Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bayan Çikolatayla Çok ?eker Bir Mülakat(henüz mülakata girmeyenler mutlaka okusun)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Bayan Çikolatayla Çok ?eker Bir Mülakat(henüz mülakata girmeyenler mutlaka okusun)

arkada?lar bugün 7:45 de mülakata girdim konu basl?g?ndan da anlayacag?n?z gibi mülakat cok iyi geçti yesil kag?d? ald?k(2 ki?i) 2 ki?iye dosyalar?yla birlikte beyaz kag?t verildigini gördüm onun haricinde görebildiklerim yesil kag?d? kapt?.bunlar?n içinde tabi notlar? dü?ük olan da var (ben 1,82) ayr?ca ingilizcesi olmayanlar da var (arkadas?m s?f?r ing.)..
    henüz görü?meye gitmeyen arkada?lar burda yap?lan önerileri okudukca adamlar ne rahat anlat?yo falan diye dü?ünüyodur ben öyle dü?ündüm ve gno dü?ük oldugundan s?k?nt?l? geçecegini tahmin etmi?tim..arkadas?m?n gno 2,01 bnm 1,82 ikimizin de 5.y?l? ..
    ?imdi söyleyeceklerim genelde söylenen ?eyler ama birkez de benden dinleyin istedim:

NOT ORTALAMASI DÜ?ÜK OLAN ARKADA?LAR : 1,75 ve üzeri olanlar geçerli bir bahane ortaya sunabilirlerse hiç korkmas?nlar! beni sorularla s?k?st?racag?n? sand?m fakat 5 soruda i? bitti .. as?l önemli olan son soru!
    Görevli:notlar?nda sürekli bir dü?ü? var bunun sebebi nedir? (son dönem 1,13) herhangi bir sa?l?k kurumundan geçerli bir belgeniz yoksa psikolojinizi bozan bi?iden bahsedin.ve n.o. dü?ük olan dönem için final s?navlar?na az bi zaman kala ya?ad?g?n?z herhangi bi üzücü olay?n psikolojinizi etkiledigini bu yüzden finallere adapte olamad?g?n?z? söyleyin .. böyle bir ifade gno dü?ük olan arkada?lar? ye?il kag?da oldukca yakla?t?r?r..

?NG?L?ZCEM KÖTÜ HATTA BERBAT D?YEN ARKADA?LAR S?Z DE KORKMAYIN: ev arkadas?mla birlikte vizeye girdigimiz için biliyorum ark. ing yok denecek kadar az.. 10-12 kadar soru cvp ezberledi ve mülakata gittik birlikte. onun görü?mesi benmkinden uzun sürdü çünkü görevli baz? sorular? arkadas?ma 3-4kez tekrarlamak zorunda kald?.görevliler amerikan oldugu için aksanlar?ndan ya hiçbi?ey anlamazsam falan diye dü?ünmeyin anlayabilmeniz için gayet net konusuyorlar.benim önerim siz de forumda belirtilen belli ba?l? sorular? inceleyin, akl?n?zda tutun. yada soru konusunda da biraz yard?mc? olmaya cal?say?m. sorulma ihtimali çok fazla olan sorular (baz?lar?n? hiç sormayabilir yada bunlar?n d???nda bi?i de sorabilir sonra bana k?zmay?n)

-whats your father's/mother's job?
    -have you got any sisters or brothers?
    -whats his/her job?
    -have you ever been to abroad/usa before?
    -whats the name of your university?
    -whats your department?
    -what was the name of your high school?
    -what will you do in U.S.?
    -where will you go?(state)
    -when will you graduate?
    -what will you be after graduation?
    -your GPA is low.whats the reason of it? (gno dü?ük olan arkada?lara sorulmas? muhtemel)
    ***UNUTMAYIN NOT ORTALAMANIZ 2.00 IN ALTINDA OLAB?L?R YADA ?NG?L?ZCE B?LM?YO,B?LSEDE KONUSAMIYO OLAB?L?RS?N..YAPMANIZ GEREKEN EN ÖNEML? ?EYLER BURDA V?ZEDEN ÇIKMI? OLAN ARKADA?LARIMIZIN PAYLA?TIKLARINI BEYN?N?ZE KAZIMAK,STRES YAPMAMAK,NE?EL? VE POZ?T?F GÖRÜNMEK. THAT'S ALL.GOOD LUCK sa?lam topik olacaga benziyor..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Çok te?ekkürler, gayet detayl? ve düzenli bir yaz? olmu?...

