Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
750'lik şampuanı kabinde yanında getirirsen izin vermezler ama check/in de verirsen uçağa sorun olmaz, bilidğini temizlik çantaları olur ( makyaj çantası gibi ) benim bi tane var parfümdü zarttı zurttu oraya koyuyorum.
hehe bnm öle 3-4 tane çantam var valla..kız milleti işte bu arada 4-5 marketlerde deli gibi küçük şampuan arıorum hepsi 750likti bi tane buldumda aldım allahtan.birde arkadaşlar ben valizede koysam hepsini kilitli buzdolabı poşetine koydum..hatta fazladanda atıcam valize 4-5 tane nolur nolmaz..

birde deli gibi ilaç aldım yanıma..aklınıza gelebilcek her türlü rahatsızlıa karşı ilaç var valla sağlık karnemide koydum..ingilizce açıklama olmasada bi terslik çıkarsa acındırıyım kendimi çünkü ilaçlarım olmadan yapamam..

birde da nın sitesinden falan araştırdıım kadarıyla el bagajına ilaç veya sıvı alabilirsiniz ama ilaç için reçete sıvı içinde zipbag olayı var..hatta her yolcuya sadece 1 tane temin edilio bu poşetlerden ve içindeki ürünlerinde 80.gr gibi ir max.ağırlık sınırı var..tabi yanlıs olmasın bu ya alitalia da ya da DA nın sitesinde okudum..