Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Minneapolis/MN

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ben şu anda henüz hiç bir şirkete para vermedim.büyük ihtimalle bana buldukları işe göre seçeceğim.
    dediğim gibi bunun saati 7$ fakat;
    1.ev ve iş arası 2-3 mil ve bisiklet var
    2.konaklaması da uygun

diyelimki ben saati 8$ olan bir iş buldum ama bu seferde uzak olabilir ya da konaklama ücreti yüksek olabilir.

bir de bu işin sayfasında şöyle bir yazı var bu 2. bir işte çalışamayacağım anlamına mı geliyor ?

"it is possible for students to have a second job independent of their employment with the hos company" karşısında da no yazıyor_?

arkadaşlar siz daha tecrübelisiniz ne yapmalıyım, bir an önce seçmek istiyorum işimi ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ozgurs59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şu anda henüz hiç bir şirkete para vermedim.büyük ihtimalle bana buldukları işe göre seçeceğim.
    dediğim gibi bunun saati 7$ fakat;
    1.ev ve iş arası 2-3 mil ve bisiklet var
    2.konaklaması da uygun

diyelimki ben saati 8$ olan bir iş buldum ama bu seferde uzak olabilir ya da konaklama ücreti yüksek olabilir.

bir de bu işin sayfasında şöyle bir yazı var bu 2. bir işte çalışamayacağım anlamına mı geliyor ?

"it is possible for students to have a second job independent of their employment with the hos company" karşısında da no yazıyor_?

arkadaşlar siz daha tecrübelisiniz ne yapmalıyım, bir an önce seçmek istiyorum işimi ?
    abicim 2. ise no diyosa bu isi bosver derim. fotograf cekmeyi ben de cok severim ama orda en azından masraflarını cıkartacagın garanti bi ise girmelisin. bi de mineapolis ruzgarlı serin bi yer. isler sık sık kesilir diye dusunuyorum.
    ya ben de hep kötü yanlarını soyluyorum ama isleri burdayken ayarlarsan daha guzel tatil gecirirsin.
    son olarak 2-3 mil mesafede ev tum islerde bulabilirsin heralde. bisikletin olursa 5-10 mil bile sorun olmaz bence. bi de yanında arkadasın varsa ne guzel muhabbet ederek geze geze gider gelirsin.
    biz bu sene de bisiklet alır duseriz yollara... gecen sene yıprattıgım 2 bisiklet kesmedi...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks