arkadaþlar bugün 7:45 de mülakata girdim konu baslýgýndan da anlayacagýnýz gibi mülakat cok iyi geçti yesil kagýdý aldýk(2 kiþi) 2 kiþiye dosyalarýyla birlikte beyaz kagýt verildigini gördüm onun haricinde görebildiklerim yesil kagýdý kaptý.bunlarýn içinde tabi notlarý düþük olan da var (ben 1,82) ayrýca ingilizcesi olmayanlar da var (arkadasým sýfýr ing.)..
henüz görüþmeye gitmeyen arkadaþlar burda yapýlan önerileri okudukca adamlar ne rahat anlatýyo falan diye düþünüyodur ben öyle düþündüm ve gno düþük oldugundan sýkýntýlý geçecegini tahmin etmiþtim..arkadasýmýn gno 2,01 bnm 1,82 ikimizin de 5.yýlý ..
þimdi söyleyeceklerim genelde söylenen þeyler ama birkez de benden dinleyin istedim:
NOT ORTALAMASI DÜÞÜK OLAN ARKADAÞLAR : 1,75 ve üzeri olanlar geçerli bir bahane ortaya sunabilirlerse hiç korkmasýnlar! beni sorularla sýkýstýracagýný sandým fakat 5 soruda iþ bitti .. asýl önemli olan son soru!
Görevli:notlarýnda sürekli bir düþüþ var bunun sebebi nedir? (son dönem 1,13) herhangi bir saðlýk kurumundan geçerli bir belgeniz yoksa psikolojinizi bozan biþiden bahsedin.ve n.o. düþük olan dönem için final sýnavlarýna az bi zaman kala yaþadýgýnýz herhangi bi üzücü olayýn psikolojinizi etkiledigini bu yüzden finallere adapte olamadýgýnýzý söyleyin .. böyle bir ifade gno düþük olan arkadaþlarý yeþil kagýda oldukca yaklaþtýrýr..
ÝNGÝLÝZCEM KÖTÜ HATTA BERBAT DÝYEN ARKADAÞLAR SÝZ DE KORKMAYIN: ev arkadasýmla birlikte vizeye girdigimiz için biliyorum ark. ing yok denecek kadar az.. 10-12 kadar soru cvp ezberledi ve mülakata gittik birlikte. onun görüþmesi benmkinden uzun sürdü çünkü görevli bazý sorularý arkadasýma 3-4kez tekrarlamak zorunda kaldý.görevliler amerikan oldugu için aksanlarýndan ya hiçbiþey anlamazsam falan diye düþünmeyin anlayabilmeniz için gayet net konusuyorlar.benim önerim siz de forumda belirtilen belli baþlý sorularý inceleyin, aklýnýzda tutun. yada soru konusunda da biraz yardýmcý olmaya calýsayým. sorulma ihtimali çok fazla olan sorular (bazýlarýný hiç sormayabilir yada bunlarýn dýþýnda biþi de sorabilir sonra bana kýzmayýn)
-whats your father's/mother's job?
-have you got any sisters or brothers?
-whats his/her job?
-have you ever been to abroad/usa before?
-whats the name of your university?
-whats your department?
-what was the name of your high school?
-what will you do in U.S.?
-where will you go?(state)
-when will you graduate?
-what will you be after graduation?
-your GPA is low.whats the reason of it? (gno düþük olan arkadaþlara sorulmasý muhtemel)
***UNUTMAYIN NOT ORTALAMANIZ 2.00 IN ALTINDA OLABÝLÝR YADA ÝNGÝLÝZCE BÝLMÝYO,BÝLSEDE KONUSAMIYO OLABÝLÝRSÝN..YAPMANIZ GEREKEN EN ÖNEMLÝ ÞEYLER BURDA VÝZEDEN ÇIKMIÞ OLAN ARKADAÞLARIMIZIN PAYLAÞTIKLARINI BEYNÝNÝZE KAZIMAK,STRES YAPMAMAK,NEÞELÝ VE POZÝTÝF GÖRÜNMEK. THAT'S ALL.GOOD LUCKsaðlam topik olacaga benziyor..

saðlam topik olacaga benziyor..
Alýntý
Bookmarks