Work and Travel
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bir Şirket,Milyon Saçmalık....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart Bir ?irket,Milyon Saçmal?k....

Benim gibi 2 sene Work and travella Amerikaya gitmi?,2 ?irket de?i?tirmi? birine yap?lana bi bak?n ve bu olayda kaç tane saçmal?k oldu?unu söyleyin (ben sayamad?m da)

Normalde okullar hazirana do?ru kapan?r ve en erken gidenler de haziran?n ilk haftas? gider ya benim karde?im may?s?n ilk haftas? gidebilecek çok az insandan birisi..6 Mart itibariyle bütün program ücreti ödenmi?,DS için i?lemlerin ba?lamas? bir aylar?n? alm?? bu sorumsuz ?irket çal??anlar?n?n..Karde?im 2 hafta önce DS için evraklar?n? verdi ve dediler ki 2-3 hafta içinde vize görü?mesine girersin..Ben de 8 may?sa uçak biletini alm???m ki i?e ba?lama tarihi 1 may?s dikkatinizi çekerim..8 May?s asl?nda veridkleri tarihe göre 2 hafta geç..Biz size vermi?iz extra 2 hafta zaman getir ?u DSi yani...
    10 gün önceki diyalog ?udur arkada?lar;

-8 may?sa bileti ald?m vize i?lemlerini h?zland?r?n.
    -Neden ald?n?z ki bileti ya vizeden red al?rsa?
    -Bu benim sorunum sizin de?il siz i?lemleri h?zland?r?n...

Hay?r siz sokun karde?imi zaman?nda o red alsa da hiç önemli de?il ondan sonras? zaten sizi ilgilendirmez,red almas?nda kimsenin bi sorumlulu?u ya da sorumsuzlu?u yok zaten..Yap?n siz üstünüze dü?eni ki görsün WAT camias?..! may?sa kadar i?lemlerini bitirmen gerekir bu ö?rencinin..Hay?r bugün bir mail arkada?lardan vize görü?me tarihiniz 8 may?s..Güler misin A?lar m?s?n? Ölür müsün,öldürür müsün?En ba?ta kimi salak yerine koydu?unu söylesin bu ?irket yetkilileri ona göre bilelim yerimizi yurdumuzu..

??i bilenlerden oldu?um için 'bi tek benim karde?im var vay efendim nas?l halledemediniz' diyenlerden de?ilim..Biliyorum ki çok ö?rencileri var..Çok i?le u?ra??yolar..Ama May?s?n ilk haftas? giden kaç ö?rencin var be karde?im?!

Size tavsiyem:Binin arkada?lar tepelerine..Onlardan haber gelmeden siz aray?n sorun yoksa bi i? yapcaklar? yok..?? sorumlulu?u diye bir ?ey yok zaten kendi ?irketimi kendim kurucam art?k ba?ka yolu kalmad?..

Hala kendime soruyorum!!! Kimi salak yerine koydunuz acaba?!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sirketin ismini verirmisin, benzer seyler yas?yorum...
    http://piqzelwars.deviantart.com
    Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

hangi ?irket bu gerçi art?k ger? donusu yok ama

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

hangi ?irket bu bahsetrti?in

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?irketin ad?n? verirmisin, bende benzer sorunlar ya??yorum..
    http://piqzelwars.deviantart.com
    Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende ismi merak ettim..binin tepelerine diosun ben çok tart??t?m çok kavga ettim çünkü memnun de?ildim verdikleri hizmetten..ve ?imdi büroya belge almak için gitti?imde i?neleyici laflarla rahats?z edici tav?rlarla kar??la??orum ne yapaca??m? bilemedim..ve bu wat i?i hallolsun bütün her?eyi dökecem ortaya çünkü yetti art?k

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadas?m ayn? seylerle bende kars?las?yorum.hatta bu y?l g?tmrkten vazgecme noktas?na kadar geld?m.adamlar hala ben? v?zeye sokcaak.ben ?s?m? ocakta secen b?r? oldugum halde.ds hala gelmed?...yeter yaaa b?r? art?k buna b? son vers?n!!!ve ded?g?n g?b? hep aray?p soran b?z oluyoruz.o kadar para ver?yoruz ?nsan b? tel acmaktan ac?z!!!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

