Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizde hep onu düşündük gelirken.. ama benden bir hafta önce ev arkadaşım Türkiye döndü. 2 laptop 1 kamera 1 fotoğraf makinası kartuşlar vs vs. bunlarla rahatlıkla geçtiğine göre bizde rahat geçeriz dedik. ve dediğimiz gibi kimse birşey sormadı. gümrüğe tabi olmayanlar kısmından rahatlıkla çıktık..20 çift ayakkabı getiren arkadaşım oldu.. hiçbirşey demediler...nike'lar 20-30 dolar timberland botlar 30-50-60 dolar olunca böyle oluyor ne yapalım...
Bu konu benim de çok kafamı karıştırıyor. Bende 2 tane laptop la döndüm.Zaten dönüşte direk giriyorsun o sorun olmuyor ;ama şunu biliyorum DUBAİ uçağı indiği zaman bir anda hava alanın içi karışıyor bir anda gümrükcüler çıkıyor ve herkesi aramaya başlıyorlar. Sanırım bu durum ülkeden ülkeye değişiyor.Şimdilik sadece dönüş saatinizde Dubai uçağı ile aynı zamanda olmamasına dikkatedin yeter Onun dışında diğer kesin bilgi kimse de yok sanırsam.
Bir de alışveriş için FOOT LOCKER çok iyi bir spor mağazası inanılmaz ucuzluk oluyor ''buy1 get 1'' filan oluyor orda ve spor ayakkabıları ,nba formaları ucuza geliyor.Ben de 25dolara bir adidas almıştım.