arkadaşlar sizlere katılıyorum miktarlar çok fazla ama şöyle birşey var heryer depozito istiyor..son zamanlarda fazla derecede ev araştırıyorum..yoruldum bilenormal müstakil evler öle sezonluk pek kiralanmıyor..min 1 yıldan falan başlıyor ki depozitolar da bir hayli yüksek..bende eşyalı apartmanlara kafayı taktım..onlardada month to month şeklinde yine az var..6 aydan falan başlıyor onlarda..fiyatlarda min 400$ depozito isteniyorki 1000leri de gördüm..
bnm örneğin baktığım yerler 2 oda 2 banyo (5.ye bi yatak atcaz) ve ortalama 1200 ile 2000 arası değişiyor..ve gösterilen resimlerde eşya yok..yani furnished olarak aramak çok önemli..eşyalı ünitelerde fiyatlarda artabilir malesef..bi iki yere mail attım fiyat ve yatak konusunda o zmn daha kesin bilgiler yazabilirim bu konuda..ama bu kalma işi her koşulda zor ve ilk başta pahalıya mal oluyor..

normal müstakil evler öle sezonluk pek kiralanmıyor..min 1 yıldan falan başlıyor ki depozitolar da bir hayli yüksek..bende eşyalı apartmanlara kafayı taktım..onlardada month to month şeklinde yine az var..6 aydan falan başlıyor onlarda..fiyatlarda min 400$ depozito isteniyorki 1000leri de gördüm..
Alıntı
Bookmarks