17 Nisan 2008 Sinde Vize Goruþmem Vardý ..bundan Once 2006 Yazýnda Wat La Gitmiþtim Usa'ya Bu Sefer Toefl Kursu Icin Baþ Vurdum ..ilk Sende Inlizcem þahaneydi Hala Ole ..benim Ing Konusunda Ne Stresim Ne Heycaným Var Conki Inglizcem Cok Cok Iyi Neyse Gittim Ne Sorsa Rahatlýkla Cvp Verebiliyrim Abi Adam Tek Kelime Biþi Sormadý Kac Hafta Kalýcan Kurs Kac Hafta Dedi Bu Akdar Bide Perentslarýn Meslegini Laf Arasýnda Sordu Bi Ton Tapu Cart Curt Goturdum Hiç Birine Bakmadý Bile Zaten Vizeyi Veren þeker Yuzlu Bi Kardeþimzidi Yakýþýklý Bi Adam Gidrenler Bilir (ilk Sende Zenci Akrý Gelmiþti þansa Oda Bi Cacýk Sormadý) Tak Diey Bitit Dedi
Thats It ?dedim Yes Dedi
Did I Got It ? Dedim
Yes You Got It. Dedi
Bu Gunde (19 Nisan 2008)pasaportum Geldi Bir Yýllýk Diye Baþ Vurdum Acenta Bir Yýllýk Diye Yazalým Garanti Olsun Dedi Tamm Dedim Bi Baktým 5 Yýllýk Vizem Geldi Allah Dediim
Arkadaþlar Vize Felan Filan Hakkýnda Cok Endiþe Etmeyin Yasal Insanlar Olun Zaten Alýyonuz
Ben ne Milyoner Veledlerinin (red Alan Herkesi Kast Etmiyom) Red Yedigini Gordum Babasý Milyon Doalrlýk Hesaplarý Var Verdigi Vergi Benim 2 Gunluk çerez Param O Adam Tabi Red Yer Yemesi Lazýmda

Alýntý

Bookmarks