Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: geçde olsa 26 mart Ankara vize görüþmesi

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Wink geçde olsa 26 mart Ankara vize görüþmesi

arkadaþlar meraba..çok geç oldu bu baþlýðý açmam kusura bakmayýn ama gitmemiþ olanlar varsa belki iþlerine yarar..biz 5 arkadaþýn vize görüüþmesi 26 mart çarþamba günü saat 2 de Ankara Amerikan Konsolosluðundaydý..erken gittik tabi kapýda beklioruz bi heyecan bi heyacan böle..zaten sabah ne giyceme kýrk saat karar veremedim..gömlek giycektim biraz resmi olsun die daha sora uyduramadým normal bi v yaka kazak giydim kotun üstüne..rengi turuncuydu..nie demeyin anlýcaksýnýz..
    sora kapý açýldý güvenlik aldý bizi içeri..arýyor iþte..ben içimden dedim umarým bu akdar öðrencinin arasýnda çantayý komple boþaltmaz falan neyse biþe yapmadý..sprey falan varmý dedi bende var býoþ parfüm þiþesi dedim..tamam dedi..sora suyunuzdan bi yudum alýrmýsýnýz dedi..bende düþünüorum içerde içemicem heralde adam konuþmadan önce iç dio ne safým ya tabi test ediyomuþ parayonaklar..sora ds forlmlarýnda eksik yerler vardý onlarý tamamlýyoruz falan böle güvenlikçiler bunlar burda mý tmamlanýr die kafa buluyo..iþte þirketini ne falan dio..bide iþte normalde izin vermezdikde falan hadi iyilimizi unutmayýn die þekil yapýolar falan..neyse bi arkadaþýn resiminide kulaklarý tam çýkmamýþtý panik olduk bi kadýn geldi olmaz bence dedi sora gitti içier sormaya biz telaþtan ölüyoruz tabi..neyse sora kabul ettiler allahtan...
    içeri girdik artýk..süreci biraz hýzlandýrýyým parmak izlerimizi verdik..bnm bi parmaðým su toplamýþtý tam almadý böle 2-3 kere tekrar bastýrdým falan..bu arada görüþme yapanlarý dinlemeye çalýþýorum bazýlarý gerçekten hiç konuþamýyo..örneðin kadýn "which year are you in" die sordu kýz biþi dedi orda duyamadým kadýn takrar "i am not asking that which year are you in" dedi..sora 2-3 kere daha sordu heralde anlaþamadýlar..kýza ingilizceyi nerde öðrendin falan dedi..sanýrým verdi tam anlamadým ama ingilizce çalýþ insanlarýn ne dedini anlamýosun dedii..bize gelmeden önce bi diyalog daha anlatýyým..
    yine bir grup öðrenci..aralarýnda kardeþler vardý sanýrým..bi kardeþten sora diðer gitti..konuþuolar bayanla..çocuðun ingizlicesi iyi..sonuncu sýnýftý sanýrým..hangi derslerin var die isim olarak sordu..sora not ortalaman iyi dedi..amerikada bi üniversitede okumayý düþünürmüsün dedi..hatta new york die önerdi..çocuk sinema okuyodu sanýrým..(forumdan çýkarsa þaþmam ) oda hayýr istemiyorum dedi ben kanada istiyorum dedi..ohh dedim iyi bozdun..sora dedikleri sanýrým þöleydi ingilizce olarak tam hatýrlamýyorum
    "is that your brother who was before you"
    "your english is better than them,don't hang around with them too much" burda gülüolar..
    "have a nice summer"

ankarada zaten 2 konsolos bakýor..1 ve 2 numara..ben konuþmalardan dolayý 2 yi istiodum allahtan 1 e girmiþim valla..5 kiþiyiz..dýþarda ayarladýmýz sýra gibi oldu ve ben girdim..benden önce daha önce amerikada bulunmuþ ing.i çok iyi bi ark vardý...ikimizde banko 1..ben ondan sora gittim..ve bankoda çok tatlý bi genç bayan..ve görüþme..