gerçekten herkes fazlas?yla stress yap?yor mülakat konusunu.. gerçi yapmamak elde de?il, görü?menin rahat geçece?ini bilsen ve ?artlar?n mükemmel olsa bile tedirginlik oluyor

Ayr?ca ye?il ka??d? alman?n büyük ölçüde vize için olumlu oldu?unu, fakat kesin bir sonuç olmad???n? hat?rlatmak isterim....
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

?uana kadar : vize wat ?n en kolay i?i

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı MaJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?uana kadar : vize wat ?n en kolay i?i
    bence de jobfair'de bile saatlerce bekleyip s?k?nt?dan patlam??t?m bu 1sa.te bitti ve umdu?umdan cok daa rahat geçti.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende sana bak?n?yorum mustafa,nerede bu çocuk girdimi diye ve ald???n? ö?rendim çok sevindimyaz?n nj de misafirin olaca??m

BannedUser
    Guest

yaww kanka ben ne yapacam ?u vizeye az kald?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu yazi inanilmaz guzel olmus en azindan benim acindan super olmus cok rahatlatti beni gercekten cunku benimde not ortalamam 1.82 pier le ayni yani umarim bende alirim benimde guzel bir baahanem var daha dugrusu bahane denemez ben kendi universitemin basketbol takiminda oynuorum bununla ilgili bi belge goturuup idmanlarimiz cok yogun falan filan dicem umarim etkili olur

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

taltrap daha %100 diyemeyiz ama ye?il kad?g? kapt?m yani görü?mem olumlu geçti beklerim yaz?n ama nj mi olur ma m? olur bilemem

makro karde? hiç korkma ne diyorum benm ev arkadas?m hakk?nda yazd?klar?m? iice oku bak hiç bilmiyo+sorular? da tam olarak ezberleyemedi ve yesil kag?t ald? hiç korkma..

son olrak dostum ozmoz endi?e edecek bi?i yok gayet geçerli bir sebebin var turnuvalara kat?ld?g?n?z? ve bu yüzden idmanlar?n cok s?k oldugunu söyle..ayr?ca kaç?nc? s?n?fs?n bilmiyorum ama idmanlar derslerimi etkiledigi için önümüzdeki y?ldan itibaren tak?mda yer almayacag?m önemli olan derslerim tarz?nda bi?i söyle al ye?il kag?d? sende hepinizden haber bekliyorum hade bakal?m GOOD LUCK

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ozmoz bu arada pm att?n ama cvp veremiyorm aga 100 msj olmam?s daha

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dostum o bayan bir melek ya bende ona denk geldim resmen muhabbet ettik ya benim görü?me tam bir muhabbet havas?nda geçti yakla??k 2 dk konu?tuk resmen o bana sordu ben ona sordum yani ona denk gelenler ?ansl? gerçi bu vize i?ini kim bu kadar büyüttüyse anlamad?m üstteki arkada??n dedi?i gibi vize wat ?n en kolay aya?? herkese bol ?ans

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet ya ksuura bakma ben sen?n kaç msj olduuna bakmam?s?m sonradan akl?ma geld? olsun napal?m

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

nerde bu c?kolata kad?n istanbuldam????

