Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha önce diğer arkadaşların da dediği gibi biraz da amaca bağlı ve kişiliğe bağlı diye düşünüyorum yani bizim amacımız yabancı dil geliştirme, para kazanma, beraber vakit geçirme, amerika görme yani bunların hepsinden biraz olan bir sentez
+1
Busch Gardens'a Gidiyoruz Kız Arkadaşımla, Kendi Kafa Yapımıza Uygun Bir Çift Bulup Eve Çıkmak İstiyoruz Bir An Önce Şayet Kız-Erkek Ayrı Konutlandırıyorlar ve Co Habitation Yasak Gibi Saçma Bir Kuralları Var. Gerçi Co-Habitation Olsa Bile Zaten 4 Kişilik Odalarda 2 Apaçi ve Sevgilimle Ben Kalamayız. İlk 1 Ay İnsan İlişkileri, Dil Geliştirme ve İşe Adaptasyon, Sonra Eve Çıkmaca Fikrindeyiz. Aynı Bölgede Çalışmayı Düşünen Çift Yada Düzgün Karakterli Erkek-Kız Arkadaşlar Aranıyor, Bilgilerinize. Bir de Bölge Ev Fiyatları vs Konusunda Nasıl Fikir Sahibi Olabilirim Kimsenin Aklına Gelen Fikir Var mı? İnternetten Araştırdım Ama Saçma Sapan Sonuçlar Elde Ettim. Eşyalı Ev Arayayım Dedim 3000 Dolar Dediler, 3000 Doları Bana Ver, Köpeğin Olayım Diye Cevap Yolladım. Cevap Bekliyorum =)