Foruma şirket ismi vermek istemezdim yanlış anlaşılmak istemem ama maalesef şirket ve gönderim yaptığı işletmeler hakkında bilgi bulamıyorum.
Sizlerden rica UKLA Abroad ile gidenlerden veya gerçekten şirket hakkında kötü duyumlar edinen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. Konunun reklam veya karalama olarak algınmasını düşünecek arkadaşlar özelden de cevap yazabilirler.
Normalde böyle bi yöntemi kullanmazdım ama malum 2012 fiyatları gereği gidipte şirkete 2.500 TL ödeme yapmak istemiyorum.Hele ki bu kadar parayı verdikten sonra hiçbir pürüz yaşanmadan ilerleyeceği garantisini alamayacağımı bilmek sorunGidenlerden veya gidenlerin yakınlarından özelden veya bu konu altına yorum yazmasını rica ediyorum arkadaşlar,erken başvuru tarihleri içinde bu şirketle gitmeyi düşünüyorum lanet dolar beni köşeye sıkıştırdı :S

Gidenlerden veya gidenlerin yakınlarından özelden veya bu konu altına yorum yazmasını rica ediyorum arkadaşlar,erken başvuru tarihleri içinde bu şirketle gitmeyi düşünüyorum lanet dolar beni köşeye sıkıştırdı :S
Alıntı
Bookmarks