arkada?lar bugün 7:45 de mülakata girdim konu basl?g?ndan da anlayacag?n?z gibi mülakat cok iyi geçti yesil kag?d? ald?k(2 ki?i) 2 ki?iye dosyalar?yla birlikte beyaz kag?t verildigini gördüm onun haricinde görebildiklerim yesil kag?d? kapt?.bunlar?n içinde tabi notlar? dü?ük olan da var (ben 1,82) ayr?ca ingilizcesi olmayanlar da var (arkadas?m s?f?r ing.)..
henüz görü?meye gitmeyen arkada?lar burda yap?lan önerileri okudukca adamlar ne rahat anlat?yo falan diye dü?ünüyodur ben öyle dü?ündüm ve gno dü?ük oldugundan s?k?nt?l? geçecegini tahmin etmi?tim..arkadas?m?n gno 2,01 bnm 1,82 ikimizin de 5.y?l? ..
?imdi söyleyeceklerim genelde söylenen ?eyler ama birkez de benden dinleyin istedim:
NOT ORTALAMASI DÜ?ÜK OLAN ARKADA?LAR : 1,75 ve üzeri olanlar geçerli bir bahane ortaya sunabilirlerse hiç korkmas?nlar! beni sorularla s?k?st?racag?n? sand?m fakat 5 soruda i? bitti .. as?l önemli olan son soru!
Görevli:notlar?nda sürekli bir dü?ü? var bunun sebebi nedir? (son dönem 1,13) herhangi bir sa?l?k kurumundan geçerli bir belgeniz yoksa psikolojinizi bozan bi?iden bahsedin.ve n.o. dü?ük olan dönem için final s?navlar?na az bi zaman kala ya?ad?g?n?z herhangi bi üzücü olay?n psikolojinizi etkiledigini bu yüzden finallere adapte olamad?g?n?z? söyleyin .. böyle bir ifade gno dü?ük olan arkada?lar? ye?il kag?da oldukca yakla?t?r?r..
?NG?L?ZCEM KÖTÜ HATTA BERBAT D?YEN ARKADA?LAR S?Z DE KORKMAYIN: ev arkadas?mla birlikte vizeye girdigimiz için biliyorum ark. ing yok denecek kadar az.. 10-12 kadar soru cvp ezberledi ve mülakata gittik birlikte. onun görü?mesi benmkinden uzun sürdü çünkü görevli baz? sorular? arkadas?ma 3-4kez tekrarlamak zorunda kald?.görevliler amerikan oldugu için aksanlar?ndan ya hiçbi?ey anlamazsam falan diye dü?ünmeyin anlayabilmeniz için gayet net konusuyorlar.benim önerim siz de forumda belirtilen belli ba?l? sorular? inceleyin, akl?n?zda tutun. yada soru konusunda da biraz yard?mc? olmaya cal?say?m. sorulma ihtimali çok fazla olan sorular (baz?lar?n? hiç sormayabilir yada bunlar?n d???nda bi?i de sorabilir sonra bana k?zmay?n)
-whats your father's/mother's job?
-have you got any sisters or brothers?
-whats his/her job?
-have you ever been to abroad/usa before?
-whats the name of your university?
-whats your department?
-what was the name of your high school?
-what will you do in U.S.?
-where will you go?(state)
-when will you graduate?
-what will you be after graduation?
-your GPA is low.whats the reason of it? (gno dü?ük olan arkada?lara sorulmas? muhtemel)
***UNUTMAYIN NOT ORTALAMANIZ 2.00 IN ALTINDA OLAB?L?R YADA ?NG?L?ZCE B?LM?YO,B?LSEDE KONUSAMIYO OLAB?L?RS?N..YAPMANIZ GEREKEN EN ÖNEML? ?EYLER BURDA V?ZEDEN ÇIKMI? OLAN ARKADA?LARIMIZIN PAYLA?TIKLARINI BEYN?N?ZE KAZIMAK,STRES YAPMAMAK,NE?EL? VE POZ?T?F GÖRÜNMEK. THAT'S ALL.GOOD LUCKsa?lam topik olacaga benziyor..

sa?lam topik olacaga benziyor..
Alıntı

yaww kanka ben ne yapacam ?u vizeye az kald?

Bookmarks