Ben o kadar mükemmel insanlar olduklarına inanmıyorum devletleri dünyanın anasını sattı kan dökmediği coğrafya kalmadı adamlar gık cıkarmıyorlar. Herneyse bir olay anlatayım bari oradaki arkadaşımla ilgili.
Çocuk çok koyu solcu. Kominist felan hatta. Hatta dedesi şuan chp millet wekili chp de bakanlık yapmış. Allah'ın var olduğunu anlatmak için neler çektik. Ya bilmem olabilir felan diyodu. yani anlayın din ile ne kadar alakadar olduğunu.(chpli arkadaşlar alınmasın biz dinsiz miyiz felan diye ben olayı daha ii anlamanız için vurguladım herkesin kişisel tercihi isteyen az isteyen çok isteyen hiç inanmaz).Herneyse çocuğa bir iki tip sürekli terörist aşağı terörist yukarı diyormuş. baya üstüne gitmişler bu da sinirlenmiş tipleri duvara yapıştır okul koridorunda. olay okul müdürne gitmiş okul müdürü ne dese beğenirsiniz. okulda sorun çıkarıyorsun okuldan ayrılman gerek. çocuğun ankara sıkı tanıdıkları araya girerek olayı yatıştırmış. Yani öyle bir çocuğa bunu yapanların ( birde eğitimliler düşünün) herkese zorluk çıkaracak potansiyele sahip olduklarına inanıyorum.
Ama Türkiyeden daha esnek oldukları kesin. Kendi ülkemiz de insanlar bu kadar müslüman kesimin üstüne gidiyorsa orada yapılanları doğal karşılamak gerek aslında...

Alıntı
Bookmarks