Benim gibi 2 sene Work and travella Amerikaya gitmiþ,2 þirket deðiþtirmiþ birine yapýlana bi bakýn ve bu olayda kaç tane saçmalýk olduðunu söyleyin (ben sayamadým da)
Normalde okullar hazirana doðru kapanýr ve en erken gidenler de haziranýn ilk haftasý gider ya benim kardeþim mayýsýn ilk haftasý gidebilecek çok az insandan birisi..6 Mart itibariyle bütün program ücreti ödenmiþ,DS için iþlemlerin baþlamasý bir aylarýný almýþ bu sorumsuz þirket çalýþanlarýnýn..Kardeþim 2 hafta önce DS için evraklarýný verdi ve dediler ki 2-3 hafta içinde vize görüþmesine girersin..Ben de 8 mayýsa uçak biletini almýþým ki iþe baþlama tarihi 1 mayýs dikkatinizi çekerim..8 Mayýs aslýnda veridkleri tarihe göre 2 hafta geç..Biz size vermiþiz extra 2 hafta zaman getir þu DSi yani...
10 gün önceki diyalog þudur arkadaþlar;
-8 mayýsa bileti aldým vize iþlemlerini hýzlandýrýn.
-Neden aldýnýz ki bileti ya vizeden red alýrsa?
-Bu benim sorunum sizin deðil siz iþlemleri hýzlandýrýn...
Hayýr siz sokun kardeþimi zamanýnda o red alsa da hiç önemli deðil ondan sonrasý zaten sizi ilgilendirmez,red almasýnda kimsenin bi sorumluluðu ya da sorumsuzluðu yok zaten..Yapýn siz üstünüze düþeni ki görsün WAT camiasý..! mayýsa kadar iþlemlerini bitirmen gerekir bu öðrencinin..Hayýr bugün bir mail arkadaþlardan vize görüþme tarihiniz 8 mayýs..Güler misin Aðlar mýsýn? Ölür müsün,öldürür müsün?En baþta kimi salak yerine koyduðunu söylesin bu þirket yetkilileri ona göre bilelim yerimizi yurdumuzu..
Ýþi bilenlerden olduðum için 'bi tek benim kardeþim var vay efendim nasýl halledemediniz' diyenlerden deðilim..Biliyorum ki çok öðrencileri var..Çok iþle uðraþýyolar..Ama Mayýsýn ilk haftasý giden kaç öðrencin var be kardeþim?!
Size tavsiyem:Binin arkadaþlar tepelerine..Onlardan haber gelmeden siz arayýn sorun yoksa bi iþ yapcaklarý yok..Ýþ sorumluluðu diye bir þey yok zaten kendi þirketimi kendim kurucam artýk baþka yolu kalmadý..
Hala kendime soruyorum!!! Kimi salak yerine koydunuz acaba?!!!

Alýntý

neyseki herþey halloldu...sorunsuz giden yok galiba..

Bookmarks