıştım. şimdi biletimi american airlinestan aldım, daha önce american airlinesı iç hatlarında kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım, tam anlamıyla berbattı. şimdi bavulumun kaybolma ve uçuşların iptal olma riskiyle gidicem sanırım,hasbelkader bu bileti almış bulundum. şimdi esas sorum şudur; ben londradan dallasa indiğimde internatiol airporta ineceğim, san francisco uçağı için de domestic kısmına gitmem gerekecek, dallas havalimanına daha önce gitmiştim ve tam anlamıyla dallas gibi gelmişti bana, karmakarışıktı pek bir şey anlayamadım, dallasa indiğimde amerikaya girdiğim için pasaport kontrolünden geçecek miyim, yani girdi damgası vurulacak da öyle mi san franciscoya gideceğim, yoksa bu işlem san franciscoda mı gerçekleşecek, bir de bu international ve domestic aynı yerde mi, birinden birine ulaşmam zor olur mu, biraz özel bir soru oldu ama yardımcı olan olursa çok memnun olurum. çok teşekkürler.

Alıntı
Bookmarks