yazinalaska hocam New Mexico'daki overtime sistemini öğrenmek için oraya gitmene,bir günde 10 saat çalışmana sonra da pay check alıp onu incelemene gerek yok.Niye o zahmete gireceksin?Malum internet çağında yaşıyoruz,her şey elinin altında.Bak mesela ben de New Jersey'in overtime sistemini bilmiyordum ama öğrendim(google sağolsun).

Hep başkalarından alıntı yapıyoruz,biraz da kendimden yapayim:

8 saat mantığından genelleme kesinlikle olmayacağı gibi eğer bunun örnekleri görülürse bu ancak bir istisnadır.Ancak 40 saat mantığında genelleme yapabiliriz çünkü 50 eyalette işliyor.Aslında bu genellemeden ziyade normal prosedürdür.Hatta normal prosedürden de yukarılarda birşeydir de adını koyamadım(Sistem 50 eyalette işliyor, bilin bakalım Amerika'da kaç eyalet var? Elcevap:50)

Aslında farkında olmadan Alaska karasularına da girmiş oldum galiba.Basit bir mantıkla bu sistem 50 eyalette işliyorsa ve Amerika'da 50 eyalet varsa Alaskada da bu sistem geçerli.(Lütfen Alaska'da 8 saat sisteminin olduğu örnek vermeyin zira ben bütüüüün Amerika'dan bahsediyorum yani on yüz milyon firma arasında 3-5 firma okyanusda damla misali)