Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: DS-2019 vs UPS

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar geçen gun bir arkadaşımdan birşey duydum ve gerçekten şok oldum
    bir şirket sırf kayıt almak için nasıl olurda bütün şirketleri karalar ve bütün öğrencilerini daha kayıt alırken kandırmayı başarıra çok iyi bir örnek teşkil ediyor
    Daha ilk günden ofisine gelen bütün öğrencileri kandıran bir şirkete ne kadar güvenebiliriz ki
    olay soyle gerçekleşiyor

bu şirket ofise gelen öğrencilere arkadaslar ds 2019 formunun adres kısmında sizin çalışacağınız yerin adresi yazmıyorsa o iş sahtedir diyormuş ve sakın o işlere güvenmeyin diyormuş

bu nasıl bir yalandır anlamış değilim,sormazlarmı peki ben subatta vize goruşmesine gircem ama iş fuarları marta kadar devam ediyor o zaman nasıl alıcam ben işimi bana yeniden ds mi bastırcaksınız.dışarda 80 civarında şirkete var ve tek bir şirket bu yalanı ogrencilere yutturabilcegini mi sanıyor

Bana daha ilk gunden yalan soyleyen bir şirkete gercekten guvenmem imkansız,work and travel in sadece iyi yanlarını anlatıp sonra ögrencileri gaza getiren ve orda magdur eden şirket işte bence bu şirkettir,ben şirketin ismini yazmıyorum ama zaten ofise gidipte bu yazıyı okuyan herkes hangi şirketten bahsettiğimi anlar

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şirket ofise gelen öğrencilere arkadaslar ds 2019 formunun adres kısmında sizin çalışacağınız yerin adresi yazmıyorsa o iş sahtedir diyormus.
    Biraz ayrintili olarak:

@amerikan eagle nickli arkadasin dedigi gibi vize gorusmesine subat ayinda yani erken girecekler icin sirketler DS-2019 Formunun is kismina baska bir is yaziyorlar. Is fuarinda isinizi aldiktan sonra sorun olmuyor ama nasilsa is vereninizle konustunuz orada DS Forumunda yazanin pekte onemi kalmiyor. Hatta zaman ilerlediginde (Mart ayi gibi) konsolosluk DS-2019 Formuna sahte islerin yazilmamasini istiyor. Boyle bir kandirma vs soz konusu olamaz yani. Zorunlu yapilan birsey bu. Bunu foruma aktardigin icin tesekkurler.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)