kons**: hi ve Ben-- : hi..
    **: did they tell you that orange is my favourite colour?
    --: "ehh no they did not" burda gülüoruz ama ben dumur
    bide yüzüme bakýo böle dikkatli dikkatli sanki vidden bilerek giymiþim gibi..bende üstüne basa basa gülerek hayýr dedim
    **: was that your boyfriend?
    --:no no he was just my friend
    **: ohh this was a huge mistake of mine i am so sorry
    --: that's okay.
    benden önceki arkadaþ þýk giyindiði için facebook fotolarýndan falan dalmýþ konuya heralde espri yapmýþ facebook fotosu gibi falanmý die tam bilmiorum onu..ama "do you hava a facebook account" dediðini biliorum
    **: so you are going to....
    --: yes,we all are..we are a group of five people..
    **: are you all friends on facebook..
    --: yes we are.
    **: so you must be sharing photos already.. (kodak iþi yapcazya)
    --:yes,we already did that.. (gülerr)
    **: why is your english so good ? (benden önceki arkadaþa da demiþti)
    --: (kem kümm) i don't know really..i watc a lot of american series and movies..maybe that's why..
    **: really ? which ones do you watch?
    --: lost,prison break,heroes.. gülerek tabi..oda gülüyor..
    **: do you know "buffy the vampire slayer" ?
    -- : yes of course i know that one..
    **: that was my favourite one..
    ben diyemedim tabi yýllar öncesinde kaldý o,çok daha güzel diziler var die..
    **: where is your family ?
    --they are in ankara
    **so are you all in ankara ?
    --yes we all live here..
    **do you have any sisters or brothers ?
    -- i have a brother who is ten years older than me..
    ** vaww he is old..
    --yes a little bit..
    ** what is he doing?
    -- he finished finance department at gazi university..he is looking for a permanent job right now.
    ** but you are studying at hacettepe university..so after your graduate you won't need to look for a job,right ?
    --(yine dumur ve..) yes,yes i hope so..
    **i hope that you will all have so much fun..
    --thank you so much.. der ve beyaz kaðýdý alýr..

bu arada anne babayla ilgili soru gelmedi...sýnýfla ilgli gelmedi..konsolos tam kafa çýktý facebook ve dizi muhabbeti yaptýk diðer bankoya gelen arkadaþlara daha resmi sorular sormuþ ve arkadaþým þikay4et etti ben konuþmak istiyodum kadýn hiiç konuþmadý die..
    Konu bk88 tarafýndan (12-04-2008 Saat 02:25 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

iyi muhabbet olmuþ:]

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

evet..ama turuncu giymemde büyük þanstý..kadýnýn üstünde de turuncu ceket vardý

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

herþey güsel geçmiþ görevlinin favori dizisi bölümü hariç

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

ayy evt ya kadýn favori dizisi o olduðuna göre ondan sora hiç dizi izlememiþ heralda

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

bana okadar dizinin arasýnda favorýsýýný bu oldugunu soylese ben gülerdým

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

süper ya. ondada facebook varmýymýs bi sorsaydýn. ben olsam sorardým valla, muhabbet 10 numara cunku..

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

ya anton güldüm zaten emin ol muhabbet çok güzeldi evt ama heyecaný tam yenemedimki..yensem neler sorardým valla

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

diziler arasýnda oc yi solememiþssin. eminim onuda izliyodun zamanýnda. aklýma gelmedi deme inanmam. üzerinizdeki turuncudan gelmesi lazým aklýna.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

keþke sponge bob falan deseydi o bile daha güseldir buffy den inþallah pek fazla sevený yoktur forumda

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

umarým..ben yazýmda anlattýðým kiþilerin forumda çýkmasýndan daha çok korkuorum

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

konu daha yený acýlmýs suan forum pek hareketlý deðil akþam baya kalabalýk olur yaný cýkarsa aksam cýkarcýkarsada aa o senmýydýn falan dýe konuya girersýn

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

yaw bayaðý uzun muhabbet etmiþsiniz ben bu kadar detaylý konuþamam mesela ingilizce banada bu tarz muhabbetler açarlarsa ben napýcam merak ediyorum bende ankarada giricem

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ozmoz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yaw bayaðý uzun muhabbet etmiþsiniz ben bu kadar detaylý konuþamam mesela ingilizce banada bu tarz muhabbetler açarlarsa ben napýcam merak ediyorum bende ankarada giricem

bnce konsolos arkadaþýn ingilizcesinin iyi olduðunu anladýðý ve kafasýna uygun bulduðu için böyle deðiþik bi muhabbet etmiþ çünkü dizi muhabbetini ilk defa duyuyorm yani strese gerek yok bnce

BannedUser
    Guest

bu ingilizce mi ya bunlarý bana sorsa ne yapardým acaba

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

makro yoksa sen ingilizce bilmiyom die bizimi yýyodun

BannedUser
    Guest

abi valla bilmiyom yaaa ben yazdým benim vize görüþmesini

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

burdaký vize görüþmesýndeký sorulara kolay dedýðýn için yazdým ben onu yoksa sana güvenmedýðýmden deðil makro.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu ingilizce mi ya bunlarý bana sorsa ne yapardým acaba
    bu ingilizcemi derken ne demk istedin anlamadým..dýþardan belki karýþýk gelebilir muhabbet yada aksine fazl kolayda gelebilir..kiþisine göre..ama annemin babamýn mesleðini bilmemnesini sormasýndan daha iyiydi bnm için

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

vizenizde multiple yaziyormu?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)