Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hüsrannn!!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Hüsrannn!!!

verdi?im emeklere,paralara ac?yorum..

bugun s?rket?m?nden gelen telefonla adeta y?k?ld?m..pasaportlar gelmi?.arkadas?m ve ben ?k?m?z basvurmustuk .ona v?ze verm?sler.uzgunuz sana v?ze basmam?slar.:S:Sadeta bas?mdan asag?ya kaynar sular dokulmus g?b? oldum.madem verm?ceks?n v?zey? beyaz kag?t ver bar?de umutland?rma ?nsan? gorusmen?nde ?y? gecmes?ne rgmen ned?r bana red vermen cok merak ed?yorum.o h?zla zonguldaktan ?stanbula geld?m .yar?n s?rket?me g?d?cem ogren?cem tum detaylar?.olmassa b?r kez daha gidicem gorusmeye.ama tam b?lm?yorum bu saatten sonra nas?l olur yar?n basvursak ay?n kac?na ver?rler v?ze gorusmem?. ama hala um?d?m b?tm?s deg?l savas?cam.?ng?l?zce haz?rl?k okudugum ?c?n bu sene gorusmeye g?rd?g?mden su anda daha ?y? b?r sev?yedey?m.umar?m ki boyle b?r sans?m vard?r.
    sitede yes?l kag?d? al?pta red y?yen ?lk ben oldum herhalde gecm?s olsun arkadaslar...:S

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

uzucu ya..ortalaman kaçt??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

haz?rl?k okudugum ?c?n b?zde ortalama yok, ama b?z?m gecme notumuz 60 goturdugum not l?stemdede 70 ?n alt?nda h?c notum yoktu anlamad?m:S:S

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

off be hakan
    çok ?anss?zs?n
    i? seç?m?de çook zorr oldu
    ben bugun sinodayla konustumda yen?den baswursun dedi
    i?alah al?rs?n
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

allah allah..v?ze gorusmende zorlad?larm? seni?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ad?m hakan ....malesef yapab?leceg?m b?r sey yok un?vers?teme gorumedede takm?st? zaten ama ?y? gecm?st? gorusmem.zonguldak karaelmasda okuyorum b?lm?yodu tar?h etm?st?m anlamad?m yaa.su an cok moral?m bozuk..ama b?r kez daha g?rmeyo dusunuyorum gorusmeye..yar?n basvursam ne zamana al?r?m onu b?lm?oyrum ama.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

geçmi? olsn in?lh al?rs?n :S

BannedUser
    Guest

bence yeniden görü? ?ans?n? dene bence al?rs?n merak etme

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

geçmi? olsun karde? 2.kez görü?meyi erkene verebiliyolar bireysel olarak ba?wur en geç 1.5 2 hafta sonraya verirler tahminimce.sana verilen red nedeninde ne yaz?yor.. ingilizcen ve not ortalamanda sorun yoksa sana verilen redde ülkenle ba?lar?n?n kuvvetli olmamas? tarz? bi ka?tla red vermi?lerdir o red nedenini iyi ö?renip o ?ekil git çnkü sana ne dei?ti nie 2.kez ba?wurdun dicekler iyi bi sebep gerekicek hocam

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

daha gonder?len kag?da bakmad?m cunku s?rket gonderm?st? yar?n g?d?p bak?cam art?k..s?rket?m basvurursa daha m? gece al?rlar kend?m m? basvur?y?m.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

?irkette senin için san?r?m bireysel ba?wuru yap?cakt?r ama senin gibi ?öle bi 5 10 ki?i red ald?ysa gene toplu almaya çal???rlar o yüzden geç olabilir sen bence bireysel al hocam ama dan??manlar?na güveniyosan yinede onlara dan?? sana olabildi?ince erkene gün almalar? laz?m çnkü b?ka seçenek yok o ka?tta dediim gibi önemli.aslen azeri bi arkada??m 3.20 not ortalamas?yla red yedi .ülkesinin durumu ve ba??n?n kuvvetli olmamas? sebep gösterilmi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayn? haberi bende ald?m bugün karde?im yani ne hissetti?ini gayet iyi anl?yorum.benim de görü?mem iyi geçti ye?il ka??t verdiler ama bugün ald???m haberle y?k?ld?m oysa ne hayaller kurmu?tum.ama napal?m sa?l?k olsun. bize amerika yollar? kapand?. merak etme kaybeden biz deil amerika olucak...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

hocam vageçmeyin 2.yi mutlaka deneyin ama size verilen red ka?d?nda ne yazd??da önemli yani dei?tirilemicek bi?eyse tabi bo? bi deneme olucakt?r

