Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikadan satmak için getirilecek en mantýklý þey ve nerden alýnýr

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Amerikadan satmak için getirilecek en mantýklý þey ve nerden alýnýr

Herkese selamlar.Programa katýlan herkes daha fazla para kazanabilmek için oradan alýþveriþ yapýp, aldýklarýný burda satmak isteyecektir.Peki ordan ne alýp getirmeliyiz?tecrübeli arkadaþlarýmýz yardýmcý olursa cok guzel olur.
    tavsiye ederken sunlarý dusunursek bence hos olur
    -%karýmýz
    -getirince kolayca satýp satamayacagýmýz
    -kaplayacagý yer

alýnacak en karlý seyin laptop oldugu soyleniyor ama onunda gumrugu sorun oluyor galiba.benim aklýma parfum geldi, kucuk ve pahalý ama bununda burada satýsý sorun olur galiba.gittgidiyor dan satayým desen orjinalliðe inandýrman zor olur.onceden giden arkadaþlardan öðrendiðimize gore en mantýklýlar
    -Ýpod
    -Sony PSP(portable)
    dogrumudur bilmem

Eger bu konu hakkýnda tecrubesi, bilgisi olan varsa bize bu ürünü ve nasýl alabilecegimizi soylerse guzel olur.teþekkürler

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

Vardý böyle bir konu biraz araþtýr istersen.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben nerelrin ucuz oldugunu deeðil hangi urunu alýp turkiyede satmalýyýz onun için acmýstým.yinede saolun

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

mesela saðlam bi gitar alýp burda meraklýsýna 2 katý fiyatýna satabilirsin,müþterisini cok rahat bulursun ama boyutlarýndan dolayý getirmesi biras zor olabilir..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

elektronýk esya alacak olan arkadaslara www.salescircular.com bu siteyi öneririm. her eyaletteki ürünleri en ucuzundan baslayarak listeliyor. ben sahsen cok faydalanmýstým.Best Buy, Circuit City, CompUSA, Kmart, Office Depot, Office Max, Radio Shack, Sears, Staples, Target, Wal-Mart magazalarýndaki urunlerden hangýsi kampanyada hangi ürün nerede daha ucuz eyaletlerin vergi oranýný da göz onunde bulundurarak belirtiyor.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

zubeyr gerçekten güzel siteymiþ. Eðer sýk sýk güncelleniyorsa(best buy her pazar deðiþtiriyor fiyatlarýný) bu siteden baþkasýna girmeye gerek kalmaz.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý motto44 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben nerelrin ucuz oldugunu deeðil hangi urunu alýp turkiyede satmalýyýz onun için acmýstým.yinede saolun
    abi bence býrak elektronik eþyalarý. sen bence timberland, tommy, levis, nike, adidas vs. bole þeyler getir. yerini bulduktan sonra cok ucuza alabilirsin bunlarý.
    ben timber ýn bi ayakkabasýný aldým. 40 dolar burda bulunmaz biþi. bi botunu almýstým. 60 dolar. tr de en az 300 ytl. mesela cuzdan al abi. dockers tommy 12-13 dolardý. burda peynir ekmek gibi gider. timber ve tommy den t-shirt almýstým 7 dolar. levis ýn burda 300 ytl lik pantolonlarý orda 60 dolar. ayrýca burda bulunmayan cok cix ürünler var. topla getir bence. köþe olursun.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

ayrýca elektronik esya gibi gümrükten gecirebilirmiym derdi de yok.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Timber ürünlerini pahalýya almýþsýn
    Bir bot ve bir normal ayakkabýsýný aldým. 20'þer dolar ödedim. Baþka bir outlet de benim aldýðým botun aynýsýný arkadaþým kasadaki özel indirimle 8$'a aldý.

En iyi indirimi Timberland yapýyor ve ürünleri çok güzel.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

yuhhh. kazýkmý yedik yani sen newyorktanmý aldýn. nerden aldýn abi solesene bu sene newyorktayým silip supureyim o timber larý

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

New York olur mu yahu. Çýk kuzeye doðru.
    Son hafta New York'dan çýkýp arabayla Boston'a arkadaþýn yanýna gidiyorduk. Yol üzerindeki bütün outlet'lerde durduk. Þu anda kestirmem imkansýz çünkü 1 günlük yolu 2 günde gittik Connecticut, Rhode Island'dan falan geçtik. Boston'dan sonra New Hampshire'a da çýktýk. Orda vergi yok. Best buyt'dan 1000 dolarlýk mal aldým

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

bu vergi olmamasý söz gelimi bizi 1000 dolarda ne kadar kar ettiriyor?bende elektroniðe biraz fazla dalacaðým sanýrým boþuna fazla para vermek istemiyorum.outlet içinde sanýrým s.carolina myrtle beachte outlet caddesi varmýþ baya bir dükkanýn bulunduðu son 15 gün orayý kullanacaðým o tarafa gideceklerede duyrulur bu mekan.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý farukyazici Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    New York olur mu yahu. Çýk kuzeye doðru.
    Son hafta New York'dan çýkýp arabayla Boston'a arkadaþýn yanýna gidiyorduk. Yol üzerindeki bütün outlet'lerde durduk. Þu anda kestirmem imkansýz çünkü 1 günlük yolu 2 günde gittik Connecticut, Rhode Island'dan falan geçtik. Boston'dan sonra New Hampshire'a da çýktýk. Orda vergi yok. Best buyt'dan 1000 dolarlýk mal aldým
    tamamdýr abi yazdým bunlarý bi kenara. saolasýn

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bi þu üzerimizdeki aksiliklerden kurtulup gidebilirsek biyerlere inþ dalacaýz elektronik olayýna ama bakalým, hayýrlýsý artýk.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

yazýn new hampshire'dayým artýk hangisinden alacaðýmý þaþýrýrým, buðday ambarýna düþmüþ tavuk misali

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

abi alýþveriþ yapýyosun ya havaalanýnda faturalarýný gösterek vergi iadesi alabiliyomuþun diye duymuþtum.ama ne kadar doðru bilemiyorum

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

delaware bu eyalette vergi felan yok doalþýyoz iþte niagaray gidiyoduk benzin kodum arabaya bi baktým full depo 15 doalr felan ttutu namuslu bi vatnadaþým ya usta deim hata var herhalde dedi yok bu eyaltte vergi yokki bu akdara tutuyo sorna doðru outlte ve bestbuya uðradýk gerisni hatýrlamýyom

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bidona benzin koyup californiaya gidilebilir hmmmm
    gelirken laptop ipod getirmicem benzin getiricem 2 katýna rahat satarým 1 ton litre alsam iyi para hmmm

Uzman Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

textil meselesine dalmak daha garanti bence, hemde diðer arkadaþlarýn dediði gibi gümrük sorunu yok, hemde akarý kokarý yok yani elektronikte bozuk çýkma iht falanda var ne zaman gidipte iade edicen.

bakýn temiz hesabýma göre bissürü ucuz giysi ve ayakkabý alýnýr, etiketleri zarar verilmeden çýkartýlýr ve dosyalanýr. daha sonra gümrükten etiketsiz metiketsiz bireysel eþya olarak geçirilir. etiketler türkiyede tekrar takýlarak gittigidiyorda satýþa sunulur

daha ne olsun tüm planýmý aktardým, umarým problem çýkmaz..
    gittim; gezdim; gordum....

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

þu vergi olayýnýn olmayýþýný çok seviyorum ya

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

milleti alýþtýrdýkran sora, raký
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu konuyu guncellemem istiyorum. ben new york tayim ve burdan alinacak en mantikli seyler nedir diye bilgili arkadaslara sormak istiyorum?

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý frmn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu konuyu guncellemem istiyorum. ben new york tayim ve burdan alinacak en mantikli seyler nedir diye bilgili arkadaslara sormak istiyorum?
    Giyim olarak Tommy Hilfiger iyi karli olabilir. Elektronikler artik zor dolar cok yuksek hocam.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bence 1 numara saattir türkiyede quarz dýr seikodur 600-700 liradan baþlýyor burada bulamýyorsun bile... çünkü en dandik isviçre saatleri 1000-1500 dolarýn varsa movado saat al gittiðin anda saatçiler 2000 lira veriyormuþ internetten satacaðýn fiyat belki 10000 lira bu arada sahtelikmiþ gerçekliþmiþ kimseyi inandýrmak zorunda deðilsin urunler gerçektir ucuz olmasýnýn sebebi amerikadan gelirken getirmemdir yaz koy fiyatýný fiyatým da bu pazarlýk etmem de gerçekten alýcý olanlar yanaþsýn hakikatten alacak adam varsa gelir onu bulur alýr zaten son noktada parfüme girme bence sonuçta expiricy date i olan bi þey sonrasýnda elinde kalmasýn

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Çok çok kar etmek istemediðin sürece elektronik her türlü kazandýrýr.Bagajýnda çok deðilse üç ondan beþ ondan bilet parana katkýsý olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)