Work and Travel
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bir Þirket,Milyon Saçmalýk....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart Bir Þirket,Milyon Saçmalýk....

Benim gibi 2 sene Work and travella Amerikaya gitmiþ,2 þirket deðiþtirmiþ birine yapýlana bi bakýn ve bu olayda kaç tane saçmalýk olduðunu söyleyin (ben sayamadým da)

Normalde okullar hazirana doðru kapanýr ve en erken gidenler de haziranýn ilk haftasý gider ya benim kardeþim mayýsýn ilk haftasý gidebilecek çok az insandan birisi..6 Mart itibariyle bütün program ücreti ödenmiþ,DS için iþlemlerin baþlamasý bir aylarýný almýþ bu sorumsuz þirket çalýþanlarýnýn..Kardeþim 2 hafta önce DS için evraklarýný verdi ve dediler ki 2-3 hafta içinde vize görüþmesine girersin..Ben de 8 mayýsa uçak biletini almýþým ki iþe baþlama tarihi 1 mayýs dikkatinizi çekerim..8 Mayýs aslýnda veridkleri tarihe göre 2 hafta geç..Biz size vermiþiz extra 2 hafta zaman getir þu DSi yani...
    10 gün önceki diyalog þudur arkadaþlar;

-8 mayýsa bileti aldým vize iþlemlerini hýzlandýrýn.
    -Neden aldýnýz ki bileti ya vizeden red alýrsa?
    -Bu benim sorunum sizin deðil siz iþlemleri hýzlandýrýn...

Hayýr siz sokun kardeþimi zamanýnda o red alsa da hiç önemli deðil ondan sonrasý zaten sizi ilgilendirmez,red almasýnda kimsenin bi sorumluluðu ya da sorumsuzluðu yok zaten..Yapýn siz üstünüze düþeni ki görsün WAT camiasý..! mayýsa kadar iþlemlerini bitirmen gerekir bu öðrencinin..Hayýr bugün bir mail arkadaþlardan vize görüþme tarihiniz 8 mayýs..Güler misin Aðlar mýsýn? Ölür müsün,öldürür müsün?En baþta kimi salak yerine koyduðunu söylesin bu þirket yetkilileri ona göre bilelim yerimizi yurdumuzu..

Ýþi bilenlerden olduðum için 'bi tek benim kardeþim var vay efendim nasýl halledemediniz' diyenlerden deðilim..Biliyorum ki çok öðrencileri var..Çok iþle uðraþýyolar..Ama Mayýsýn ilk haftasý giden kaç öðrencin var be kardeþim?!

Size tavsiyem:Binin arkadaþlar tepelerine..Onlardan haber gelmeden siz arayýn sorun yoksa bi iþ yapcaklarý yok..Ýþ sorumluluðu diye bir þey yok zaten kendi þirketimi kendim kurucam artýk baþka yolu kalmadý..

Hala kendime soruyorum!!! Kimi salak yerine koydunuz acaba?!!!

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

sirketin ismini verirmisin, benzer seyler yasýyorum...
    http://piqzelwars.deviantart.com
    Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

hangi þirket bu gerçi artýk gerý donusu yok ama

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

hangi þirket bu bahsetrtiðin

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

þirketin adýný verirmisin, bende benzer sorunlar yaþýyorum..
    http://piqzelwars.deviantart.com
    Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bende ismi merak ettim..binin tepelerine diosun ben çok tartýþtým çok kavga ettim çünkü memnun deðildim verdikleri hizmetten..ve þimdi büroya belge almak için gittiðimde iðneleyici laflarla rahatsýz edici tavýrlarla karþýlaþýorum ne yapacaðýmý bilemedim..ve bu wat iþi hallolsun bütün herþeyi dökecem ortaya çünkü yetti artýk

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

arkadasým ayný seylerle bende karsýlasýyorum.hatta bu yýl gýtmrkten vazgecme noktasýna kadar geldým.adamlar hala bený výzeye sokcaak.ben ýsýmý ocakta secen býrý oldugum halde.ds hala gelmedý...yeter yaaa býrý artýk buna bý son versýn!!!ve dedýgýn gýbý hep arayýp soran býz oluyoruz.o kadar para verýyoruz ýnsan bý tel acmaktan acýz!!!!

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Þirketin ismi Edurehber arkadaþlar..Kusura bakmayýn geç oldu biraz ama..
    aradýðýmýzda bize söylenen þudur ki yanlýþlýk olmuþ!!!!! Çok sorumluluk sahibiler saolsunlar..Siz yine arayýn takip edin iþlerinizi..güzellikle anlatýn anlamadýlarsa diþ gösterin ondan anlýyolar ancak..Baþlarýnda çok kiþi olduðu için de aksamalar oluyo ne kadar hatýrlatýrsanýz o kadar iyi..Bana da zamanýnda çok iðneleyici laflar ettiler de hiç sorun diil..siz iþinizi hallettirin gerisini boþverin..Benim þirkete attýðým mailler için ayrý bi klasör açmýþlardý o kadar mail atýyordum yani
    Ocaktan beri DS beklenmesi de çok ilginç sen onu iyice bi sor þirkete git gerekiyosa telefonla da sallýyolar..Ben ilk sene 27 hazirana uçak bileti almýþtým vize görüþmesine 17 nisanda girmiþtim yani..Her sene sorun oluyo sorunsuz giden yok sanýrým..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

senin sorunun ney?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Halletti þirket sorunumuzu..Saolsunlar
    Birazcýk laf edince nasýl yapýyolar hemen...
    keni þirketimi açma konusunda hala kararlýyým tabi

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý gskapun Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Halletti þirket sorunumuzu..Saolsunlar
    Birazcýk laf edince nasýl yapýyolar hemen...
    keni þirketimi açma konusunda hala kararlýyým tabi
    abi bende ayný þirketle gidiyorum ve benm DS de 2 aydýr gelecek. Birde gelince haber etcez demeleri yok mu! Neyse benim vize tarihi belli oldu ama dediðim gibi DS hala ortalýkta yok. :S

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

bakalým artýk yardýmcý olmaya çalýþyorlar banada .Ne kadar öðrenci gidiyor acaba edu ile bayaðý yoðun olsalar gerek.

iþ imkanlarý sanki biraz kýsýtlý gibi fazla seçenek yok veya kalmamýþ.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

banada yardýmcý olmaya çalýþýyorlar ama iþ seçenekleri sanki biraz az veya artýk kalmaýþ güzel eyrler yok fazla ..

yolladýklarý öðrenci sayýsý ne kadar bilen var mý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

benim edu deðil ama benim de ayný sorunlardan dolayý bi sürü problemim oldu.þubatta seçtiðim iþe yerleþtirme yapmadýlar 1 ay salladýlar tabi haliyle istediðim yerin kontenjaný doldu.ben de aldým kaydýmý gittim baþka þirkete.valla saolsunlar 2 günde herþeyim halloldu.ds mi bekliyorum sonra da vizeye...pek sorun yapmak istemedim önkayýt ücretimi vermezler diyeneyseki herþey halloldu...sorunsuz giden yok galiba..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