?irketin ismi Edurehber arkada?lar..Kusura bakmay?n geç oldu biraz ama..
    arad???m?zda bize söylenen ?udur ki yanl??l?k olmu?!!!!! Çok sorumluluk sahibiler saolsunlar..Siz yine aray?n takip edin i?lerinizi..güzellikle anlat?n anlamad?larsa di? gösterin ondan anl?yolar ancak..Ba?lar?nda çok ki?i oldu?u için de aksamalar oluyo ne kadar hat?rlat?rsan?z o kadar iyi..Bana da zaman?nda çok i?neleyici laflar ettiler de hiç sorun diil..siz i?inizi hallettirin gerisini bo?verin..Benim ?irkete att???m mailler için ayr? bi klasör açm??lard? o kadar mail at?yordum yani
    Ocaktan beri DS beklenmesi de çok ilginç sen onu iyice bi sor ?irkete git gerekiyosa telefonla da sall?yolar..Ben ilk sene 27 hazirana uçak bileti alm??t?m vize görü?mesine 17 nisanda girmi?tim yani..Her sene sorun oluyo sorunsuz giden yok san?r?m..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

senin sorunun ney?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Halletti ?irket sorunumuzu..Saolsunlar
    Birazc?k laf edince nas?l yap?yolar hemen...
    keni ?irketimi açma konusunda hala kararl?y?m tabi

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bakal?m art?k yard?mc? olmaya çal??yorlar banada .Ne kadar ö?renci gidiyor acaba edu ile baya?? yo?un olsalar gerek.

i? imkanlar? sanki biraz k?s?tl? gibi fazla seçenek yok veya kalmam??.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

banada yard?mc? olmaya çal???yorlar ama i? seçenekleri sanki biraz az veya art?k kalma?? güzel eyrler yok fazla ..

yollad?klar? ö?renci say?s? ne kadar bilen var m?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benim edu de?il ama benim de ayn? sorunlardan dolay? bi sürü problemim oldu.?ubatta seçti?im i?e yerle?tirme yapmad?lar 1 ay sallad?lar tabi haliyle istedi?im yerin kontenjan? doldu.ben de ald?m kayd?m? gittim ba?ka ?irkete.valla saolsunlar 2 günde her?eyim halloldu.ds mi bekliyorum sonra da vizeye...pek sorun yapmak istemedim önkay?t ücretimi vermezler diyeneyseki her?ey halloldu...sorunsuz giden yok galiba..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

buna benzer saçmal?klar benim de ba??ma geldi. 19 mart'ta tüm evraklar? tamamlad?m ve ödemeyi bitirdim. vize için gün alacaklard? bana, 20 güne kadar gidersin dediler. bekle bekle ses yok, arad???mda 18 nisan'dan sonra konsolosluk ds'siz ö?renci kabul etmiyo diyolar. iyi güzelde sizin dedi?inize göre benim zaten o tarihten önce vizeye gitmem laz?m. öyle diyince bi?ey diyemediler. dün bir grubun ds'leri gelmi?, benimki bir sonraki grupla gelecekmi?. bakal?m... beklemeye devam yine..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hangi ?irket arkada??m senin ayn ?sorunlar? bende ya??yorum bekliyorum kaç zamand?r...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hangi ?irket arkada??m senin ayn?? sorunlar? bende senin gibi ya??yorumda...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hepsi ayni sacmaligi yapiyor birde seni salak durumuna sokuyorlar yalan sozluyorlar gozune baka baka......
    benimde ds formum iki hafta once vize gorusmesine gelmeden elime gececekti
    -tum evraklari ve parayi verdim
    -abi yetisir deyilmi ds formum vize gorusmesine?
    -yetistiririz ne zaman senin vize gorusmen?
    -ayin 8 de!
    =oooooo rahat ol kesin yetisir biz hemen giriyoz detaylarini gelecek hafta bile alirsin daha iki haftadan fazla var kesin yetisecek....
    cok tesekkur ederim gercekten yetismesi benim icin cok iyi olacak vieyi alir almaz gitmeyi dusunuyorum ayin 15 ne biletimi aliyorum ayirttirdim cokta uygun ayirttim 500 euro ya vizeye ds formuyla gitmem.
    -sorun deyil senin isini halledecez
    -ok o zaman ben yarin aliyorum bileti(bilet isi yem tabiki almiycam)
    bir hafta sonra
    telefon geldi bende dedim ne gusel herhalde ds formu geldi
    -ya senin pasoportunun forokopisini almayi unutmusuz oda alzim bize
    -ya siz gecen hafta bas vurmustunuz ds formuna nasil olur da pasoportsuz bas vurdunuz?
    -evet bas vurduk ya sorun yok o konuda sen dert etme sorun yok.sen getir pasoportu
    -ok hemen getiriyorum. (gitmek uc saat soruyor)

