selam Kardeþlerim Uzun Zamandýr Yazamýyodum...
Bugun Výze Gorusmesýne Gýttým Onu Paylaþmak ýstedim Sizinle....
Hemen Belirtiyim Sakalýný Kesmek Istemeyen Arkadaþlar Sýfýr Kesmesinler Düzip Incsinler Yeter...gelelim Sadede
Içeri Girdik Numara Falan Aldýk...asýk Sýfatlý Bi Kadýna Rastladým...onla Görüþücem Sanýodum...ben Ingilizce Konuþtum Kadýn Türkmüþseni Bi Daha çaýrýcaz Dediler...dýþarda Beklemeye Baþladýk...parmak Izi Alan Adama Geldik...baya Cana Yakýn Bi Adam Aslýnda Yanaþýnca...aldý Parmak Izimizi Geldik Nihayete
Bi Gençten Turuncu Saçlý Bi Adam Wardý..bi Yaþlý Bi Adam Birde Genç Haff Toplu þeker Bi Kadýn Wardý...kadýna Düþerim Inþ. Dedim Kadýna Düþtüm
Ben = B Kadýn = K
K: Hý..how Are You
b: What?( Kadýnýn Mikrofonu çalýþmadý Bi 10 Saniye )
K: How R U
b: Not Bad..what About You?
K: Fýne Thx... ( Ama Ikimizde Gülüyoruz Sebepsiz )
K: Where R U Goýng?
b: San Dýego
K: What Wýll You Do?
b: ý Wýll Make Pedýcap...u Know ý Wýll Carry People Lýke A Slave
K: Can U Carry Me Tarzý Biþey Söledi Benide Gezdirsene Gibisinden Gülüyoruz Tabi
b: Do U Have Money?
K:yes Dedi Güldü
bk..no Problem
K:whats Ur Parents Job
b:we Have Famýly Company...we Make Shýrts...textýl U Know...and Sometýmes Buýldýngs
K:very Nýce...have U Ever Been Outsýde Of Turkey
b:yes ý Ve Been England For School And Germany And France Scotland And Wales
K:nýce...do U Know Anybody @ Usa
b:yeap...one Gýrl...u Know Facebook?
K:yess
b:ým Messagýng A Gýrl @ San Dýego
K: ( Kadýn Koptu Burda Gitmeden Dateleri Ayarlamýþsýn Dio
b: No No No...ý Have Already A Gýrlfrýend ýn Turkey..ý Cant Do That To Her
K: Kýz Arkadaþýn Olmasý 2. Olmasýný Engellemez Tarzý Biþey Dedi
b: Ok U Know...ý Wýll Found One More For U @ San Dýego Nýghts
K:güldü Baya...ok Thats Enough...take Care About Gýrls...some Of Them R Dangerous
b:ý Wýll Be Carefull @ San Dýego ( Aldým Mý Tarzý Söledim )
K: We Wýll See ý Cant Say....take Care Have A Nýce Day ...dedi Bitti
Bakalým Kardeþlerim 10 Numara Keyifli Bi Görüþme Oldu çok Güldük Eðlenceli Geçti Allah Izin Verirse Bi Aksilik çýkmassa Inþ Alýrýz Bilmiyoruz Tabi Daha...ama Hiç Kendinizi Geröeyin Dediðim Gibi Neþeli Girerseniz Neþeli Geçiyor...en Azýndan Bu Sürecte Fazla Gerilmemiþ Olursunuz

seni Bi Daha çaýrýcaz Dediler...dýþarda Beklemeye Baþladýk...parmak Izi Alan Adama Geldik...baya Cana Yakýn Bi Adam Aslýnda Yanaþýnca...aldý Parmak Izimizi Geldik Nihayete
k..no Problem
Alýntý

Bookmarks