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

eger d?l problemse tekrar gorusmeye g?r?cem tab?k?de cunku mart?n bas?ndak? sev?yemle s?md?k? b?r de?l haz?lr?k okuyorum.kes?nl?kle sans?m varsa g?rmey? den?cem sen?n kad?gtta ne yaz?yor hocam.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende sizin orda kalace??n?zdan ?üpheleniyoruz falan yazm??lar...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

vize tarihim 8 may?s in?. bende red yemem Çok üzüldüm arkada??m e?er zorlanmicaksan kesinlikle ba?vur bidaha ..
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

genelde red sebebi o oluyor zaten benim insanlardan duydu?um.ülkenizle ba??n?z?n kuvvetli oldu?una inanm?yoruz gibi bi sebep sunuyolar.yinede deneyin arkada?lar o çerçevede adamlar? ikna etmeye çal???n yani ülkemi seviyorum annem babam burda karde?im war.burda bi gelecek dü?ünüyorum vs vs

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw ben?mde pasaport gecikti
    radiskulla ayn? zamanda gitti pasaportlar vizeye ayn? ?irketteiz
    umar?m bi?e olmaz ben uçak biletide ald?m...
    umar?m saçma bi sebebten red yemeyiz walla bu kadar emek yazk olur
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

zaten ?nsan oraya g?dememekten deg?l verdg? emege uzuluor..valla ben anlamad?m yes?l kag?t ver?olar ama bas?lmad? demmk? bunlar o piti falan yap?olar:S:S

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gerçekten hakl?s?n o kadar u?ra?t?k sonuçta hüsran verdi?imiz emekler bo?a gitti

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

geçmi? olsun ben daha yar?n vize randevusu alaca??m çokda kafaya takmay?n bence hay?rl?s? buymu? deyin geçin ben bazen ke?ke hiç ba?vurmasam?yd?m diyorum staj? falan hallederdim o yüzden red yesem bile zerre üzülmem.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar ben de haz?rl?k okuyorum.bu pazartesi günü görü?meye gircem endi?elerim artmad? de?il arkada??n durumu üzücü

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kardes?m benle ayn? s?rkettes?n sende gercekten duyunca bende cok uzuldum bugun s?rkette..cok gecm?s olsun..uzulme falan demek pekte mant?kl? de?l bu noktada..ama sole soyl?y?m eger red sebeb?n b?r hataysa v?zey? tekrar g?r?p al?rs?n ama b?lerek red yem?ssen b?r ay sonra v?zeye tekrar g?r?nce sonuc deg?smez..ama 131 dolar vereb?l?rm y?ne d?osan hemen b?r gorusme talep et b?r sans?n? dene ama bunda pekte um?tlenme yan?..can?n sagolsun sagl?k olsun

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı enes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes?m benle ayn? s?rkettes?n sende gercekten duyunca bende cok uzuldum bugun s?rkette..cok gecm?s olsun..uzulme falan demek pekte mant?kl? de?l bu noktada..ama sole soyl?y?m eger red sebeb?n b?r hataysa v?zey? tekrar g?r?p al?rs?n ama b?lerek red yem?ssen b?r ay sonra v?zeye tekrar g?r?nce sonuc deg?smez..ama 131 dolar vereb?l?rm y?ne d?osan hemen b?r gorusme talep et b?r sans?n? dene ama bunda pekte um?tlenme yan?..can?n sagolsun sagl?k olsun
    çokda umutsuz bir durum gibi yans?tmamak gerekiyor. eminim ki ikinci görü?mesinde vizeyi al?cakt?r. sadece tek kayb? zaman olucak..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ab? durumu ?y? deg?lse ?k?nc? seferde kes?n al?caks?n d?ye heves vermemek laz?m adama az para deg?l 200 ytl..yazd?m zaten durumun ?y?yse b?daha dene ama deg?lse gerek yok bence..

BannedUser
    Guest

bende enese kat?l?yorum bide bu 131 dolara ne i? yap?yolarsa anlamad?m gitti

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı enes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ab? durumu ?y? deg?lse ?k?nc? seferde kes?n al?caks?n d?ye heves vermemek laz?m adama az para deg?l 200 ytl..yazd?m zaten durumun ?y?yse b?daha dene ama deg?lse gerek yok bence..
    hala karamsars?nn.ne olursa olsun tekrar denemeye de?er.. en kötü ihtimalde bile 200ytl için görü?meye gitmekten vazgeçece?ini zannetmiyorum..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

geçmi? olsun arkada??m,bir daha ba?vur ?ans?n? bi daha dene bence..
    gerçekten üzüldüm...
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçmi? olsun bencede kesin birdaha dene.... enfazla 200 ytl daha gider ama ?imdi wazgecersen hem harcamalar?n hem emeklerin bo?a gider...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tekrar dene derim bende arkadasim. 2. seferde gidip te tekrar red alanlar kadar 2. seferde vize alanlarda var.Sebebini ogren ona gore hazirlikli git.Kisa vadede red sonucu degismesede adamlari ikna ettigin taktirde vizeyi alacaksindir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks