Arkadaþlar Buraya Hani Havayolunu Tercih Ettiðinizi Ve Nedenini De Eklersiniz Beni Ve Arkadaþlarýmý Da Bilgilendirmiþ Olursunuz.. Bakalým En çok Tercih Edilen Havayolu þirketi Hangisi çýkacak??
Arkadaþlar Buraya Hani Havayolunu Tercih Ettiðinizi Ve Nedenini De Eklersiniz Beni Ve Arkadaþlarýmý Da Bilgilendirmiþ Olursunuz.. Bakalým En çok Tercih Edilen Havayolu þirketi Hangisi çýkacak??
british airways þirketimiz ayarladý
Aslýnda Bi De Yanlarýna Fiyatlarý Da Eklersek Güsel Olur Bilgilenme Açýsýndan..
1484 ytl chicagoya
Pahalý Deil Mi Kanka Aktarma Yok Sanýrým)
londra aktarmalý malesef pahalý býraz ama euro yuksseldýgýnden oldu ya sansýma iþte
Hýmm Anladým.. Bu Arada Kanka Galiba Londra Da çok Bavul Kayboluyormuþ Dikkatli Ol.. Uçaktan Inince Hemen Bagajlarýn Geldiði Yere Git Bence Geç Gitme..
ok saolasýn bunu duydugum ýyý oldu hemen yapýsýrým o zaman![]()
Bavullar Gelmeyince Panik Yapma Hemencecik .en Son Da Gelebilir Bavul Hadi Saðlýcakla Kal.bu Arada Ne Zman Basýldý Vizen?ne Kadar Sürede Ds Geldi Ve Vizen Basýldý?
saolasýn kardes výze gorusmem 1 nýsandaydý 2 nýsanda pasaportum geldý basýlýydý výze ds sanýrým 2 yada 2,5haftada geldý
Hýmm Sen O Zaman Ds Geldikten Sora Baþvuru Yaptýn SanýrýmBen Daha 2 Nisanda Goruþtum Daha Ds Belgem De Gelmedi Hayýrlýsý Bakalým
eet ds gelýnce gýttýk býz gorusmeye umarým alýrsýn výzený hayýrlýsý
Kadýn Have A Nice Summer Dedi Ama Ben Hala Vize Basýlmadan Bu Iþin Bittiðine Inanmýyorum Inþ Hemencecik Gelir De Gidebiliris
Arkadaþlar daha fazla ücret ödemenize gerek yok; THY ile aktarmasýz IST-Chicago þu anki turkishwat.net'un promosyonlu fiyatý 1340 YTL. Aktarmasýz yine THY ile New York: 1300 YTL.
Bilginiz olsun
admin (at) turkishwat.net
ewet haklýsýn ýnsan illa o výzeyý pasaportta gormek ýstýo ds gelýnce pasaportunda gelýr merak etme
Bu Arada Kardeþim Ben Daha Parayý Da Varmedim Pzt Yatýrcam Bankaya.ben Parayý Yatýrmadan Ds Formunu Yollamadýklarýný Düþünüyorum çoðu Kiþiden Bu Konu Ile Ilgili Bu Tür þeyler Duydum ?
tam olarak ne parasý kardes
arkadaþlar ben 785 euro ya buldum gidiþ dönüþ da airlines tan. istanbul new york aktarmasýz ve new york salt lake city gidiþ dönüþ de ayný istanbul new york aktarmasýz. istanbul ankara gidiþ ve dönüþ de dahil nasýl pahalý mý olmuþ ama þirketin ayarladýðý istanbul ankara aktarmalarý olmadan 800 euroydu.
bu arada da airlines tam yazamamýþým
belký ondan olabýlýr sevýs ucretýnýde odemedýn mý
Kardeþim Onlarý ödedim Sevis ücreti Ile Birlikte Biþiy Daha Vardý Toplam 51 Dolar ..sevis ücreti Yatýrýlnca Mý Ds Formu Ile Ilgileniliyo Yoksa Bu Formun þirket ödemesi Ile Ilgisi Yok Mu Yani?
bence sýrket odemýstýr parayý yaný zaten sevýsle ds býrlýkte gelýo dýger ucrette výze randevusudur 16dolar merak etme yakýnda gelýr kardesým
fikret bizim biletler londra aktarmalý mý oldu þimdi ne zaman gelcek elimize acaba benimde chicagoya 1521 ytlye mal oldu arkadaþlar british airways turkishwat organizasyonlu biletler çok uygun kaçýrmayýn
1300 ytl mi vayyyy çok pahalý napcez bilmem yaaa
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
ya kanka ben seattle gitcem bide senin hesaba göre 1500 ytl olur off bize en fazla 700-1000 dolar arasýnda deðiþir demiþlerdi
þirkete ilk yazýldýðýmda bana verilen tanýtým broþüründe uçak biletinin 500-1000euroa olacaðý yazýyordu gidilen yere göre; yani sözgelimi en yakýn yer NY misal 500 olabilecekken california 1000 olabilir deniyordu. Ve ben New York'a bilet alacakken en yakýn yer olmasýna raðmen daha 580 eurodan aþaðý yer duymadým ki aktarmalý![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks