tecrübeli arkadaşa bi sorum olcakben tedbir olsun die çok çeşit ilkaç götürüorum..ağrı kesici,mide ilacı,antibiyotik,souk algınlığı ilacı,göz damlası gibi..bunların hepsine reçete almam mümkün deil..yanımdaki çantada taşımakmı bavulda taşımakmı daha mantıklı olur dersin ? birde ben DA ile gidecem web sayfasında sıvı maddeler için max 100 ml. yazıo..çok düşük bi üst sınır bu..almazlar dimi götürceklerimizi ya
onları alırlarsa içim yanar valla..
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
Medikal urunler icin degil de sigara kullanan arkadaslar veya zippo tasima hobisi olan arkadaslar icin onemli burasi lutfen dikkat edelim :
Kaynak : http://www.thy.com/tr-TR/services/pa...formation.aspxAmerika Tasimacilik Güvenligi Örgütü’nce (TSA) alinan yeni karar geregi Amerika uçuslarinda üzerinizde ve el bagajlarinizda rezistanli-alevli çakmak bulundurulmasi kesinlikle yasaktir.
kibrit alırız nolcak canım![]()
ucaktatami sigara iceceksiniz yaw?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yok canım bavulada koymam ama el çantasında taşırım yanizaten aktarmalarda duman bile bulamıcazki içimize çekelim..
![]()
Cakmakta alabilirmissin ; ancak el bagajina alamayacaksin yani bavuluna atacaksin demektir .
Bu da demek oluyorki aktarmayla giden arkadaslar aktarma sirasinda buyuk ihtimal sigara vb. kullanamayacaklar . Tabii ordaki kosullara gorede degisir .
Ha bana sorarsaniz :
Birakin sigarayi birakiiinnn..
lufthansa'da el bagaji kac kg goture biliyon? 5kg mi?
Şirket Seçim Yönergesi
13 saat sigarasız zor walla ya :S ben içmiyorum ama halden anlarım![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
Arkadaşlar ben sadace birkaç parça eşya götürmeyi planlıyorum.Onlarda mecburen olması gerekenler anlayacağınız,bide işte video kameram,foto makinam.hatta boş olan dağcı çantamı 'ince ve doldurulunca sanayi tüpü buyundadır bilirsiniz' onuda diğer çantamın içine koyacağım.Boş gidip dolu gelecek anlayacağınız.Ne gerekiyorsa orada alırım.Canımın sıkıldığı tek konu uçuş saatleri yüzünden,sadece masai saatleri dışında orada oluyorsun mecburen otele para bayılıcam.Bide şey geldi aklıma sizede sorayım;siz ev depozitosunu gitmeden mi yatırıyorsunuz yoksa orada elden mi vereceksiniz?Beni mecbur tuttu CETUSA parayı gelmeden banka heasabına yatırmaya,onunda malesef masrafı var....
*EnFla ProDuction™*
ya peşin ver bakalım daha ii para kazanamazsan dışarda yatmazsın
arkadaşlar sıvı eşyalar en fazla 80 mg olacak fazla olursa çöpe diş macunu görmesinler çöpe
ya nedir bu boş bavul götürecem olayı viddi ciddi merak ettim ya
Amerikada bavul , çanta türü şeyler çokmu pahalı?
sonuçta ben o bavulun içine 2000-3000 $ lık eşya koyacaksam burdan yük edipte götürmem orda güzel bitane bavul alırımsadece bir sırt çantası alırım onun içinede 3-5 tane t-shirt 3-4 pantolon itçamaşırı falan koyarım diğer ihtiyaçlarımı zaten orda alırım hem giderken büyük boy sırt çantasını da uçakta yanıma alırım böylece kaybolma ihtimali ortadan kalkar ne diyorsunuz ? nasıl fikir? bide bu anlattıklarım çokmu pahalıya patlar?
bavula sivi seyler koyabilirsiniz gecen sene 4 sise yeni raki vardi benim bavulumda amerikali isveren istemisti
ayrica sigara tiryakileri havalaindan sigara satmiyorlar mi aktarma arasinda tobacco shoplar yokmu ordan alip icemezmisiniz
onur
arkadaşlar ben giden bayanlara sormak istiyorum..kozmetik veya bakım malzemesi (cilt temizleme ürünleri,krem,şampuan vb..) olarak neler götürdüler..çok ciddi bi konu bizler içinpaylaşırsak süper olur..
YA ben bi şey sorcam arkadaşlar,benim yolculuğum 22 saat sürüyor.sırt çantama poça,açma gibi yiyecekler koyabilirmiyim.izin verirler mi uçağa getirmeme.çünkü,bazı şeyleri uçağa almıyorlarmış.malum yolda uzun ondan sordum.
@turist17
Bu konu hala muallakta. Bazıları getirebilirsin, bazıları getiremezsin diyor. Ben götürcem ama.![]()
Bence götürün amerikaya inmeden bütün yiyeceklerinizi bitirin![]()
konu başlığı çok güzel gerçektende....ayrıca arkadaşlar giderken eşyalarınızı,valizin içine vakumlu poşetlere koyup götürmenizi tavsiye ederim..valiz içinde gerçekten büyük yer tasarrufu sağlıo...ya bu arada delta da bagaj limiti kaç kg? bilen biri varsa yardım etsin
Şirket Seçim Yönergesi
8 değil 18 kg
http://www.delta.com/traveling_check...ance/index.jsp
arkadaşlar ben da'da 2x23 die biliorum bagaj sınırı.. bu arada allah kısmet ederse 4 gün sora yolcuyum..bagaj konusunda hala tereddütlerim var..bavula sıvıda koymayın diyo şirket yiyecekte..ama ben şampuan,solüsyon falan koycam..birde hazır çorba ile poşet çay koycam
el bagajınada yemek almazlar dedi şirkettekiler..valla napcamı da şaşırdım açıkcası :S
dönerken belkide,giderken o 2x20kg lik bavullar ne kadar dolarki?![]()
ya arkadaşlar yardım..bnm 3 uçusum var gidiş dönüş alitalia amerika içindekide DA ile..ben dedim o zmn alitalia oluo bnmki onun kurallarına baktım..20 kilo dio ama 2 tane demio..bide el bagajına 5 kg yazıo ya ben anlamadım :S
http://www.alitalia.com/US_EN/Images...cm12-21355.pdf
Burdaki pdf yi inceleyebilirsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks