bunu anlamýþ deðilim takýmýmýn baþarýsýna tesadüf diyen bir baþkanýn takýmýný neden destekleyim bizim vatan millet deðil onlarýn ki ölemi
bunu anlamýþ deðilim takýmýmýn baþarýsýna tesadüf diyen bir baþkanýn takýmýný neden destekleyim bizim vatan millet deðil onlarýn ki ölemi
abi aynen katýlýyorum. galatasaraylýyým ben niye destekleyeyimki feneri![]()
vallahi aynen katýlýyorum sizlere beyler .. yani bi GALATASARAYLI olarak neden fenerin benden baþarýlý olmasýný isteyim ki ?? ayrýca fenerlininde biizim baþarýlý olmamýzý istememesi kadar doðal biþey yok sonuçta bu bir rekabet .. vatan millet sakarya geyikleri sadece milli takýmýmýz için geçerli olmasý gerektiðini düþünüyorum .. ayrýca tebrik Chelsea![]()
Patatesli börekle , kapý kolu arasýndaki alaka gibi birþey olsa gerek?![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Çünkü UEFA puanlarý takým deðil ülke bazýnda verilir. Bu puanlamaya göre ülkeden kaç takýmýn ve ne þekilde Avrupa turnuvalarýna katýlacaðý belirlenir. Bugün Fener'in kazandýðý puanlar, seneye belki Galatasaray'ýn gitmesini saðlayacak. Bu nedenle desteklemek gerekiyor.Bu çýkar iliþkisi kuramýmýz.
Bir diðeri ise göðsünde taþýdýðý Türk bayraðýna saygýdan dolayý. Sonuçta kupa alan bir takým olduðunda o ülkenin bayraðý dalgalanýyor veya marþý çalýnýyor.
sonuncusu ise ekonomi üzerine. Bu kupalarda baþarý gösteren takýmlara prim veriliyor. Yani çok güzel paralar ülkemize kolayca girmiþ oluyor.
Aslýnda Türkiye liginde bile medeni insanlar olarak birbirimize düþmememiz gerekirken, bari Avrupa maçlarýnda biraz saygýmýz olsun diyorum. Bu 3 sebepde sizlere yardýmcý olsun.
Pardon topik kilitlenebilir mi acaba, yöneticilerden rica etsem? Vatanýmýzda yeterince vatan haini varken bir de ingiliz futbolcularý havaalanýnda karþýlayan vatan hainlerinin hala boy gösterdiði forum topiklerini böyle kaliteli forumlarda görmek zorunda deðiliz!!!
farukyazici,cemo aynen size katiliyorum!!!
Fenerin macina bjk,trabzon,kayseri ve.s formasiyla gelen bi suru vatanini seven Turk gordum...
(gereksiz bi konu... )
Böyle muhabbetlerin döndüðü ortamlarý çok gördüm ama WAT forumu olduðu için herkesin üniversiteli olduðunu biliyoruz. Belirli bir düþünce seviyesine ulaþmýþ insanlarýn toplandýðý bir yerde daha olgun fikirlerden bahsedilmesini umardým.
Bu rakip takýmý destekleme olayýný bugün ayýplayanlar, bu iþi ilk kendilerinin baþlattýklarýný unutmuþ olmalýlar..
Ben Fener'in rakibini desteklemiyorum ama Fener yenince de çok sevinmiyorum..
Arkadaþlar ortamý germeye gerek yok, Fenerbahçeyi desteklemek vatanseverlik olmadýðý gibi , desteklememekte vatan hainliði deðildir.Bu konuyu Aziz Yýldýrým'ýn bireysel iþlerinden tutunda Fenerbahçe Cumhuriyeti meselesine kadar uzatmak mümkündür.Yani nereye çekerseniz oraya gider ama kendi egonuzu tatmin etmekten öteye geçemezsiniz.Ayný þey diðer takýmlar içinde geçerli.Arkadaþým ülke puaný ile ilgili bir kaç yorum yapmýþ.Haklýdýr Avrupa'da kazanýlan baþarýlar ilerleyen yýllarda Avrupaya giden takým sayýsýný arttýrabilir.Ama burada arkadaþýn açtýðý konu : Vatan sevdasý ile Fenerbahçe'yi destekleme arasýndaki baðlantý ile ilgilidir.Bende buna göre bir yorum yaptýmÖnemli olan militanca tavýrlar sergilemekten kaçýnarak tartýþmaktýr.
