ben baktým havaalaný ile st.paul arasý antalyadaki gibi, burda taxi 30 ytl yazýo ama orayý bilemem...
ben baktým havaalaný ile st.paul arasý antalyadaki gibi, burda taxi 30 ytl yazýo ama orayý bilemem...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...01824&t=h&z=19
bu linkten bakabilirsin
herzamanki gibi tþk
![]()
![]()
Haney selam,
son mesajýný gördüm de, senin ds gelmedi mi hala...bana biraz sakat geldi bu iþ, istiyorsan sana oradaki managerlarin telefonunu falan vereyim, gerçekten yerleþtirilmiþmisin falan ogrenirsin onlardan...killandirmak gibi olmasin, istiyosan veririrm
alýntý ISIC ile ilgili:Arkadaþlar ben de bu kart bir iþe yaramýyor diyen arkadaþlara kesinlikle katýlýyorum.Ben de zamanýnda heves edip almýþtým ama gerçekten iþe yaramýyor.Tamam geçtiði belli yerler var ama ne kýsmettir bana hiç denk gelmedi.
Amerikada iken aslýnda her duruma karþý yanýnýzda bir kimliðin olmasý .Giden arkadaþlar bilirler sigara bile alacak olsanýz kimlik göstermeniz lazým.Ben Wal-Mart'tan sigara alýrken Türk ehliyetini gösterirdim(bilirsiniz ön tarafý hem Türkçe hem Ýngilizce) onu bile kabul etmezler ve etmedikleri gibi benden pasaport isterlerdi.Görevliyle tartýþmamýz olmuþtu ben her sigara almak için pasaportumu yanýmda mý taþýyacaðým diye. Tabii burada sigara bir misal önemli olan sizin orada legal bir þekilde kaldýðýnýzý kanýtlayan ve yeri gelince de kullanabileceðiniz kimlik iþinize yarayacaktýr.
Neyse sözü uzatmayim:Arkadaþlar bulunduðunuz þehirdeki DMV(Department of Motor Vehicles -Motorlu Taþýtlar Ýdaresi)'ye gidin ve kimlik kartýna baþvuru yapýn.Ben geçen sene New York eyaletinin kimliðini almýþtým(sadece 10 dolar) ve çok yerde iþime yaradý.Hala kimlik kartý duruyor ve süresi de 2012 yýlýnda bitiyor.
bu mesajýn üzerine araþtýrdým ve minnesotada bu kartý almak için http://www.dmv.org/mn-minnesota/id-cards.php adresini buldum, bilgilerinize...
![]()
![]()
Briannanýn cell no yu bulamadým, sanirim oradaki telefonda kaldi. Facebook a Brianna M. Warner yazarsan direk cikiyodu sanirim oradan irtibata gecebilirsin, veya bi baskasinin nosunu bulursam yazarim...
ekledim ve mesaj attým ,, meraklardayým...
![]()
![]()
arkadaslar burdan aldýgýmýz ehliyetler,mnnesota da geçerli oluyor mu? benim iþveren ehliyetin varsa +para veririm sana diyor![]()
ehliyet orada ülkeye giriþ yaptýðýn günden itibaren 3 ay geçerli, o yüzden araba kullanabilirsin, ama iþ anlamýnda kullanabilirmisin onu bilemem...
yok ya iþ anlamýnda deðil, benim gibi öðrenci çalýþanlarý kaldýgýmýz yerden gideceðimiz yere götürcem mesela... umarým geçerlidir,bir daha oralarda uðrasmak zorunda kalmayalým..
k-mart giyim meselesinde siyah pantolon dedik ya, peki ayakkabýda siyah olmak zorunda mý?
aslýnda kýsaca giyimi açýklarsan sevinirim.
![]()
![]()
arkadaþýn yazdýðý yazýyý aynen kopyalýyorum...
hey! yes the pants/ shorts should be light khaki colored, shoes can be either all black or white, and socks should probably also be black or white. it is...
böleymiþ![]()
Konu profosör tarafýndan (20-05-2008 Saat 02:54 AM ) deðiþtirilmiþtir.
![]()
![]()
rica ederimmm,
evet sarýmtýrak ile kahverengi arasý biþeydi sanýrým haki rengi diyolar, o da bej oluyor sanýrsamgeçen sene siyahdý bu sene napmýþlar bilmiom ama ewt bulmasý baya zor biþey kolay gessin
![]()
Selam K-Mart arkadaþým bende bu sene ilk watla yurtdýþýna çýkýyorum.Gideceðim eyalet ve iþ belli oldu ama sonuçlar daha gelmedi tam ismini bilmiyorum iþin.Benim soracaðým sen bir deneyimli olarak bavulumuza ekserii neleri alalým elbise yiyecek vb. gibi senin tecrübe ve yardýmlaýný bekliyorum.þimdiden saðolasýn...
Selam arkadaþým, MN haziran temmuz gibi felaket sýcak, ama eylülde de buz gibiydi, o yüzden yanýnda çeþit kýyafet almaný tavsiye ederim, akþamlarý da serin oluyodu ayrýca...Valla ben sadece Minneapolis-St.Paul bölgesindeydim, o yüzden oralara dair biþeyler söyleyebilirim, küçük yere falan gideceksen ihtiyaçlarýn çok farklý olabilir...
geçen hafta dolmuþta 2 turist gördüm dayanamadým konuþtum
adamlar ilk californialýyýz falan dedi, bende bu yaz minnesotaya gidiom dedim.
adam ora doðumluymuþ, ailesi orda yaþýyormuþ.
çok serin bir yer dedi, çok rahat edersiniz , birde türkiyede herkes heryerde sigara içiyor ama orada neredeyse hiç yok falan dedi. baya sevindim
birde bizim eyaletin üst-sað köþesinde kocaman bir göl varmýþ ve muhteþemmiþ, kesin gidin dedi. missisipiyi zaten görürsünüz .
20 dklýk yolda baya konuþmuþuz ama demi??
![]()
![]()
VÝZEm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
hayýrlý olsun arkadasým gözün aydýn![]()
saolasýn
baktýmda herkes vizesi almýþ
![]()
![]()
oo hadi hayýrlý olsun bakalým...kýsa vakitte görüþücez demektir bu...kaçýnda senin uçak?? ben 15i akþam orada olucam, 16sýnda da Comoyu bir ziyaret ederim artýkýn...![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks