eyvallah hocam görüşler için.İşi reddettim.Adamlar verdikleri paranın yarısını geri alıyorlar.Kursa gitmeyi reddetmek gibi şansın yok.Şu son 2 gündür 4 iş teklifi birden geldi. Biri orlando'da housekeepeng lik.Saatlik 8 dolar haftada en az 40 saat çalışıyormuşsun.Aylık 300 dolar kira ücreti.ikincisi alabamada mcdonalds.Saatlik yine 8 dolar ve çalışma saati 40 saate yakın.haftalık 90-120 dolar kira bedeli.Bu işi mcdonalda ta çalışmak istemediğim için pek düşünmedim.Aynı şekilde Philadelphia’nin 20 dk kuzeyinde yine bir mcdonalds işini de reddettim.çünkü konaklama haftalık 100 dolardı.Diğer iş Panama City’deki Days Inn Otelinde housekeepeng likti.Bunun da saatlik ücreti ve çalışma saati orlando'daki işle aynıydı ve bu iki iş beni biraz düşündürdü. Ama Minnesetoda alışveriş merkezinde oyuncak ve hediyelik eşya işini görünce bunlardan vazgeçtim.Bu işin saatlik ücreti 7.5 dolar ve haftada 40 saat kesin çalışıyorsun.Konaklama 80 dolar.Bu işin şartlaRI bana daha uygun gözüktü.İyi satış yapma durumuna göre çalışma saatlerin artıyor. Aslında San antonioda ki işle neredeyse aynı ama bunda en azından zorunlu verilmesi gereken paralar yok.Bu yüzden seçimim Minnesota oldu.Bu bölgeyi pek araştırmadım umarım iyi olur.? Tabii önce işe kabul edilirsem =)