gittim
    -pasoportu getirdim buyrun bu arada nasil bas vurdunuz pasopotr olmadan
    -ya sistemden guncelliyoz herseyi bunuda simdi girecez sorun olmuyor(ben kerizim ya bir hafta once bunun girilmesinin gerek oldugunu bilmiyorum)
    iki saat surdu bir fotokobiyi cekmeleri o akdar salak is yapiyorlar
    sonra potrona dondum sordum
    -bir hafta kaldi gelecek edyilmi soz verdiginiz form zamanninda
    - evet tabi sozumuzun uzerundeyiz kesinlikle burda olacak

vize gorusmeme 3-4 gun kala
    merhaba yahya nasilsin
    iyiyim sen nasilsin
    idir ya sana ne diyecem senin ds formu hazir onu pazartesi grup olarakgonderecekler sen vizeye carsanba girecektin deyilmi form sali yada carsanba burda risk ke atmayalim diyorum sen istersen 60 dolar ver senin kini bugun gondertirelim gelsin hemen cumartesi.
    ya gerek yok ben zaten bileti 15 de aldim carsanba gelsene gondeririz hemen ayin 12 sine en gec gecer ilime pasaport yola cikarim ya----bu adara sozunde duran adam yetistircek adam yetismiyor diye kargo parasi istiyor BENDEN
    neyse
    vizeye girdim
    carsamba oldu aksama dogru aradim
    hani geldimi benim ds formu
    ya daha gelemdi yokda gondermisler
    dedim persembe kesin gelmisti gittim oraya ds formun
    abi nerde carsamba gelecek demistin nerde hani benim ds formum
    ya kardesim ben sana ne zaman dedim oyle
    gecen hafta telefonda 60 dolari istedigin zaman
    evet ama ben o zaman dedim ki pazartesi gonderecekler
    eeee o zman gelmesi lazim
    ya kardesim gelirmi ya 3 gunde ta amerikadan ds formu
    ya abi demistin gonderdikeleri zaman takip numarasi onu verecektin ben buraya gelemyeyim sizide yormayayim onu versen bari simdi onal bakabilrsin demistin
    ya su anda onu daha bize gondermediler yarin kesin gelir olmadi cumartesi acele etme
    ne acelesi abi 15 de gitmek istiyorum yarin gelmesse yetismeyek
    neyse cuam cumartessi ses yok gerci anladim bana takip numarasini vermeyince daha gondermediklerini
    pazartesi sabah kizdim artik
    hani DS foomum nerde benim ya kac gun oldu?
    ya ben bilmiyorum ben hafta sonu burda deyildim gelmis olsa bile bilmem(salaklarin calistigi yerdeki hic bir seyden haberi yok )
    ok ozaman beni bilen biri geldiginde arayin
    ok ben gelince aratirim
    bekle bekle arayan yok
    .....aksam oldu
    aradim ya beni neden deli ediyorsun neden aratmadin ya......nerde benim ds formum
    -daha gelemmis
    -ya ne demek o daha gelmemis
    -bu hafta gelecekmi
    -nnnnnnnnnnnneeeeeeeeee....ya senen cocukmu kandiriyon...iki hafta oncede gelecekti gecen haftada geecekti.yeter artik ya deli oldu....
    -ya ben bilmiyorum ya bende isie gireli 3 ay oldu felan
    - o zaman yolda diyosunuz ver bana takip numarasini
    -ya ben bilmiyom onlari patron biliyo
    -ver o zman patronunu
    -mer haba
    merhaba
    nasilsin
    cok kotuyum ya
    ya ne oldu neden
    -durmadan bana yalan soyluyosunuz
    -yok ya olurmu oyle sey
    - evet oluyor nerde benim ds formum
    ya geliyor ya bu hafta kesin elinde
    ya birak ya gecen haftada aynisini dedin ondan onceki haftada....ver o zman bana takip numarasini ben 15 dakika sonra bilgisayar basinda olacam bakmak istiyorum....
    ya ben sana hemen gonderecem ama sen yatmadan once bak hemen goremessin
    ok sen verde ben bakarim .......
    neyse ikis saat gecti eleman bana telefon acti
    ya kardesim kusura baka bir yanlislik olmus ya daha kargoyla vermemisler....grup hainde gondereceklerdi ya senin ki tamam ama diger arkadaslarda sorun cikmis o yuzden gonderememisler.....ama isallah bugun yetistirecekler (gun pazatesi) bugun yetismesse carsanba kesin gonderecekler
    ......
    ok bana takip nuamrasini gonder

