hepsi ayni sacmaligi yapiyor birde seni salak durumuna sokuyorlar yalan sozluyorlar gozune baka baka......
benimde ds formum iki hafta once vize gorusmesine gelmeden elime gececekti
-tum evraklari ve parayi verdim
-abi yetisir deyilmi ds formum vize gorusmesine?
-yetistiririz ne zaman senin vize gorusmen?
-ayin 8 de!
=oooooo rahat ol kesin yetisir biz hemen giriyoz detaylarini gelecek hafta bile alirsin daha iki haftadan fazla var kesin yetisecek....
cok tesekkur ederim gercekten yetismesi benim icin cok iyi olacak vieyi alir almaz gitmeyi dusunuyorum ayin 15 ne biletimi aliyorum ayirttirdim cokta uygun ayirttim 500 euro ya vizeye ds formuyla gitmem.
-sorun deyil senin isini halledecez
-ok o zaman ben yarin aliyorum bileti(bilet isi yem tabiki almiycam)
bir hafta sonra
telefon geldi bende dedim ne gusel herhalde ds formu geldi
-ya senin pasoportunun forokopisini almayi unutmusuz oda alzim bize
-ya siz gecen hafta bas vurmustunuz ds formuna nasil olur da pasoportsuz bas vurdunuz?
-evet bas vurduk ya sorun yok o konuda sen dert etme sorun yok.sen getir pasoportu
-ok hemen getiriyorum. (gitmek uc saat soruyor)
gittim
-pasoportu getirdim buyrun bu arada nasil bas vurdunuz pasopotr olmadan
-ya sistemden guncelliyoz herseyi bunuda simdi girecez sorun olmuyor(ben kerizim ya bir hafta once bunun girilmesinin gerek oldugunu bilmiyorum)
iki saat surdu bir fotokobiyi cekmeleri o akdar salak is yapiyorlar
sonra potrona dondum sordum
-bir hafta kaldi gelecek edyilmi soz verdiginiz form zamanninda
- evet tabi sozumuzun uzerundeyiz kesinlikle burda olacak
vize gorusmeme 3-4 gun kala
merhaba yahya nasilsin
iyiyim sen nasilsin
idir ya sana ne diyecem senin ds formu hazir onu pazartesi grup olarakgonderecekler sen vizeye carsanba girecektin deyilmi form sali yada carsanba burda risk ke atmayalim diyorum sen istersen 60 dolar ver senin kini bugun gondertirelim gelsin hemen cumartesi.
ya gerek yok ben zaten bileti 15 de aldim carsanba gelsene gondeririz hemen ayin 12 sine en gec gecer ilime pasaport yola cikarim ya----bu adara sozunde duran adam yetistircek adam yetismiyor diye kargo parasi istiyor BENDEN
neyse
vizeye girdim
carsamba oldu aksama dogru aradim
hani geldimi benim ds formu
ya daha gelemdi yokda gondermisler
dedim persembe kesin gelmisti gittim oraya ds formun
abi nerde carsamba gelecek demistin nerde hani benim ds formum
ya kardesim ben sana ne zaman dedim oyle
gecen hafta telefonda 60 dolari istedigin zaman
evet ama ben o zaman dedim ki pazartesi gonderecekler
eeee o zman gelmesi lazim
ya kardesim gelirmi ya 3 gunde ta amerikadan ds formu
ya abi demistin gonderdikeleri zaman takip numarasi onu verecektin ben buraya gelemyeyim sizide yormayayim onu versen bari simdi onal bakabilrsin demistin
ya su anda onu daha bize gondermediler yarin kesin gelir olmadi cumartesi acele etme
ne acelesi abi 15 de gitmek istiyorum yarin gelmesse yetismeyek
neyse cuam cumartessi ses yok gerci anladim bana takip numarasini vermeyince daha gondermediklerini
pazartesi sabah kizdim artik
hani DS foomum nerde benim ya kac gun oldu?
ya ben bilmiyorum ben hafta sonu burda deyildim gelmis olsa bile bilmem(salaklarin calistigi yerdeki hic bir seyden haberi yok )
ok ozaman beni bilen biri geldiginde arayin
ok ben gelince aratirim
bekle bekle arayan yok
.....aksam oldu
aradim ya beni neden deli ediyorsun neden aratmadin ya......nerde benim ds formum
-daha gelemmis
-ya ne demek o daha gelmemis
-bu hafta gelecekmi
-nnnnnnnnnnnneeeeeeeeee....ya senen cocukmu kandiriyon...iki hafta oncede gelecekti gecen haftada geecekti.yeter artik ya deli oldu....
-ya ben bilmiyorum ya bende isie gireli 3 ay oldu felan
- o zaman yolda diyosunuz ver bana takip numarasini
-ya ben bilmiyom onlari patron biliyo
-ver o zman patronunu
-mer haba
merhaba
nasilsin
cok kotuyum ya
ya ne oldu neden
-durmadan bana yalan soyluyosunuz
-yok ya olurmu oyle sey
- evet oluyor nerde benim ds formum
ya geliyor ya bu hafta kesin elinde
ya birak ya gecen haftada aynisini dedin ondan onceki haftada....ver o zman bana takip numarasini ben 15 dakika sonra bilgisayar basinda olacam bakmak istiyorum....
ya ben sana hemen gonderecem ama sen yatmadan once bak hemen goremessin
ok sen verde ben bakarim .......
neyse ikis saat gecti eleman bana telefon acti
ya kardesim kusura baka bir yanlislik olmus ya daha kargoyla vermemisler....grup hainde gondereceklerdi ya senin ki tamam ama diger arkadaslarda sorun cikmis o yuzden gonderememisler.....ama isallah bugun yetistirecekler (gun pazatesi) bugun yetismesse carsanba kesin gonderecekler
......
ok bana takip nuamrasini gonder
ama ben kuplere bindim...kesin emin olmak icin amerikaya email attim bunlarin soyledikleri yalanlari felan anlatan....salak adamlarda bana cevap yazmak yerine sirkte haber vermisler ogrenci boyle sikayetci diye
sirketi aradim ne oldu neden gondermesiniz takip numarasini
ya sen amerikaya email atmisin bizi sikayet etmisin bana yalan soyluyonuz felan demissin aptal yerine koyuyorusun demisin
evet attim dedim they keep lying and fooling me... ne oldu ama beni aptal yerine koyuyorlar anlaminda demedim onu sen iyi anlayamamisisin
ya olmadi ya bir suru ogrenci gonderiyoz tek derdim sen deyilsinki
..........
.....ya kaliteli firma isin butun ogrencilerinle ilgilenecen ki diger firmalardan farkin olsun hizmetin deger kazansin daha fazla ogrenci gelsin sana
Allahtan isallah bu firmalarla bi daha ugrasmam
kimseyde dusurmesin bunlarin eline
valla planlarim olmasa bende acacam bir firma hem ogrencileri memmun kilacam hemde tikirrikir yalan soylemeden helalinden parami kazanacam

----bu adara sozunde duran adam yetistircek adam yetismiyor diye kargo parasi istiyor BENDEN
Alıntı
Bookmarks