Bugun (24 Nisan) saat 13.30 da vize görüþmem vardý. Ben gittiðimde birçok watçý arkdaþ da konsolosluðun kapýsýndaydý. öðleden sonra ilk giren biz olduk. Belgeleri kontrolden sonra içeri girdik sýramýzý beklemeye baþladýk. Tabii heyecan dorukta. biz girdiðimizde salon boþtu. Ölen tatili olduðu için. Sonra ilk benim numaram yandý. Halbuki benden önce de numarlar vardý.meðerse parmak izine sýrayla almýyorlarmýþ. Gittik türkçe konuþan bir abla vardý. hiç zorluk yaþamadýk. sonra tekrar sýramý beklemeye baþladým. benimkisi 375 di ilk sýrada 371 di. Sýrayla vize görüþmesine almaya baþladýlar. 371,372,373,374 Japonlara benzeyen bi abla göüþmeyi yapýyordu. Tam sýra bana geldi derken baktým farklý bir numara çaðýrdý. sanýrým wat deðildi. Sonra diðer pencerede açýldý. ilk beni çaðýrdý oradan. Kývýrcýk saçlý bir ablaydý. Saðolsun gerçekten çok güleryüzlü tatlý bir insandý.

Bir kaç soru sordu. Herhangi zor birþey yoktu. 1 dk falan sürdü sonra tamam ups git dedi. )

Sorulan sorular:

What is your department?
Where is your family life?
What is your father job? (bern emekli deyince)
what did he?
Where will you go in USA?
What will you do ? (ben houskeeping deyince)
Do you help your mother ? ))

Sonra ok dedi. bende thanx dedim )

Bu arada bence önce giren 4 arkdaþý da ups gönderdiler. Kaðýt falan vermöediler.