Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Istanbul Kültür üniversitesi öðrencilerinin Dikkatine!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation Istanbul Kültür üniversitesi öðrencilerinin Dikkatine!!!

Arkadaþlar malumunuz ÝSTANBUL KÜLTÜR ÜNÝVERÝSTE ÖÐRENCÝ ÝÞLERÝ harç muafiyeti konusunda gerekli belgeyi öðrencilere vermiyodu.. Ancak Mühendislik Ve Mimarlýk Fakültesine baðlý öðrenciler dekanlýða bir dilekçe vererek gerekli yazýyý artýk alabilirler Dekanlýða dilekçeyle baþvurmanýz yeterli...Ben dekanlýða baþvurdum ve gereki belgeyi aldým!. Evet belki biraz geç oldu bizler için ama hiç deilse pasaportumuzu ücretsiz uzattýrabilicez... diðer dekanlýklar yazýyý veriyomu bilmiyorum..En iyisi gidip direk dekanlýkla görüþmek...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý mephisto_930 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar malumunuz ÝSTANBUL KÜLTÜR ÜNÝVERÝSTE ÖÐRENCÝ ÝÞLERÝ harç muafiyeti konusunda gerekli belgeyi öðrencilere vermiyodu.. Ancak Mühendislik Ve Mimarlýk Fakültesine baðlý öðrenciler dekanlýða bir dilekçe vererek gerekli yazýyý artýk alabilirler Dekanlýða dilekçeyle baþvurmanýz yeterli...Ben dekanlýða baþvurdum ve gereki belgeyi aldým!. Evet belki biraz geç oldu bizler için ama hiç deilse pasaportumuzu ücretsiz uzattýrabilicez... diðer dekanlýklar yazýyý veriyomu bilmiyorum..En iyisi gidip direk dekanlýkla görüþmek...
    hiç soleme kanka bende maðdur oldum ama 2005 yýlýnda bu sende benim 2 arkadaþ ayný þekilde maðdur oldu pasaportu aldýktan 1 hafta sonra öðrendilerki artýk okul kaðýt veriyo içlerine oturdu ama iyi oldun bol bol dalga gectim onlarla

bizim okulun zihniyetine diyecek yok walla hem her sene zam yapiyo 15milyar oldu bu sene gene zam bekliyoz kriz oldu cart curt deyim gne bi zam yaparlar bence 20 olur bekliyorum hemde en
    kampuste kampus olsa E5 uzeri bufe misali unv. bitsede kurtulsam bu sacmalýktan
    ben yandým siz yanmayin kultur unv. geliceginize yurt dýþýnda bi unv. gidin

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

Ya bu þerefsizliðin daniskasýdýr ama þimdi... Ben de Ýstanbul Kültür Üni.'de Ýngiliz Dili ve Edebiyatý bölümündeyim tam 1 ay boyunca allem ettik kallem ettik vermediler bize harç muafiyetini, pasaportu aldýk nolacak þimdi?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

valla cemo bende pasaportumu aldým...:S ya bende ayný senýn gýbý 1 ay kadar ugrastým...öðrenci iþleriyle,öðrenci iþleri baþkanýyla, bölüm baþkanýyla,rektör yardýmcýsýyla....hatta iþi daha da ileri götürüp yök ü bile aradým onlarada bana okulun bana bu belgeyi vermelerý gerektýgýný soyledýler....artýk kagýdý okuldan alamýcam derken, bölüm sekteri bana dekanlýkla görüþmemi söyledi....valla çok þaþýrdým..sanada tavsiyem baðlý olduðun fakültenin deknalýðýyla görüþ...inþallah alýrsýn...en azýndan 1 yýl ücretsiz uzatýrsýn hem de abd ye gýderken yurtdýþý çýkýþ harcý ödemekten muaf kalýrsýn

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)