beholder,öncelikle geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınsenin başına gelen münferit bir olay olabilirmi acaba?benim arkadaşlarım gitmişlerdi san diego üzerinden tijuana yakınlarına,girişte hiç bir kontrol yokmuş,çıkıştada vizeyi gösterip girmişler.ben açıkçası güvenemedim bu "travel validation" yüzünden. ana sponsor ny de olduğu için eyalet sponsorumun ds i ny ya gönderip geri alması ortalama 2 hafta sürüyormuş.
bu arada,bende geçen sene son travelimi kanadada yapıp dönmek istemiştim.ancak alitalia sağolsun :@ parkur değişikliğine izin vermediği için,vizeyi de ayarlayamayınca kalkışmadım.
vize ile ilgili olarak roma nın yazdıklarının yanında ekstra birşey bilmiyorum.ek olarak los angeles konsolosluğu ile görüştüğümde seyahat planımı göstermem gerektiği,belirttiğim süreler haricinde vize almamın mümkün olmadığını söylediler.buda bir sürü evrak işi anlamına geliyor.belkide los angeles tan kanada arası(toronto olsun vancouver olsun) mesafe uzak olduğundan sadece ciddi anlamda gitmek isteyenlerle muhatap oluyorlardır.kısmet bakalımbu sene şansımı deneyeceğim erken davanıp
![]()

senin başına gelen münferit bir olay olabilirmi acaba?benim arkadaşlarım gitmişlerdi san diego üzerinden tijuana yakınlarına,girişte hiç bir kontrol yokmuş,çıkıştada vizeyi gösterip girmişler.ben açıkçası güvenemedim bu "travel validation" yüzünden. ana sponsor ny de olduğu için eyalet sponsorumun ds i ny ya gönderip geri alması ortalama 2 hafta sürüyormuş.
bu sene şansımı deneyeceğim erken davanıp
Alıntı
Bookmarks