Work and Travel
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ukla Abroad

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Ozkan YURDAKUL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba,

Ben Ozkan YURDAKUL UKLA Abroad Yurtdisi Egitim ve Kariyer Danismanligi sirketinde Kariyer Programlari Muduruyum. Uzun suredir forum'unuzu takip ediyoruz ve takdir edersiniz ki bizim icin de degerli bilgileri burada ogrencilerimizden aliyoruz. Simdiye kadar takip ettigimiz forumlarda sadece bu mesaja sirketin hukuki durumu ile ilgili bir mevzu oldugu icin aciklama yapmak istedik. Bunu yaparken de aciklamanin resmi bir agizdan yapilmasini uygun gorduk.

UKLA Yurtdisi Egitim ve Kariyer Danismanligi sirketinin Ankara ofisi 2006 Aralik tarihinde isim hakkinin kullanilmasi (franchise) yontemiyle ***** *********** tarafindan acilan bir ofistir. Ancak 2007 Haziran itibariyle kendisiyle olan organik baglar ve ticari iliskiler bitirilmistir. Su anda UKLA Abroad'a ait butun subelerimiz (Bursa, Izmir ve Ankara Subelerimiz) sirketimizin kendisine ait yatirimlaridir ve tekrar altini cizmek istiyorum ******** ******** ile herhangi bir organik bagi bulunmamaktadir.

Forumda belirtilen ve ******** ************ kaynaklanan endiseleri bertaraf edebilmek amaci ile bu aciklamayi yapmayi uygun gormekteyiz. Listeyi mesgul ettigimiz icin sizlerden ozur diler, ogrenim hayatinizda ve Work & Travel tecrubesinde basarilar dileriz.

Saygilarimizla

Ozkan YURDAKUL

bence de bir şirket hakkında bu kadar acımasız olunmaması gerekiyor. orange ile ilgili olayı bende duymuştum ve sahibinin farklı isim altında yeni şirket kurduğu vs. haberlerine bende tanık oldum. bu açıklama çok yerinde olmuş ama yine de herkese duyurmanız gerektiği düşüncesindeyim. şirketlere öğrenciler her ne kadar haklı bir şekilde temkinli yaklaşsalar da bu şirketlerde özellikle de haksız yere yerden yere vurulan şirketlerde çalışan onlarca insan var. herkes yine de şirketini iyi araştırsın ve kulaktan dolma sözlere itibar etmesin
    Konu lost tarafından (08-03-2008 Saat 12:31 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)