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ewt dodo istanbulda

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende istanbula ald?rd?m randevuyu Mustafa

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Benimde 1.62 bana da ye?il ka??t verdiler su gibi da??t?yorlar ye?il ka??tlar? bir an ye?il ka??t bitecek bize kalmayacak diye saçmalad???m anlar olmad? de?il

Öncedende forumda açt??? konuda sizi bilgilendirmi?tim.Önemli olan bahanenizi iyi uydurman?z ve sorulara heyecanlanmadan cevap vermenizdir.?ahsen ben vize memurunun sorular?na hem ingilizcem sayesinde hem de forumdan a?ina oldu?um cevaplar sayesinde hatas?z cevap verdim.Ayr?ca bana göre baban?z?n mesle?inin sayg? gören ve paras? bol bir meslek olmas? da önemli bir kriter olabilir.Çünkü vize memuru bunu da soruyor.Bahanem ise ingilizce kursuna gidiyorum zaman?m hem okula hemde ingilizceye zor yetiyor dedim.Ayr?ca bölümümün çok zor oldu?unu belirttim o da bana hak verdi zaten.Kasman?za gerek yok.Bakal?m DSler geldikten sonra ne olacak.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

oo toygun hay?rl? olsun ist. da gir tabi yaa

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

evet daha iyi olacak gibi.görü?meden sonrada rak?-bal?k yap?yorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar bu istinyadeki konsoloslu?a nas?l gidebiliriz?ben avc?larday?m.taksime u?ray?p gidicem.taksimden neye binip gidicez?bilen varsa,payla??rsa çok sevinirim...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ye?il ka??d? alan havalara girmi? ama ne yaz?k ki pasaportu aç?p vize bas?l?p bas?lmad???n? görene kadar hiç bir ?ey belli olmaz bana kal?rsa burada okuduklar?mdan sonra. Özellikle 2.00 ?n alt?nda olanlar için %50 ihtimal var bence. Ye?il ka??d?n herkese verildi?ini bas bas ba??r?yor tecrübeli arkada?lar. Bence pasaportu elinize al?p vizeyi görmeden bir ?ey söylemek imkans?z. E?er 2.00 üzerindeyse ki?i ve görevli have a good summer in america gibi sözler söylerse o halde garanti gibi bak?labilir bence ama di?er hallerde hiç belli olmaz derim ben.
    2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.

Çalışacağım İş:

Gaylord National Resort & Convention Center

Washington D.C.

Housekeeper, Houseman.

www.gaylordnational.com /
    www.nationalharbor.com

Saat Ücreti:

8$ + overtime 12$

Konaklama:

Red Roof Inn - Motel

www.redroofinn.com

12.5 $ günlük.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

@Arkun san?r?m bu arkadaslar simdi coktan pasaportu eline al?p vize bas?lm??m? bas?lmam??m? diye bakm??lard?r cunku muhabbet gecen seneden...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ehe ehe ehe. tarihi farketmedim. üstteki arkada? yeni yaz?nca yeni bir konu sand?m.
    2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.

Çalışacağım İş:

Gaylord National Resort & Convention Center

Washington D.C.

Housekeeper, Houseman.

www.gaylordnational.com /
    www.nationalharbor.com

Saat Ücreti:

8$ + overtime 12$

Konaklama:

Red Roof Inn - Motel

www.redroofinn.com

12.5 $ günlük.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

sonuçlar nedir onu yaz?n bakal?m ew arkada??n alabildi mi sen alabildinmi )
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkada?lar bende bugün girdim vizeye.çikolata bayan bana daha ciddi ve kat? geldi.yan?ndaki bey(christopher) çok daha iyiydi.herkes chrisi istiyordu ve bana o geldibenim gayet iyi ve rahat geçti.umar?m sizlerinkide öyle olur.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

@tunc hadi gecmi? olsun umar?m al?rs?n vizeyi.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ismail22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar bu istinyadeki konsoloslu?a nas?l gidebiliriz?ben avc?larday?m.taksime u?ray?p gidicem.taksimden neye binip gidicez?bilen varsa,payla??rsa çok sevinirim...
    kardes taksimden 4levent e kadar metroyla git . 4 leventten istinyeye minibusle gecersin ben oyle yapmistim gecen yil

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sakurek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuçlar nedir onu yaz?n bakal?m ew arkada??n alabildi mi sen alabildinmi )
    ben gittim ev arkadasim gidemedi dostum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)