ama ben kuplere bindim...kesin emin olmak icin amerikaya email attim bunlarin soyledikleri yalanlari felan anlatan....salak adamlarda bana cevap yazmak yerine sirkte haber vermisler ogrenci boyle sikayetci diye

sirketi aradim ne oldu neden gondermesiniz takip numarasini
    ya sen amerikaya email atmisin bizi sikayet etmisin bana yalan soyluyonuz felan demissin aptal yerine koyuyorusun demisin
    evet attim dedim they keep lying and fooling me... ne oldu ama beni aptal yerine koyuyorlar anlaminda demedim onu sen iyi anlayamamisisin
    ya olmadi ya bir suru ogrenci gonderiyoz tek derdim sen deyilsinki
    ..........
    .....ya kaliteli firma isin butun ogrencilerinle ilgilenecen ki diger firmalardan farkin olsun hizmetin deger kazansin daha fazla ogrenci gelsin sana

Allahtan isallah bu firmalarla bi daha ugrasmam
    kimseyde dusurmesin bunlarin eline
    valla planlarim olmasa bende acacam bir firma hem ogrencileri memmun kilacam hemde tikirrikir yalan soylemeden helalinden parami kazanacam

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende ad? geçen ?irket ile ilgili olumsuz görü?ümü yazm??t?m,birço?unun mant??? belli bir reklam ve isimden sonra ö?encileri sallamak.yani bizim zaten ad?m?z var 4-5 ki?iyi harap etsek ne olur zaten biz filanca filancay?z.ama i?te burdan bilmem kaç ki?i gördü yapt?klar? sayg?s?zl??? ve i? bilmiyor olduklar?n?.bizi strese sokan geren maddi manevi zarar veren insanlara her platformda cevab? vermekten kaç?nmayal?m.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

takip edin arkada?lar..bu tip sorunlar hep ç?k?yo ve önüne geçen bir tek ?irket daha yok..hani bizde sorun ç?kt? diye bütün ?irkete mal etmelimiyiz? oras? biraz kar???k tabi..?irket sahibi çal??an?na sahip ç?kcak kontrol etcek nap?yo ne ediyo bakcak..eczaneyi aç?p kalfaya b?rakan eczac?n?n i?ine dönüyo yani bu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