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
kýskanmayalým arkadaslar su fenerý ya bugun talýhsýz bý sekýlde elendik zaten... her zaman her yerde en buyuk kanarya....gfb
Hangi belirli bir düþünce seviyesi...? Al iþte beklediðin düþünce seviyesi bu kadar, çeyrek finalin ülke puanýný yüksip kendilerine bile yaradýðýnýn farkýnda olmayan zýrcahil bir toplum nereye gider ki? Ancak hala Chelsea'ye tebrikler diyerek karþý tarafý kýþkýrtýrýz. Chelsea'yi tebrik kendilerine ne fayda yada çýkar saðlýyorsa... Ama iþe zeka düzeyi, kültür, mantýk... Eðitim þart ne diyelim
Bir de yazýlanlarý göz önünde bulundurarak böyle bir topik açýlacaðýna "Türkçe'mizi nasýl daha düzgün kullanýrýz" þeklinde bir topik açýlsa daha faydalý olmaz mý?! Artýk yazýlanlarý anlamamaya baþladým çoðu yerde.
Konu cemo tarafýndan (09-04-2008 Saat 01:44 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Burda fanatizm yapmadan vatan meselesine baðlamaya çalýþtým. Diðer arkadaþlarýn yazdýklarý beni baðlamaz. Ayrýca görülmesini istemediðimiz bir olayý yapýp "Önce bunlar baþlattý" demek mantýða sýðmaz. Mesele bir yanlýþýn yapýlýp yapýlmamasýdýr. Sonuçta kendi zararýmýza olan bir olayý sýrf intikam olsun diye yapýyorsanýz o sizin kendi karakter karmaþanýzdýr.
Biraz aðýr bir konuþma olmuþ. Kimsenin niteliklerini aþaðýlamaya çalýþmýyorum. Sadece beklentilerimin altýnda bir tepkiyle karþýlaþtýðým için yazdým. Yoksa kimsenin zeka düzeyine falan yorum yapmak istemedim. Zaten istesem de yapmam.
Konu faruk tarafýndan (09-04-2008 Saat 01:48 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Yok sana atfetmedim o yazýlanlarda,tamamen kendi görüþlerim. Ayrýca yukarýda Fener'e atfen yazýlanlardan daha aðýr bir laf sarfettiðimi sanmýyorum... Neyse çok fazla tartýþmalara girmek de istemiyorum, asýrlardýr deðiþmeyen zihniyeti bir gecede deðiþtirecek deðiliz.
Cemo öncelikle akýllý konuþ vatan haini filan kendine gel yazdýklarý yollamadan önce 3 kere oku 5 kere düþün .. herhangi bi gs'linin bjk'linin desteklemesiyle fener þl'de final oynayacaksa eyvallah .. ancak desteklemiyorum diyenlerinde ki benim gibi görüþüne saygý duymak zorundasýn duyacaksýnda !!
þimdi diyolarki marko aurelio türkmüþ diyorum ki önder turacý türk mü onada türk diyolar ama önder belçikalý deðil mi bu durumda ayrýca sadece fener için deðil herkes para için oynuyo bu gerçek parayý bana mý veriyolar yunan takýmý olsa destekleyim feneri o baþka
Arkadaslar bence konuyu bir an once kapatsak iyi olur,yoksa aylarca tartisirz.
unutmayin hepimiz amerika yolcuyuz!
þoven militarizm ülkemizin en büyük sorunu. futbolada girdi. fener sevilla macýnda fenerin attýðý golle mehmetçikler arasýnda bi baðlantý kurmayý baþarabilen bi spiker olduðu sürece feneri desteklemeyenler vatan haini olarak nitelendirilmeye devam edicektir. feneri desteklemedik diye hem eðitimsiz olduk hem vatan haini olduk hemde asýrlardýr deðiþmeyen bi zihniyetimiz olduðu soylendi. ve kimbilir daha neler soylenecek.
bu forumda olan herkes özgürlükler ülkesi diye isimlendirilen yere gidicek olan kiþiler. karþý fikirlere saygýlý olmayý bu ülkede öðrenemedik bari orda öðrenelim. türk bayragý basýlý olan t-shirt ü üzerinize rahatlýkla giyebilicek pencerenize ay yýldýzlý bayraðýmýzý rahatlýkla asabiliceksiniz. ve emin olun kimse gelip size gýkýný çýkaramýyacak. bu tür þeyleri ülkemizde bi gun gorebilicekmiyiz acaba.
stephen merak etme bu bize yapýlan eleþtiriler belli bi taraftar grubuna ait yýllarca avrupada ezilen 2 sene önce þampiyon olmadan þampiyonluk turu atýp sonra çimlerde aðlayanlar .. o yüzdenn eleþtirileri onlarýn bu akþamki tabir-i caizse kudurmuþluðuna veriyorum (üstüne alýnmak isteyen alýnsýn) o yüzden amerika deðil dünyayý dolaþsalar futbol olunca konu kendi takýmlarýna karþý bi görüþe salyalarýný akýtarak saldýran tiplerdir bunlar .. ancaakkk vatan haini demeye hiç kimsenin ne yüreði ne vizyonu nede kalýbý yeter ..
desteklesek de desteklemesek de fenerbahçenin bi sýnýrý var ve daha fazlasýný da beklemek zaten büyük bi yanýlgý olur herkes haddini bilecek arkadaþým
ultrAslan
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
anlasilan konu kapanmak istemiyor..