buna benzer saçmalýklar benim de baþýma geldi. 19 mart'ta tüm evraklarý tamamladým ve ödemeyi bitirdim. vize için gün alacaklardý bana, 20 güne kadar gidersin dediler. bekle bekle ses yok, aradýðýmda 18 nisan'dan sonra konsolosluk ds'siz öðrenci kabul etmiyo diyolar. iyi güzelde sizin dediðinize göre benim zaten o tarihten önce vizeye gitmem lazým. öyle diyince biþey diyemediler. dün bir grubun ds'leri gelmiþ, benimki bir sonraki grupla gelecekmiþ. bakalým... beklemeye devam yine..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hangi þirket arkadaþým senin ayn ýsorunlarý bende yaþýyorum bekliyorum kaç zamandýr...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hangi þirket arkadaþým senin aynýý sorunlarý bende senin gibi yaþýyorumda...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hepsi ayni sacmaligi yapiyor birde seni salak durumuna sokuyorlar yalan sozluyorlar gozune baka baka......
    benimde ds formum iki hafta once vize gorusmesine gelmeden elime gececekti
    -tum evraklari ve parayi verdim
    -abi yetisir deyilmi ds formum vize gorusmesine?
    -yetistiririz ne zaman senin vize gorusmen?
    -ayin 8 de!
    =oooooo rahat ol kesin yetisir biz hemen giriyoz detaylarini gelecek hafta bile alirsin daha iki haftadan fazla var kesin yetisecek....
    cok tesekkur ederim gercekten yetismesi benim icin cok iyi olacak vieyi alir almaz gitmeyi dusunuyorum ayin 15 ne biletimi aliyorum ayirttirdim cokta uygun ayirttim 500 euro ya vizeye ds formuyla gitmem.
    -sorun deyil senin isini halledecez
    -ok o zaman ben yarin aliyorum bileti(bilet isi yem tabiki almiycam)
    bir hafta sonra
    telefon geldi bende dedim ne gusel herhalde ds formu geldi
    -ya senin pasoportunun forokopisini almayi unutmusuz oda alzim bize
    -ya siz gecen hafta bas vurmustunuz ds formuna nasil olur da pasoportsuz bas vurdunuz?
    -evet bas vurduk ya sorun yok o konuda sen dert etme sorun yok.sen getir pasoportu
    -ok hemen getiriyorum. (gitmek uc saat soruyor)

gittim
    -pasoportu getirdim buyrun bu arada nasil bas vurdunuz pasopotr olmadan
    -ya sistemden guncelliyoz herseyi bunuda simdi girecez sorun olmuyor(ben kerizim ya bir hafta once bunun girilmesinin gerek oldugunu bilmiyorum)
    iki saat surdu bir fotokobiyi cekmeleri o akdar salak is yapiyorlar
    sonra potrona dondum sordum
    -bir hafta kaldi gelecek edyilmi soz verdiginiz form zamanninda
    - evet tabi sozumuzun uzerundeyiz kesinlikle burda olacak

vize gorusmeme 3-4 gun kala
    merhaba yahya nasilsin
    iyiyim sen nasilsin
    idir ya sana ne diyecem senin ds formu hazir onu pazartesi grup olarakgonderecekler sen vizeye carsanba girecektin deyilmi form sali yada carsanba burda risk ke atmayalim diyorum sen istersen 60 dolar ver senin kini bugun gondertirelim gelsin hemen cumartesi.
    ya gerek yok ben zaten bileti 15 de aldim carsanba gelsene gondeririz hemen ayin 12 sine en gec gecer ilime pasaport yola cikarim ya----bu adara sozunde duran adam yetistircek adam yetismiyor diye kargo parasi istiyor BENDEN
    neyse
    vizeye girdim
    carsamba oldu aksama dogru aradim
    hani geldimi benim ds formu
    ya daha gelemdi yokda gondermisler
    dedim persembe kesin gelmisti gittim oraya ds formun
    abi nerde carsamba gelecek demistin nerde hani benim ds formum
    ya kardesim ben sana ne zaman dedim oyle
    gecen hafta telefonda 60 dolari istedigin zaman
    evet ama ben o zaman dedim ki pazartesi gonderecekler
    eeee o zman gelmesi lazim
    ya kardesim gelirmi ya 3 gunde ta amerikadan ds formu
    ya abi demistin gonderdikeleri zaman takip numarasi onu verecektin ben buraya gelemyeyim sizide yormayayim onu versen bari simdi onal bakabilrsin demistin
    ya su anda onu daha bize gondermediler yarin kesin gelir olmadi cumartesi acele etme
    ne acelesi abi 15 de gitmek istiyorum yarin gelmesse yetismeyek
    neyse cuam cumartessi ses yok gerci anladim bana takip numarasini vermeyince daha gondermediklerini
    pazartesi sabah kizdim artik
    hani DS foomum nerde benim ya kac gun oldu?
    ya ben bilmiyorum ben hafta sonu burda deyildim gelmis olsa bile bilmem(salaklarin calistigi yerdeki hic bir seyden haberi yok )
    ok ozaman beni bilen biri geldiginde arayin
    ok ben gelince aratirim
    bekle bekle arayan yok
    .....aksam oldu
    aradim ya beni neden deli ediyorsun neden aratmadin ya......nerde benim ds formum
    -daha gelemmis
    -ya ne demek o daha gelmemis
    -bu hafta gelecekmi
    -nnnnnnnnnnnneeeeeeeeee....ya senen cocukmu kandiriyon...iki hafta oncede gelecekti gecen haftada geecekti.yeter artik ya deli oldu....
    -ya ben bilmiyorum ya bende isie gireli 3 ay oldu felan
    - o zaman yolda diyosunuz ver bana takip numarasini
    -ya ben bilmiyom onlari patron biliyo
    -ver o zman patronunu
    -mer haba
    merhaba
    nasilsin
    cok kotuyum ya
    ya ne oldu neden
    -durmadan bana yalan soyluyosunuz
    -yok ya olurmu oyle sey
    - evet oluyor nerde benim ds formum
    ya geliyor ya bu hafta kesin elinde
    ya birak ya gecen haftada aynisini dedin ondan onceki haftada....ver o zman bana takip numarasini ben 15 dakika sonra bilgisayar basinda olacam bakmak istiyorum....
    ya ben sana hemen gonderecem ama sen yatmadan once bak hemen goremessin
    ok sen verde ben bakarim .......
    neyse ikis saat gecti eleman bana telefon acti
    ya kardesim kusura baka bir yanlislik olmus ya daha kargoyla vermemisler....grup hainde gondereceklerdi ya senin ki tamam ama diger arkadaslarda sorun cikmis o yuzden gonderememisler.....ama isallah bugun yetistirecekler (gun pazatesi) bugun yetismesse carsanba kesin gonderecekler
    ......
    ok bana takip nuamrasini gonder

ama ben kuplere bindim...kesin emin olmak icin amerikaya email attim bunlarin soyledikleri yalanlari felan anlatan....salak adamlarda bana cevap yazmak yerine sirkte haber vermisler ogrenci boyle sikayetci diye

sirketi aradim ne oldu neden gondermesiniz takip numarasini
    ya sen amerikaya email atmisin bizi sikayet etmisin bana yalan soyluyonuz felan demissin aptal yerine koyuyorusun demisin
    evet attim dedim they keep lying and fooling me... ne oldu ama beni aptal yerine koyuyorlar anlaminda demedim onu sen iyi anlayamamisisin
    ya olmadi ya bir suru ogrenci gonderiyoz tek derdim sen deyilsinki
    ..........
    .....ya kaliteli firma isin butun ogrencilerinle ilgilenecen ki diger firmalardan farkin olsun hizmetin deger kazansin daha fazla ogrenci gelsin sana

Allahtan isallah bu firmalarla bi daha ugrasmam
    kimseyde dusurmesin bunlarin eline
    valla planlarim olmasa bende acacam bir firma hem ogrencileri memmun kilacam hemde tikirrikir yalan soylemeden helalinden parami kazanacam

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

bende adý geçen þirket ile ilgili olumsuz görüþümü yazmýþtým,birçoðunun mantýðý belli bir reklam ve isimden sonra öðencileri sallamak.yani bizim zaten adýmýz var 4-5 kiþiyi harap etsek ne olur zaten biz filanca filancayýz.ama iþte burdan bilmem kaç kiþi gördü yaptýklarý saygýsýzlýðý ve iþ bilmiyor olduklarýný.bizi strese sokan geren maddi manevi zarar veren insanlara her platformda cevabý vermekten kaçýnmayalým.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

takip edin arkadaþlar..bu tip sorunlar hep çýkýyo ve önüne geçen bir tek þirket daha yok..hani bizde sorun çýktý diye bütün þirkete mal etmelimiyiz? orasý biraz karýþýk tabi..þirket sahibi çalýþanýna sahip çýkcak kontrol etcek napýyo ne ediyo bakcak..eczaneyi açýp kalfaya býrakan eczacýnýn iþine dönüyo yani bu

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

demek ki bu þirketlerin çoðu böyle, herþey parayý alana kadar kolay ve hýzlý, ondan sonra baþlýyor problemler, þirketin gerçek yüzü ortaya çýkýyor. bu arada benim þirket global vizyon.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    19

zavallý irem nasý stres yapmýþtýr
    þuan hallolduysa sorun yok gskapun ammavelakin ben çok öðrenci tanýyorum bu yüzden sýkýntý yaþayýp eeee baþlarým ya deyip gitmeyen. insanlarýn hayalleriyle oynamak bedava ne de olsa.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bnm de þirket global vizyon ankara þubesi ve hiç bir problem yaþamadým ne para konusunda ne de iþlemler konusunda ama biz orada çalýþanlarla arkadaþ gibi olduk artýk iþimiz olsa da gidiyoruz olmasa da gidiyoruz o yüzden de bi problem çýkmamýþ olabilir.Þu anda bütün iþlerim tamam sadece uçaða binip gitmek kaldý nasipse

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bugün beni haber verip aradýlar ilginçtir ama asýl sorun baþkaymýþ..sen ara da sor hala haber vermedilerse..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bugün beni haber verip aradýlar ilginçtir ama asýl sorun baþkaymýþ..sen ara da sor hala haber vermedilerse..
    Abi ben sürekli görüþüyorumda umursamaz havalarý çýldýrtýyor beni. Yarýn tekrar gidicem zaten yanlarýna. Salý da vize görüþmem var. Eðer yazdýklarýmý okuyorlarsa hazýr olsunlar :P Umarým bir sorun çýkmadan hallederim artýk yoruldum ve çok gerildim. Bir an önce olumlu yada olumsuz sonuçlansýn istiyorum.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

bnm merak ettiðim neden böle body building forumu gibi davranýldýðý abi,kardeþim falan þeklinde..yanlýþ anlaþýlmasýn kötü biþe deil ama erkek olmadýðýnýz halde böle hitap edilince bi tuhaf oluyor kýzlarda wat a gidiyor arkadaþlar

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý bk88 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bnm merak ettiðim neden böle body building forumu gibi davranýldýðý abi,kardeþim falan þeklinde..yanlýþ anlaþýlmasýn kötü biþe deil ama erkek olmadýðýnýz halde böle hitap edilince bi tuhaf oluyor kýzlarda wat a gidiyor arkadaþlar
    Olayýn cinsiyetle bi alakasý yok. Sadece hitap þekli. Ama doðru söylüyorsun bundan sonra en azýndan ben daha dikkatli olacaðým

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

taibiki yok ama sanýrým çoðu üye erkek olunca böle oluyor en iis nicklerle hitap edelim cinsiyet ergeç çýkar ortaya..o zmnda istediðiniz gibi seslenirsiniz.
    "Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

eheh önemli diil ya o kadar admin abartmýþ biraz sinirlenmem için daha çok þey olmasý lazým
    ben 8 mayýsý bekliyorum kardeþim o zaman gitsin o þirketle bütün iþim bitsin yani sabrediyorum þu anda..arayýn sorun her hafta dsler geliyo..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

eheh önemli diil ya o kadar admin abartmýþ biraz sinirlenmem için daha çok þey olmasý lazým
    ben 8 mayýsý bekliyorum kardeþim o zaman gitsin o þirketle bütün iþim bitsin yani sabrediyorum þu anda..arayýn sorun her hafta dsler geliyo..
    bende kýzmayacaðýný biliyodm zaten :P bu arada benm ds gelmiþ gittim aldým. artk salý gününü bekliyorm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)