Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bayan Çikolatayla Çok Şeker Bir Mülakat(henüz mülakata girmeyenler mutlaka okusun)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu yazi inanilmaz guzel olmus en azindan benim acindan super olmus cok rahatlatti beni gercekten cunku benimde not ortalamam 1.82 pier le ayni yani umarim bende alirim benimde guzel bir baahanem var daha dugrusu bahane denemez ben kendi universitemin basketbol takiminda oynuorum bununla ilgili bi belge goturuup idmanlarimiz cok yogun falan filan dicem umarim etkili olur

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

taltrap daha %100 diyemeyiz ama yeşil kadıgı kaptım yani görüşmem olumlu geçti beklerim yazın ama nj mi olur ma mı olur bilemem

makro kardeş hiç korkma ne diyorum benm ev arkadasım hakkında yazdıklarımı iice oku bak hiç bilmiyo+soruları da tam olarak ezberleyemedi ve yesil kagıt aldı hiç korkma..

son olrak dostum ozmoz endişe edecek bişi yok gayet geçerli bir sebebin var turnuvalara katıldıgınızı ve bu yüzden idmanların cok sık oldugunu söyle..ayrıca kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama idmanlar derslerimi etkiledigi için önümüzdeki yıldan itibaren takımda yer almayacagım önemli olan derslerim tarzında bişi söyle al yeşil kagıdı sende hepinizden haber bekliyorum hade bakalım GOOD LUCK

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ozmoz bu arada pm attın ama cvp veremiyorm aga 100 msj olmamıs daha

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)