Ben Fenerbahce macina gs formasiyla elinde turk bayragiyla gelenlerde gordum havalimaninda chelsea'yi cicekle karsilayanlarida...(anlasilan gs'nin gucu yetmiyor FB'yi yenmeye o yuzden chelsea'nin yenmesini bekliyorlar)
sizce hangisi daha iyi?
bi kac yil once leeds'li ingiliz taraftarlari turk bayragini sey yaptiklarini.... Ataturkun resmini .... (tovbe estafurla)
ne cabuk unutdunuz?
Bir insan önce þehrinin sonra ülkesinin çýkarlarýný savunur. Kendi þehrinin takýmýný tutmayýp 3 istanbul takýmýna (ne sebeple tutuyorsa artýk) destek verenler bu mantýða göre þehir bazýnda vatan haini olmuyor mu? Yani doðup büyüdüðü ekmeðini yiyip havasýný soluyup suyunu içtiði þehrine ihanet etmiþ olmuyor mu? 75 milyonun yarýsýndan çoðunun istanbul takýmlarýný tutup þehirlerine ihanet ettiði bu ülkede. Neden insanlar avrupada da bu 3 takýmý desteklemeye zorlanýr? Türk futbolunu sömüren. Yýldýzý parlayan anadolu gençlerini klübelere hapseden. Yabancýlarý türkleþtirip milli yapan bu takýmlarý desteklemeye hiçbiryerde kimse mecbur deðildir. Önce herkes kendi þehrinin takýmýný tutsun sonra bu konu tartýþýlsýn.
kendi þehrinin derken bunu neye göre belirlicez? ýsparta da doðdum,2yasýnda çanakkaleye geldim ortaokulu mersinde okudum. hangi takýmý tutmamý önerirsin?
senin bu mantýðýna göre ingilteredeki türklerin chelsea yi tutmasý gerekir. Bir insan kendini bir þehre ait hissetmiyorsa. Neden 3 istanbul takýmýný tutarki. sana nerelisin diye sorulduðunda þuralýyým diyorsan o takýmý tutmalýsýn. He nerelisin sorusuna cevap veremeyen varsa ki çok azdýr onlar istediði takýmý tutsunlar. Ispartada doðmuþsun ama hayatýnýn büyük bölümünü çanakkalede geçirmþsin ozaman çanakkale takýmlarýndan birini tutabilirsin. Ya da doðduðun yeri tut. Ya da orta okulu okuduðun yeri. En azýndan bu þehirlerle baðýn var. Peki neden istanbul? 3 takýmdan birini rastgele seçiyorsunuz sadece. Bu böyle gittikçe türkiyedeki futbol hiçbiryere gitmez. Herkes baþka þehrin takýmýyla övünüp kendine pay çýkarýr. Tüm çanakkaleliler kendi takýmýný desteklese mesela süper lige tekrar çýkamaz mý? Neden kendi þehirleriniz alt liglerde periþan haldeyken baþka takým tutulur ki? neyse fatih ve diðer arkadaþlar bu böyle uzar gider. Tabi bu saatten sonra takým deðiþtircek haliniz yok. Ýsteyen istediði takýmý tutar saygý duyarým ama bu doðru bulmam anlamýna gelmez. Sadece fikirlerim bunlar. Her takýmdan bir çok arkadaþým var en yakýn arkadaþlarým ev arkadaþlarým da farklý takým tutuyorlar, Mommuma( fatih) te arkadaþým, saygý duyarým ama doðru deðil.
bu folder kaynamýþ![]()
yaw warya makroklima
öyle bi konu açmýþsýn ki bu konu açýldýðý zaman turkýyden ülke çýkarlarýndan öne geçer
yani gereksiz beyler..burasý tartýþma platformu deðil siyaset bole þeler falan bence tartýþmayýn gereksiz...tamam fener yensin bende fenerlýyým desteklýyorum ama militanlýga gerek yok![]()
fener yenýnce hangýmýz cebine para girior?hangýmýz kazanýyoruz destekleyelým ama saçmalamayalým.
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN ÝçiÝmdeKi ÝnsAn SeVgÝsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar
chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea chelsea
Bookmarks