Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tapu-hesap no-kred? kart? no...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart tapu-hesap no-kred? kart? no...

arkadaslar lutfen b? sorum var s?ze v?ze gorusmes?nde ?stenen tapu,hesap no,kred? kart? no,maas bordosu felan bunlar ne ?c?n ?sten?yo acaba cok merak ett?m art? annem soruyo tapuyu n?e ?st?yolar d?e

lutfen cevapland?r?n arkadaslar....
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

dostum bütün o belgeleri götürdüm ?ahsen ama bi tanesini bile istemediler.ama yinede yan?nda her ihtimale kar?? durmas? iyi olabilir.adam sana uyuz olur ?üpelenir senin ülkenle olan ba??ndan burdaki malvarl???ndan orda kendini idame ettiremeceinden flan çat ç?kar?r gösterirsin..sadece onlar bi garanti sana yani yan?nda olsada olur olmasada olur ben kullanmad?m hiçbirini yan?mda durdu ewe aynen geldi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Yok kardesim ole bisi Onlar gerekli olan belgeler aras?nda deil. Sadece benim yan belgerler dedigim, belki sorarlarsa diye getirin dedikleri ve benim yan?ma almad?g?m, su ana kadar da bi yerde sorulduguna sahit olmad?g?m belgeler. Zaten sorduklar? seyler belli. Ne yapacaklar onlar?. Annene selamlar ellerinden operim kafan?z? takmay?n...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı burak159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok kardesim ole bisi Onlar gerekli olan belgeler aras?nda deil. Sadece benim yan belgerler dedigim, belki sorarlarsa diye getirin dedikleri ve benim yan?ma almad?g?m, su ana kadar da bi yerde sorulduguna sahit olmad?g?m belgeler. Zaten sorduklar? seyler belli. Ne yapacaklar onlar?. Annene selamlar ellerinden operim kafan?z? takmay?n...
    cvplar?n?z ?c?n thanks arkadaslar bende cokda onmel? olma?g?n? b?luyrum ama ?sde ailem b?ras k?lland? bu duruma!!!
    o yusden soruyum ded?m.o saman bende cok ole goturmem yn?mda fazla ayr?nt?....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?ngilizce konu?tum ve düzgün cevaplar verdim Bana ailemin ne i? yapt???n? bile sormad?lar. yan?mda da maddiyatla ilgili herhangi bir belgede yoktu. vizeyide ald?m baz? ?irketler ?srarla internet sitelerine yaz?p kafakar??t?r?yorlar.benim acentem olursa birer fotokopisini yan?na al olmassada hiç kendini yorma gerekmez dedi.

ama yinede kimseyi olumsuz etkilemek istemem vize görü?mesine en iyi ?ekilde gidin e?er sorun olmayacaksa yan?n?zda bulundurun ama 99% sormazlar bile

