Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 24 nisan ankara vize görüþmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 24 nisan ankara vize görüþmesi

Bugun (24 Nisan) saat 13.30 da vize görüþmem vardý. Ben gittiðimde birçok watçý arkdaþ da konsolosluðun kapýsýndaydý. öðleden sonra ilk giren biz olduk. Belgeleri kontrolden sonra içeri girdik sýramýzý beklemeye baþladýk. Tabii heyecan dorukta. biz girdiðimizde salon boþtu. Ölen tatili olduðu için. Sonra ilk benim numaram yandý. Halbuki benden önce de numarlar vardý.meðerse parmak izine sýrayla almýyorlarmýþ. Gittik türkçe konuþan bir abla vardý. hiç zorluk yaþamadýk. sonra tekrar sýramý beklemeye baþladým. benimkisi 375 di ilk sýrada 371 di. Sýrayla vize görüþmesine almaya baþladýlar. 371,372,373,374 Japonlara benzeyen bi abla göüþmeyi yapýyordu. Tam sýra bana geldi derken baktým farklý bir numara çaðýrdý. sanýrým wat deðildi. Sonra diðer pencerede açýldý. ilk beni çaðýrdý oradan. Kývýrcýk saçlý bir ablaydý. Saðolsun gerçekten çok güleryüzlü tatlý bir insandý.

Bir kaç soru sordu. Herhangi zor birþey yoktu. 1 dk falan sürdü sonra tamam ups git dedi. )

Sorulan sorular:

What is your department?
    Where is your family life?
    What is your father job? (bern emekli deyince)
    what did he?
    Where will you go in USA?
    What will you do ? (ben houskeeping deyince)
    Do you help your mother ? ))

Sonra ok dedi. bende thanx dedim )

Bu arada bence önce giren 4 arkdaþý da ups gönderdiler. Kaðýt falan vermöediler.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý zaxurani Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kývýrcýk saçlý bir ablaydý. Saðolsun gerçekten çok güleryüzlü tatlý bir insandý
    Beni 11 soruyla soru yaðmuruna tutan abladan bahsediyorsun sanýrým

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý zaxurani Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bugun (24 Nisan) saat 13.30 da vize görüþmem vardý. Ben gittiðimde birçok watçý arkdaþ da konsolosluðun kapýsýndaydý. öðleden sonra ilk giren biz olduk. Belgeleri kontrolden sonra içeri girdik sýramýzý beklemeye baþladýk. Tabii heyecan dorukta. biz girdiðimizde salon boþtu. Ölen tatili olduðu için. Sonra ilk benim numaram yandý. Halbuki benden önce de numarlar vardý.meðerse parmak izine sýrayla almýyorlarmýþ. Gittik türkçe konuþan bir abla vardý. hiç zorluk yaþamadýk. sonra tekrar sýramý beklemeye baþladým. benimkisi 375 di ilk sýrada 371 di. Sýrayla vize görüþmesine almaya baþladýlar. 371,372,373,374 Japonlara benzeyen bi abla göüþmeyi yapýyordu. Tam sýra bana geldi derken baktým farklý bir numara çaðýrdý. sanýrým wat deðildi. Sonra diðer pencerede açýldý. ilk beni çaðýrdý oradan. Kývýrcýk saçlý bir ablaydý. Saðolsun gerçekten çok güleryüzlü tatlý bir insandý.

Bir kaç soru sordu. Herhangi zor birþey yoktu. 1 dk falan sürdü sonra tamam ups git dedi. )

Sorulan sorular:

What is your department?
    Where is your family life?
    What is your father job? (bern emekli deyince)
    what did he?
    Where will you go in USA?
    What will you do ? (ben houskeeping deyince)
    Do you help your mother ? ))

Sonra ok dedi. bende thanx dedim )

Bu arada bence önce giren 4 arkdaþý da ups gönderdiler. Kaðýt falan vermöediler.
    bnde bugun výze gorusmesýndeydým sabah 8,30 hersey yolundaydý bnde o japonýkadan korkuodum býras asýk suratlý gýbý geldý ama bnda kýwýrcýk geldý bana ek olarak ablan da abd ye gýtmek ýstermý dýe sordu bnd ýster dedým sonra ayrýntýlarýný sorunca wazgectým wazgectým ýstemez dedým guldu nýe wazgectýn dedý dedým onun xsýmdýlýk baska hayallerý war tawýz wermedým anlýcaýn=P ama guseldý yanlýz bnm parmagýmý yaklasýk 10 dk cýhaz okumadý cok sorun yasadým yaný ne derý ne parmak ýzým warmýs bea anlamdým=SS arklar yanlýz cokta rahat olmayýn cunku bnm arkadasýmda gýrdý bugun wat ýcýn we wermedýler...=S wermeyense ordaký ucuncu wýzedeký sýsman kadýn..sebeb olarak ýng yeterlý deýl dedýler..ký kýmlere werdýler bnm arkýma kesýn werrlerdý anlamadýk býzde...=S

Efsane Watçý chipmunk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

kývýrcýk saclý ablamýzýn adý robin..kankam o benim.. haha

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

27 Nisan itibariyle pasaportum vize vurulmus halde geldi.
    Ama Paket acip pasaportu ilk actigimda almadigimi sandim.
    Cunku vizeyi ilk vize yerine degilde oratda bir yer vurmuslar. ben de ilk vize sayfasina baktim. Vermediler sandim bir an icin (

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

vizeye giren arkadaþlara geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum

Acemi Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    0

ya ds 2019 formu hazýr olupta vize alamayanlara o an veriyolarmý pasaportu alamadýnýz diye.yoksa ups ye
    gönderip daha sonra mý bildiriyolar alamadýðýný.
    valla bugün bizi ups ye gönderdiler ds 2019 formumuzda vardý sadece ödeme yaptýk.vize alama ihtimalimiz var mý acaba?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)