Selamlar bugun ds formum geldi ve imzam? att?m p.tesi kargoyla ankaraya gönderirler büyük ihtimal.
Konsoloslu?a ula?t?ktan sora ne kadar zamanda geliyor bilgisi olan var m??
T?k.
Selamlar bugun ds formum geldi ve imzam? att?m p.tesi kargoyla ankaraya gönderirler büyük ihtimal.
Konsoloslu?a ula?t?ktan sora ne kadar zamanda geliyor bilgisi olan var m??
T?k.

2 3 gün diyorlar weya 5 i? günü diyolar ama benimki 15 günde geldi yani heycan yapmamak laz?m belli olmuyor![]()

bi?ey diyil hocam o pasaporta bas?lcakta gelicek diye geçen sürenin ne kadar sanc?l? oldu?unu bildi?im için hemen cevap vereyim dedim ki için rahat olsun umar?m çabucak gelir seninki için rahat ondan sonra uçakm?? flan halledersin
kolay gelsin
arkada?lar ben pasaportumu çar?amba gönderdim..bugun itibariyle vizeyle birlikte pasaportum geldi..ben istanbula göndermi?tim..çok h?zl? olduklar?n? söyleyebilirim..

wala en kötüsü benim heralde 15 günde geldi kendinizi s?n?r 15 gün olarak görün vizesi daa beklemede olanlar gerisi kolay2 günde 3 günde gelenler warm?? nas?lsa kötüye al??t?rmak laz?m
![]()
vize geli?i zaman sorun de?il de ?u bilet olay?n? tam çözemedim ben......

hay?rd?r bilet i?inde ne sorun war
rezervasyonu erkenden yapt?rmad?k ?imdi fiyatlar 890-840€ aras? geliyor.
millet 1600 ytl ye gidiyo...

ne zaman rezerve ettirdin_?
ya gidece?im ?irket rezerve ettirdi onlarda yanl?? tarihe rezerve etmi?ler,
11 haziran halbuki benim s?nvlar zaten 13 ünde bitiyo yni 11 demem imkans?z,yanl??l?k olmu?...
ayarlamaya çal??acaklar rezerve var 900€ gibi bi fiyat verecekler san?r?m

da veya klm nin 2 3 aktarmal? da olsa iyi fiyat verdi?ini söyleyebilirim.hele ki klm nin baz? acentelerle anla?mas? war onlar daha iyi fiyatlara ayarlayabiliyolar.Tabi bu sitedede uygun bilet ayarlan?yo biliyosun uçak bileti bölümünden bakabilirsin geç kalm?? say?lmazs?n bence..
tekrar bi acentelerden arat??maya giderm gelende en uygunu de.l.ta oluyor...
t?kler.

bgn bi arkada??m klm den 901 e rezerve yapt?rd? direk internetten hiçbi promosyondan flan faydalanmad? acentelerede gitmedi ura?micam dedi yapt?rd? çok kötü say?lmaz sende ara?t?r bulursun hocam daha iyisine bi ?ekilde..

merhaba arkada?lar benm de ds belgem gelmi? bugün imzalamaya gittim ?irkete ama büyük bir dalg?nl?k yap?p imzam? kutucu?un alt?na att?m sonra olmas? gereken yere.iki imza oldu formda buna çok dikkat ederler mi sorun olurmu heyecan yapmaya ba?lad?m bu yüzden olacak m? olmayacak m? diye?böyle bi?ey ya?ayan var m? daha önce?

Dumbledore karde?im. Okuduysan benim problemim de seninkine benzer biraz. Benim de att???m imza di?er imzalar?mdan çok farkl?. Beni de stres sard? valla. Ben vize gelince neticeyi söylerim foruma; sen de söylersin ok? Bekleyeceksin art?k ba?ka çare yok malesef...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks