Ozkan YURDAKUL Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Ben Ozkan YURDAKUL UKLA Abroad Yurtdisi Egitim ve Kariyer Danismanligi sirketinde Kariyer Programlari Muduruyum. Uzun suredir forum'unuzu takip ediyoruz ve takdir edersiniz ki bizim icin de degerli bilgileri burada ogrencilerimizden aliyoruz. Simdiye kadar takip ettigimiz forumlarda sadece bu mesaja sirketin hukuki durumu ile ilgili bir mevzu oldugu icin aciklama yapmak istedik. Bunu yaparken de aciklamanin resmi bir agizdan yapilmasini uygun gorduk.
UKLA Yurtdisi Egitim ve Kariyer Danismanligi sirketinin Ankara ofisi 2006 Aralik tarihinde isim hakkinin kullanilmasi (franchise) yontemiyle ***** *********** tarafindan acilan bir ofistir. Ancak 2007 Haziran itibariyle kendisiyle olan organik baglar ve ticari iliskiler bitirilmistir. Su anda UKLA Abroad'a ait butun subelerimiz (Bursa, Izmir ve Ankara Subelerimiz) sirketimizin kendisine ait yatirimlaridir ve tekrar altini cizmek istiyorum ******** ******** ile herhangi bir organik bagi bulunmamaktadir.
Forumda belirtilen ve ******** ************ kaynaklanan endiseleri bertaraf edebilmek amaci ile bu aciklamayi yapmayi uygun gormekteyiz. Listeyi mesgul ettigimiz icin sizlerden ozur diler, ogrenim hayatinizda ve Work & Travel tecrubesinde basarilar dileriz.
Saygilarimizla
Ozkan YURDAKUL
Bookmarks