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

benden istemediler... bende vermedim...
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben vermek istedim onlar almad?lar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hatta ?srarla gereksiz belgelerin ayr?lmas?n? istiyorlar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?irketim ?srarla benden bi kaç banka hesap örne?i annemin babam?n ne i? yapt???na dair belge istedi.Ben götürmedim.Hiç bakm?yorlar...
    Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irketler ?srarla bu belgeleri istiyorlar, çünkü ABD vizesi tek bir belgeye dayand?r?larak al?nan bir ?ey de?il. Mülakat?n hangi noktas?nda konsolosluktakilerin ailenizin maddi durumuyla ilgili belgeleri görmeye karar vereceklerini bilemiyorlar. Vize alman?n ne kadar riskli ve zor oldu?unu bu i?lere giren herkes biliyor. Yoksa ne ?irketler ne de konsolosluk oturup tapuyu incelemiyor. Annenizin endi?elenmesini gerektirecek bir durum yok, sadece kendi evinizde oturup oturmad???n?zdan emin olmak için. Dedikleri gibi ço?u zaman bakm?yorlar, ama bakacaklar? tutarsa ihtimaline kar?? bir fotokopisi yan?n?zda durursa size bir zarar gelmez. Zaten baksa bile ?öyle bir bak?p geri verecek. Ben ö?renci de?ilim, çal???yorum, sizlerden oldukça ya?l?y?m ve ?stanbul konsoloslu?undaki görü?meye Q-1 vizesi için gittim. Belki durumum sizden farkl?d?r ama ABD'den i? belgelerim, buradaki SSK dökümüm vb oldu?u halde görü?menin bir noktas?nda, kendi evimizde oturup oturmad???m?z? sordu ve ver bakal?m bütün belgelerini dedi.
    Gereksiz belgeler konusunda ise e?er iyi bir ?irketle çal???yorsan?z zaten size ne gerekli göz ününde olacak, ne gereksiz her ihtimale kar?? yan?n?zda bulunacak söylerler; hatta vizeye gitmeden önce son kez kontrol eder ve uygun ?ekilde tasnif ederler. Benim ?irketim bunlara bakmazlar ama yan?n?zda olsun dedi iyiki de demi?.
    Unutmay?n arkada?lar, ?irketler sizin vizeyi sorunsuz bir ?ekilde alman?z? istiyorlar. Özellikle para iadesi garantili çal??anlar. E?er üçka??tç? de?il de do?ru dürüst bir ?irketle çal???yorsan?z, söylediklerine kulak asman?z sizin yarar?n?za.
    Konu elifsu tarafından (03-05-2008 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

peki en onemli belgeler hangisi? sirket israrla 2 tane tapu getirirsen vizeyi almis bil diyor
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart tessekur

Alıntı elifsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?irketler ?srarla bu belgeleri istiyorlar, çünkü ABD vizesi tek bir belgeye dayand?r?larak al?nan bir ?ey de?il. Mülakat?n hangi noktas?nda konsolosluktakilerin ailenizin maddi durumuyla ilgili belgeleri görmeye karar vereceklerini bilemiyorlar. Vize alman?n ne kadar riskli ve zor oldu?unu bu i?lere giren herkes biliyor. Yoksa ne ?irketler ne de konsolosluk oturup tapuyu incelemiyor. Annenizin endi?elenmesini gerektirecek bir durum yok, sadece kendi evinizde oturup oturmad???n?zdan emin olmak için. Dedikleri gibi ço?u zaman bakm?yorlar, ama bakacaklar? tutarsa ihtimaline kar?? bir fotokopisi yan?n?zda durursa size bir zarar gelmez. Zaten baksa bile ?öyle bir bak?p geri verecek. Ben ö?renci de?ilim, çal???yorum, sizlerden oldukça ya?l?y?m ve ?stanbul konsoloslu?undaki görü?meye Q-1 vizesi için gittim. Belki durumum sizden farkl?d?r ama ABD'den i? belgelerim, buradaki SSK dökümüm vb oldu?u halde görü?menin bir noktas?nda, kendi evimizde oturup oturmad???m?z? sordu ve ver bakal?m bütün belgelerini dedi.
    Gereksiz belgeler konusunda ise e?er iyi bir ?irketle çal???yorsan?z zaten size ne gerekli göz ününde olacak, ne gereksiz her ihtimale kar?? yan?n?zda bulunacak söylerler; hatta vizeye gitmeden önce son kez kontrol eder ve uygun ?ekilde tasnif ederler. Benim ?irketim bunlara bakmazlar ama yan?n?zda olsun dedi iyiki de demi?.
    Unutmay?n arkada?lar, ?irketler sizin vizeyi sorunsuz bir ?ekilde alman?z? istiyorlar. Özellikle para iadesi garantili çal??anlar. E?er üçka??tç? de?il de do?ru dürüst bir ?irketle çal???yorsan?z, söylediklerine kulak asman?z sizin yarar?n?za.
    gercekten verm?s oldugun b?lg?ler ?c?n sana cok tessekur eder?m.bende yan?mda goturmem gerekt?g?n? dusunur oldum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)