Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Irkçılık (Dini-Milli)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Ben zaten osmanlıdan geliyo olmamızdan dolayı her zaman mutlu olmuşumdur ama demek istediğimde şu ki yunan kitaplarında osmanlı çoluğumuzu çocuğumuzu kesti yazar bi başka ülkenin tarih kitabında osmanlı bize bunu yaptı şunu yaptı yazar,bizimkindede sadece onların yaptıkları yazar yunanlılar ülkemizi bastı çoluğumuzu çocuğumuzu kesti deriz ki bunlarda doğrudur sadece eksiktir. bizim tarihçilerimizde kabul etmediği için bizim tarih kitaplarımızda bu tip şeyler yazmaz her ülkenin kendi tarih kitabında kendi kabul ettiği şeyler yazıyo malesef nesnel olamıyoruz o konuda.Ha şuan dünya global olduğu için amerikanın bu yaptıklarını kimse kendine göre yazıp çizemez weya tarihte yoktur böle şeyler diyemez hepimiz gördük duyduk biliyoruz çocuklarımıza anlatıcaz.Bu açıdan tabiki osmanlı amerika karşılaştırılması yapılamaz devirler farklı ama yapılanlar elde olan iktidarı devam ettirmek ve güçlendirmek adınadır her dönemde her koşulda kimseyi yargılamayalım diyorum ben o yüzden dediğim gibi biz bugün dünyanın 1.ülkesi olsaydık türkiye olarak dünya barışı için çalışmazdık.Ben bi türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak açıkçası ülkemin benim çıkarım için elinden geleni,gücü ölçüsünde yapmasını isterdim.Neyse konuyuda çıkardık rayından gerçekten
    Oraya gittiğimizde daha yakından inceleme fırsatımız olucak hayatlarını bakalım politikalarını ve nedenlerini daha iyi anlayabiliriz belki
    Konu kerempi tarafından (20-05-2008 Saat 04:22 AM ) değiştirilmiştir.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks