Arkadaslar 1 May?sta Vapur Metro Tramvay Cal?smayacak Haber?n?z Olsun..sadece Otobusler Cal?sacak Onun ?c?n S?md?den Tedb?r?n?z? Al?n

Arkadaslar 1 May?sta Vapur Metro Tramvay Cal?smayacak Haber?n?z Olsun..sadece Otobusler Cal?sacak Onun ?c?n S?md?den Tedb?r?n?z? Al?n
evet yaaa çok kötü walla allah kolayl?k versin 1 may?sda gideceklere çok kötü hakkaten

ya onlem ald?kta sonra b?se olmaz sonucta ama zor olcak tab?..otobusle ulas?m var sadece..saatler?ne bak?larak otobusler?n halled?l?r k?mse sorun yasamaz ?nsallah

Metro ve tramvaya binemeyen insanlar?n nelere binece?ini ve bu nedenle 1 May?s'ta görü?mesi olanlar?n nas?l ula?aca??n? merak ediyorum.

metro ve tramvay olan heryere otobuste var merak etmey?n yeterk? erken saatte c?k?n ewden

evet arkadaslar ben o tal?hs?zlerden b?r?y?m yar?n 08.15de v?ze gorusmem var yar?n v?zeden sonra gene yazar?m bana kolay gels?n![]()
vapur seferlerinden sadece bi kaci iptal edilmis...ido nun sitesinden kontrol edebilirsiniz...
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

Konsoloslu?a gidi?te vapur metro tramvay kullanm?yoruz ama bunlar? kullanan insanlar da yar?n otobüse binece?i için inan?lmaz bir yo?unluk olacakt?r. Bence geç kalmay?n derim. ?stinye'ye ilk sefer saat 6 civar?nda düzenleniyor. atlay?n gidin. heyecan?n?z yat???r :d
kad?köyden üsküdardan giden herkes vapur kullan?r en basit ula??m byle çünkü direk be?ikta? vapuru ve ordan istinye en k?sa yoldu arkada?lara yaz?k ya ?u i?e bak ya neden böle stad falan olmaz ya da ?ehir d???nda büyük bi meydan vallahi yaz?k yaz?k
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks