Benim gibi 2 sene Work and travella Amerikaya gitmi?,2 ?irket de?i?tirmi? birine yap?lana bi bak?n ve bu olayda kaç tane saçmal?k oldu?unu söyleyin (ben sayamad?m da)
Normalde okullar hazirana do?ru kapan?r ve en erken gidenler de haziran?n ilk haftas? gider ya benim karde?im may?s?n ilk haftas? gidebilecek çok az insandan birisi..6 Mart itibariyle bütün program ücreti ödenmi?,DS için i?lemlerin ba?lamas? bir aylar?n? alm?? bu sorumsuz ?irket çal??anlar?n?n..Karde?im 2 hafta önce DS için evraklar?n? verdi ve dediler ki 2-3 hafta içinde vize görü?mesine girersin..Ben de 8 may?sa uçak biletini alm???m ki i?e ba?lama tarihi 1 may?s dikkatinizi çekerim..8 May?s asl?nda veridkleri tarihe göre 2 hafta geç..Biz size vermi?iz extra 2 hafta zaman getir ?u DSi yani...
10 gün önceki diyalog ?udur arkada?lar;
-8 may?sa bileti ald?m vize i?lemlerini h?zland?r?n.
-Neden ald?n?z ki bileti ya vizeden red al?rsa?
-Bu benim sorunum sizin de?il siz i?lemleri h?zland?r?n...
Hay?r siz sokun karde?imi zaman?nda o red alsa da hiç önemli de?il ondan sonras? zaten sizi ilgilendirmez,red almas?nda kimsenin bi sorumlulu?u ya da sorumsuzlu?u yok zaten..Yap?n siz üstünüze dü?eni ki görsün WAT camias?..! may?sa kadar i?lemlerini bitirmen gerekir bu ö?rencinin..Hay?r bugün bir mail arkada?lardan vize görü?me tarihiniz 8 may?s..Güler misin A?lar m?s?n? Ölür müsün,öldürür müsün?En ba?ta kimi salak yerine koydu?unu söylesin bu ?irket yetkilileri ona göre bilelim yerimizi yurdumuzu..
??i bilenlerden oldu?um için 'bi tek benim karde?im var vay efendim nas?l halledemediniz' diyenlerden de?ilim..Biliyorum ki çok ö?rencileri var..Çok i?le u?ra??yolar..Ama May?s?n ilk haftas? giden kaç ö?rencin var be karde?im?!
Size tavsiyem:Binin arkada?lar tepelerine..Onlardan haber gelmeden siz aray?n sorun yoksa bi i? yapcaklar? yok..?? sorumlulu?u diye bir ?ey yok zaten kendi ?irketimi kendim kurucam art?k ba?ka yolu kalmad?..
Hala kendime soruyorum!!! Kimi salak yerine koydunuz acaba?!!!

Alıntı

neyseki her?ey halloldu...sorunsuz giden yok galiba..

Bookmarks