Arkada?lar Temmuzda MeTallica Konseri Var Ama Ac? Gerçek Bu Forumdan Kimse Gidemicek çünkü Konser Temmuzda çok Yaz?k Oldu Geçmi? Olsun
Arkada?lar Temmuzda MeTallica Konseri Var Ama Ac? Gerçek Bu Forumdan Kimse Gidemicek çünkü Konser Temmuzda çok Yaz?k Oldu Geçmi? Olsun
valla ben çok üzüldüm e?er vize alamasaydm gidip bilet alcaktm![]()

bende cok uzuldum.peki amer?kada eger uygun duserse kat?lab?leceg?m?z rock am r?ng veya rock n coke g?b? fest?valler yokmu.varsa b?lenler tar?hler? yazarlarm? ve nerede olduklar?..

bi ben gidebilcem san?r?m eheh..orda gidemedim burda gitcem yani..turkishwat ti?örtü giyerim art?k..genelde e?lence parklar?n?n düzenledi?i konserler oluyo onlara bak?n..tarih yer burdan birilerinin yazmas? biraz lüx olur bi de oraya gitti?inizde takip etmeniz daha iyi..

bu sene sa?lam gruplar geliyo acaip sinir bir durum
Metallica'da gelmez gelmez 10 sene, ben ç?kar?m yurtd???na gelir. ?aka!![]()
evet yaa ?aka gibi bencede ayn? durum benimdevalla 20 may?s vize görü?mem vizeyi alamassam direk metallicaya bilet al?cam en önler 350 ytl imi?
25 haziranda LP konseri varm??. ?lk defa TR'ye geliyorlar.
admin (at) turkishwat.net
oo tamamd?r ozaman senin resimdeki eleman senin inad?na co?ar konserdegerçi bilmiyorum gidip gidemice?ni ama gidemessen metallica gbi seninkide hayalk?r?kl??? olur heralde
![]()
malesef gidemiyorum problem olmazsa 16 haziranda yolcuyum. in?allah amerika'da yakalar?z. daha birlikte foto çektirecektik. daha önce gitti?imde japonya turuna ç?km??lard? ?imdi türkiye'ye geliyorlar. var bi terslik
admin (at) turkishwat.net
evet zaten hep öyle olur istedi?in ?eyler ters gider ama en sonunda olur istedi?in ?ey zor olsada yani en az?ndan bende böyle oluyor in?. sendede öyle olur
![]()

arkada?lar gidince goruceksiniz. amerikada zencilerin olmad?g? tek yer rock konseridir![]()
süper yaaa çok ilginç gerçekten ya neden zenciler rock dinlemez bu konu ba?l??? bile olabilir yani
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks