Arkadaslar konuya hic girmeyeyim dedim ; ama biraz yapici degil de yikici davraniyoruz gibi geldi bana .
Richard son mesajinda tamamdir tarzinda yazmis ( edit vardi gerci ama oncesi de oyledir umuyorum . )
Neden hala bu kadar kiskirtip ustune gidiyorsunuzki ? Kimisi diyor ki bildigini soyleme erdemlige ulas vb vb .
Burda kimse cocuk degil ki yapmayin erdemlige ulasma sirlarinizi kendinize saklayin bence . Tamam rahatsizliklarimizi dile getirecegiz elbetteki ; ancak bu sekilde dile getireceksek , getirmeyelim bence .
Bazi arkadaslar da hemen gicik kapmislar :] Polendendir arkadaslar o . Yahu insan insana yazdigi bir kac mesaj yuzunden gicik kapar mi ? Yapmayin Allah askina biraz sakin , ne gerek var boyle seylere ?
Richard'i savunmuyorum karsi tarafi da savunmuyorum sadece gorduklerimi yazdim , bu da benim hakkim umuyorumki :]
Lutfen bu guzel forumu boyle -gereksiz- tartismalara suruklemeyelim , kendimizi de germeyelim ne gerek var degil mi ? Hepimizin ortak amaci belli ne de olsa .
Herkes kendine gore en iyidir . Kimisi soyler belirtir , kimisi soylemez belirtmez . Bunun erdemlikle bir ilgisi yok , karakterlerle bir ilgisi vardir . Ha ben soyler miyim ? Soylemem . Soyleyene de gicik olmam sonucta herkesin kendi tercihi degil mi ? :]
Hadi optum hepinizi aman ha yanlis anlamayin simdi hepiniz birden ustume gelirsiniz savuramam vallahi :]

Alıntı
Bookmarks