Benim de?erli ??ymetli arkada?lar?m
bak?yorum bi suru denyimli WATci bile ?irketlerden g?na ediyor
üzüldüm ..
globalde bana kelek yapmaya kalkti dedim vize gorü?mem en yak?n tarihte olsun tamm. siz emrak etmeyin cart curt. dediler
bekl bekle bi ses seda yok ar?yom hep d??arda kad?n(kar? yazsam ban yermiyim aceb diye du?undum) neyse dedim ok madem ole al?n size gittim fortise para yat?rd?m
i? bankada 16 doalr? yat?rd?m ve dekonttaki ABD konsoloslu?u numaras?n? arad?m vize tarihi ald?m sornada mail attim vize tarihim bu(17 nisan) benim i?lerimi cabuk hal edin
arkada? gorecen kar? beni hemen arad? aman yaman ne yapt?n .cac? ca?k niye ole yapt?n biz al?cakt?k vize tarihini felan filan birada ters konu?tu .
dedim ne diyon sen bee ben sana kay?t olmadan once demdimmi cabuk vize goru?mesine gitmek istiyom sende ok dedin
dedim ben bu tarihte gitmeyceksem ne zmaan beni yollamayi du?unuyodun peki (sustu ) tamam k?zmayin felna fialn
insan ..gibi i?lemlerimi yapt?lar
size yapt?klar? nuamra ne biliyonu?mu i? bnka kendileri paray? yat?r?yolar ve
konsoloslu?u aray?p ad?nza vize tarihi al?yolar ona gore kendi i?lemlerini yava? yava? yada hiç yapm?yolar bu keleke kanma vatanda? i? baka sen paray? yat?r vize tarihini sen belirle bu cok onemli ayr?nt?y? hiç kimse gorememi? atlam?? herkes
BU B? CVP. TI AMA BAKTIM EHRKES BU KONUYU ES GEC?YO TOP?C ACIM DED?M UMARIM ???N?ZE YARAR

Alıntı

yan tarafta döviz büro su varm?? gittim hemen ald?m dolar? 

Bookmarks