demek ki bu ?irketlerin ço?u böyle, her?ey paray? alana kadar kolay ve h?zl?, ondan sonra ba?l?yor problemler, ?irketin gerçek yüzü ortaya ç?k?yor. bu arada benim ?irket global vizyon.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

zavall? irem nas? stres yapm??t?r
    ?uan hallolduysa sorun yok gskapun ammavelakin ben çok ö?renci tan?yorum bu yüzden s?k?nt? ya?ay?p eeee ba?lar?m ya deyip gitmeyen. insanlar?n hayalleriyle oynamak bedava ne de olsa.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bnm de ?irket global vizyon ankara ?ubesi ve hiç bir problem ya?amad?m ne para konusunda ne de i?lemler konusunda ama biz orada çal??anlarla arkada? gibi olduk art?k i?imiz olsa da gidiyoruz olmasa da gidiyoruz o yüzden de bi problem ç?kmam?? olabilir.?u anda bütün i?lerim tamam sadece uça?a binip gitmek kald? nasipse

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gskapun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halletti ?irket sorunumuzu..Saolsunlar
    Birazc?k laf edince nas?l yap?yolar hemen...
    keni ?irketimi açma konusunda hala kararl?y?m tabi
    abi bende ayn? ?irketle gidiyorum ve benm DS de 2 ayd?r gelecek. Birde gelince haber etcez demeleri yok mu! Neyse benim vize tarihi belli oldu ama dedi?im gibi DS hala ortal?kta yok. :S

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bugün beni haber verip arad?lar ilginçtir ama as?l sorun ba?kaym??..sen ara da sor hala haber vermedilerse..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bugün beni haber verip arad?lar ilginçtir ama as?l sorun ba?kaym??..sen ara da sor hala haber vermedilerse..
    Abi ben sürekli görü?üyorumda umursamaz havalar? ç?ld?rt?yor beni. Yar?n tekrar gidicem zaten yanlar?na. Sal? da vize görü?mem var. E?er yazd?klar?m? okuyorlarsa haz?r olsunlar :P Umar?m bir sorun ç?kmadan hallederim art?k yoruldum ve çok gerildim. Bir an önce olumlu yada olumsuz sonuçlans?n istiyorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnm merak etti?im neden böle body building forumu gibi davran?ld??? abi,karde?im falan ?eklinde..yanl?? anla??lmas?n kötü bi?e deil ama erkek olmad???n?z halde böle hitap edilince bi tuhaf oluyor k?zlarda wat a gidiyor arkada?lar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı bk88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm merak etti?im neden böle body building forumu gibi davran?ld??? abi,karde?im falan ?eklinde..yanl?? anla??lmas?n kötü bi?e deil ama erkek olmad???n?z halde böle hitap edilince bi tuhaf oluyor k?zlarda wat a gidiyor arkada?lar
    Olay?n cinsiyetle bi alakas? yok. Sadece hitap ?ekli. Ama do?ru söylüyorsun bundan sonra en az?ndan ben daha dikkatli olaca??m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

taibiki yok ama san?r?m ço?u üye erkek olunca böle oluyor en iis nicklerle hitap edelim cinsiyet ergeç ç?kar ortaya..o zmnda istedi?iniz gibi seslenirsiniz.
    "Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

eheh önemli diil ya o kadar admin abartm?? biraz sinirlenmem için daha çok ?ey olmas? laz?m
    ben 8 may?s? bekliyorum karde?im o zaman gitsin o ?irketle bütün i?im bitsin yani sabrediyorum ?u anda..aray?n sorun her hafta dsler geliyo..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

eheh önemli diil ya o kadar admin abartm?? biraz sinirlenmem için daha çok ?ey olmas? laz?m
    ben 8 may?s? bekliyorum karde?im o zaman gitsin o ?irketle bütün i?im bitsin yani sabrediyorum ?u anda..aray?n sorun her hafta dsler geliyo..
    bende k?zmayaca??n? biliyodm zaten :P bu arada benm ds gelmi? gittim ald?m. artk sal? gününü bekliyorm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)