selcuk üniversitesinden gidenleri buraya bekliyorum]
selcuk üniversitesinden gidenleri buraya bekliyorum]
ben Selçuk Üni. den de?ilim ama Konya l? oldu?um için ordan say?l?r?m![]()
konyal?s?nnn o da güzelseviyorum ya sizin memleketi...
bende Selçuk'day?m, daha önce açmay? dü?ündüm ama kimsenin profilde selçuk görmedi?im için açmam??t?msonunda benden ba?ka bi tane daha ç?kt?
80.000 ki?ilik üniversitede kimse foruma girmiyor anlam?yorum,
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
bana k?smetmik açmak demekkiya evet asl?nda bizim üniversitedende gidenler var ben ingilizce ö?retmenli?indeyim necro sen kampüstemisin bu ara s?nav dönemiydi zatenn nas?l geçti s?navlarrrrr????
20 tane var, fena de?il ?imdillik... iibf'deyim ben
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
iyi yaa var baya.... güzel bölüm seninkide tan?d?klar?m çokk
selam ben de selçuk üni denim
selam ben amerikadayim newyork eyaletinde sen napiyorsun
abraxas u?rar?z yan?na![]()
gelin vallahi super bor gol evimiz var iki kisi kaliyoruzzz:d
ugrayin gercektenn :d cok guzel bir gol evinde kaliyoruz rus biriylee
Bende Selçuk Üniversitesindenim,
Yadam Ma?duruyum
bende selcuktay?m.
bende selçuk üni.deyim.. mühendislik fakültesi.. bu sene arkada?larla gidicez in?. ama henüz eyalet ve i? seçemedik.. utah moab? tavsiye ediyo dan??man ?irket bilgisi olan varm? ?
mrb arkadaslar bende selcuk ünidenim.bu y?l uc arkadas maryland eyalet?nde ocean c?ty e gideceg?z..
TSK Yurdundan üç ki?i ohio'ya gidiyoruz. Ben Cedar Point'e di?er iki arkada? da Erie Gölü içindeki Put-in Bay adas?na. E?itim Fakültesi'ndeyim. Asl?nda bizim üniversiteden giden yüze yak?n ki?i var ama birbirlerini çok bilmiyorlar.
ben de selcuktayim, IIBF, bu sene wisconsin dells gidiyorum, baska gidecek varsa beraber gidebiliriz.
gitme i?i kesinle?enler, hangi ?irketle gidiyor acaba, bilgi verebilirseniz çok iyi olur asl?nda.
benimki kesinle?ti. ?afak say?yorum sadece. ohio cedar point'e gidece?im. 17 haziran'da delta havayollar? ile NY ordan da iç hatlar ile Cleveland'a gidece?im. United Towers arac? ?irketim.
ben?mk? de kes?nlest? 27 haz?randa a?r france havayoluyla g?tcem.s?rket?m campus
ee ba?ka yok mu?
arkada?lar selamlar bedne selcuk ünideyim bu sezon amerikaya gidecek arkada?lar varm??
bu sezon gidecekler belli zaten. 6-7 ki?iyiz zann?mca. ama forumda olmay?p da gidecek olan arkada?lar da var. united towers ?irketi ile giden selçuk üniversiteliler 15'e yak?nm??. ba?ka ?irketlerden de o kadar olsa 100 ki?iyi rahat a?ar?z ama forumda bulam?yoruz i?te. buluruz taa amerikalarda onlar? da konya'da görü?emeyiz hiç![]()
Arkada? selçuk üniversitesi bende.
14 haziran sabah 5 te texas'a gitmek üzere uça?a biniyorum
ba?ka selçuk üniversiteliler yok mu? finaller bitti rahat rahat yazabilirsiniz...bütünlemelerden sonra gitmeyi dü?ünen var m??
bende selçuktay?m ama mezunn oldumm![]()
biraz geç başlasada toparlıycak sanırım
bende selcuk tay?mk?smetse alaska ya fok sevmeye gitcem
![]()
2010 yaz? için iki arkada? gitcez.?imdiden karar?n? veren var m???
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks