nasil bi sirket olduklarini belli etmisler simdiden..
neyse ozaman kardes senin artik bu sirketle gitmekten baska bi alternatifin yok gibi. ozaman sen gitmeden her turlu arastirmani yap farkli alternatifler uret kendine...

http://www.turknorthamerica.com/

bak burda roommate arayan turkler var. gelecegin tarih yaklastiginda burdan roommate arayan ogrencilerle iletisim kurmani oneririm. bulursun bi yer mutlaka..

bu arada sunuda belirteyim. ymca deki odanin kirasi 550 dolardi degismediyse. odada 2 kisi kaldiginiza gore 275 e geliyo kisi basi. ama sen ymca ye gittigin zaman tek kisi olarak gidersen yani yaninda odani paylasacak kisi olmazsa odanin kiranin tamamni senden aliyolar. yani 550 dolari veriyosun. yanina gelicek arkadastan aliyosun sen paranin yarisini. yanina ona gore para al. 500-600 dolarla gitme.
is konusuna gelince. dedigin restauranti bilmiyorum. bu restaurant hakkinda ki bilgileri ogren..

onun disinda craigliste bakmani oneririm. farkli is secenekleri arastir.

abi isyerinde yasal olarak calismadigin icin hersey olabiliyo ve hakkini arayamiyosun. ben isyerinden parasini alamayani duymadim. ama newarkta fast food isinde calisan 2 arkadas vardi. bi bayan bi erkek. saat ucreti 6 dolar. calisma kosullarida agir. sonra ascilar bayan arkadasa asilmislar, kiz karsilik vermedigi icin kovmuslardi parasinida kesmislerdi. sonra john onu amish markete gondermisti orda calismaya baslamisti galiba. diger arkadasta calisma sartlarina dayanamayip cikmisti baska yerde calismaya baslamis diye duydum. ben cikmistim ymca den o sirada..

yani dedigim gibi arkadasim sen her turlu arastirmani yap. umarim ingilizcen iyidir. yani derdini anlatabiliyosundur.

bunlara hazirlikli olarak git. gidince sikayetten cok bunlarin ustesnden gelmekle zamanini harca. cunku johnun yaptiklari bu kadar daha fazlasini yapmaz..